Notícies

Carretero i Carandell a Nou Barris aquest dilluns de sentència
(Nou Barris - Barcelona, 28-06-2010)

"L'Estatut ja va néixer mort i ara el Tribunal Constitucional està decidint si la mort serà violenta o amb anestèsia" ha declarat, el president de Reagrupament, Joan Carretero, aquesta tarda abans que transcendís el contingut de la sentència que ha afectat una cinquantena d'articles, cosa que ens permet afirmar que a Madrid han optat per la mort violenta. 

  • Carandell: "Ni federalisme (PSC-PSOE), ni concert econòmic (CiU) ni reforma de la Constitución (Esquerra)"
  • Carretero: "Només queda la independència"
  • Carretero: "La independència no és anar contra ningú, sinó anar a favor nostre"
13.076 lectures
Viñolas, Ponsa i Jorro a Aiguamúrcia
(Alt Camp, 19 i 20-06-2010)

Esther Ponsa, membre de la Junta Directiva, va explicar que Reagrupament proposa aconseguir una majoria de diputats al Parlament de Catalunya que aprovin una declaració d’Independència que notifiqui a l’Estat espanyol l’obertura d’un procés constituent i negociador cap a un Estat propi. Posteriorment, s’obriran processos negociadors amb la comunitat internacional, i s’elaborarà una constitució que serà el reglament bàsic pel qual es regirà el nou estat. Finalment aquesta constitució serà sotmesa a referèndum per a la seva aprovació.

9.884 lectures
El cava de Reagrupament. El millor per brindar per la independència

Aprofiteu l'oferta especial de cava de Reagrupament i brindeu aquesta revetlla de Sant Joan  (i la de Sant Pere) per la independència de la nostra nació. Aquesta diada, encara no som lliures, però d'aquí a uns dies ja tindrem la candidatura independentista transversal per a proclamar unilateralment la independència al Parlament de Catalunya.

11.192 lectures
Víctor Alexandre durant el seu parlament a Fornells de la Selva
(Fornells, 18-06-2010)

Víctor Alexandre va explicar que les persones només poden ser independentistes o dependentistes. Va remarcar que Catalunya ja no és la mateixa després de les consultes sobiranistes i que ara estem vivim una etapa històrica meravellosa, que mai abans no havíem viscut. Voler proclamar la independència d’un país no és de dretes ni d’esquerres, és un dret inherent a l’ésser humà.

7.261 lectures
Planas i Casanova durant la presentació
(Barcelona, 17-06-2010)

La comunitat internacional posa habitualment dues úniques condicions per acceptar la independència de nous estats: que s’hi accedeixi de manera democràtica i que es faci en absència de violència. La consuetud internacional admet com a procés formal i correcte d’autodeterminació que un partit que es presenti a unes eleccions amb l’objectiu de proclamar la independència la tiri endavant si obté una majoria suficient.

12.437 lectures
Joan Carretero: "Ara alguns us intentaran enganyar parlant del concert econòmic"
(Igualada, 17 de juny de 2010)

Tant el president de Reagrupament, Joan Carretero, com el membre del Centre Català de Negocis, Àlex Sànchez, van deixar clar aquest dijous al sopar de Reagrupament a Igualada, que la solució per a l’espoli fiscal que pateix Catalunya no és el concert econòmic, sinó la independència .

13.547 lectures
Jaume Fernàndez durant la seva intervenció a Térmens
(Térmens, 17-06-2010)

L’alcalde del Rosselló del Segrià va animar la gent a votar i a votar . “La independència està en mans dels catalans. És una necessitat i la crisi acompanya. Catalunya pateix tres crisis, la mundial, la d’Espanya i la de pertànyer a Espanya”. Fernàndez va assenyalar que la gent es posa a treballar en les consultes no com a somni, sinó  per una necessitat.

9.408 lectures
Marc Viñolas i Gerard Sellés a la Nou de Gaià
(Nou de Gaià, 17-06-2010)

Viñolas parla sobre els tres eixos fonamentals de Reagrupament: Independència, per la llibertat i dignitat; regeneració democràtica, per una democràcia viciada que s’ha de capgirar; i treball per aconseguir-ho. Creu en l’associació, on destaca el 70% d’associats verges de cap experiència política. Defensa que no vol viure de la política, i que tots els membres de la Junta viuen de la seva professió, ja que la política està per servir-nos. 

10.143 lectures
Una imatge de la Seu de Reagrupament durant la conferència del Dr. Hortalà
(Barcelona, 17-06-2010)

El doctor Joan Hortalà, president de la Borsa de Barcelona, ha protagonitzat la primera sessió del cicle de conferències que Reagrupament organitza a la seva nova seu. El títol de la conferència ha estat “Catalunya davant la crisi financera global”.

11.332 lectures
Salvador Garcia i Jordi Comas van intervenir en l'acrte de Reagrupament a Matadepera
(Matadepera, 16-06-2010)

Salvador Garcia va repassar l’argumentari econòmic pel qual se’ns fa necessària i urgent la independència i Jordi Comas va aprofundir en els tres eixos vertebradors de Reagrupament: Independència, Regeneració democràtica i Treball. “Es tracta d’establir mesures senzilles i clares per tal d’incentivar l’augment de productivitat sense penalitzar-lo fiscalment”.

9.728 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament