Notícies

Arenys de Munt s’ofereix com la seu on es materialitzi la formació d’una “gran coalició independentista” proposada per Joan Carretero.
(Arenys de Munt, 4 d'agost de 2010)

Aquest dimecres, 4 d’agost, l’Equip de Govern d’Arenys de Munt ha traslladat al poble de Catalunya l’oferiment de la seva vila per a poder establir la trobada que Joan Carretero va plantejar públicament a Joan Puigcercós, president d’ERC, i a Joan Laporta de Democràcia Catalana amb l’objectiu d’aconseguir formalitzar una “gran coalició independentista” que concorri a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

10.929 lectures
Reagrupament es presenta al Vallès amb Pere Obiols i Anna Galceran de candidats
(Sabadell, 4 d'agost de 2010)

La formació independentista Reagrupament ha presentat aquest dimecres els candidats per al Vallès Occidental est presents a les llistes electorals dels comicis d'aquesta tardor. Qui va ser candidat, portaveu i regidor de Convergència a Sabadell, Pere Obiols, anirà al número 19 de les llistes, mentre que la professora Anna Galceran, també de Sabadell, estarà al 28è lloc. Les llistes electorals de Reagrupament van ser escollides en la tercera assemblea de la formació celebrada el passat 10 de juliol.

9.872 lectures
Joan Carretero es posarà en contacte amb Puigcercós i Laporta per intentar formar "una gran coalició independentista"
(Arenys de Munt, 31 de juliol de 2010)

Joan Carretero vol unir forces amb Joan Puigcercós i Joan Laporta. En declaracions a Catalunya Ràdio, el president de Reagrupament ha anunciat que a mitjans de setembre es posarà en contacte amb els líders d'Esquerra Republicana i Solidaritat Catalana per intentar formar "una gran coalició independentista" de cara a les pròximes eleccions que se celebraran a la tardor.

16.117 lectures
Carles Miralles, al costat de Montserrat Tudela, en un moment de la conferència a la seu de Reagrupament
(Barcelona, 21-07-2010)

Carles Miralles va fer un recorregut des el punt de vista acadèmic, “no polític, sinó històric” -va deixar clar- del terme “nació” partint del món clàssic fins a la construcció d’una ideologia nacional al nostre país. 

Conferències anteriors:

11.133 lectures
Pauline Marois, presidenta del Partit Quebequès

Amb data de 14 de juliol, la presidenta del Partit Quebequès, i cap de l'Oposició Oficial a l'Assemblea Nacional del Quebec, Pauline Marois, va signar i enviar una carta adreçada al president de Reagrupament, Joan Carretero, en la qual expressava la seva solidaritat i suport amb el poble català, en general, i amb Reagrupament, en particular, arran dels darrers esdeveniments desenvolupats a casa nostra.

11.986 lectures
Aspecte del sopar a Sabadell durant la intervenció de Rut Carandell
(Sabadell, 20-07-2010)

La vicepresidenta de Reagrupament Independentista, Rut Carandell, va expressar la seva satisfacció pel fet que "persones que, fins fa molt poc, estaven en contra dels nostres plantejaments estratègics, ara ens estant donant la raó i plantegen la necessitat d'una candidatura transversal per proclamar la independència unilateralment al Parlament", fent al·lusió a la crida efectuada per Solidaritat Catalana Independentista .

12.127 lectures
Festa de Reagrupament al Pallars Jussà
(Pobla de Segur, 18-07-2010)

· La festa ha estat organitzada pels reagrupats pallaresos amb el nom de Cap de setmana reagrupat al Pallars

· Hi han estat presents els quatre caps de llista escollits en la 3a. Assemblea de Reagrupament

Cliqueu aquí i vegeu-ne les imatges

10.030 lectures
Aplec del pi de les tres branques

Aquest diumenge, 18 de juliol de 2010, es va celebrar, com cada tercer diumenge de juliol, l'Aplec nacionalista del Pi de les Tres Branques, al Pla de Campllong (Castellar del Riu, Berguedà), on es van aplegar unes 800 persones. Una delegació de JOVES REAGRUPATS va assistir a aquesta diada patriòtica que se celebra des de l'any 1904 (només interrompuda per les dictadures de Primo de Rivera i de Franco). 

9.003 lectures
Ferran Pujol, cap de llista per Tarragona, durant la seva intervencio a l'Assemblea

"A les properes eleccions hi haurà una oferta electoral independentista, transversal i com s’ha sentit avui, amb la mà estesa a tothom"

"Hem de mirar l’estimació que tots tenim cap a Catalunya i treballar plegats per la nostra terra"

"Necessitem estructures d’Estat i començar a reconèixer l’èxit a aquelles persones que destaquen"

9.804 lectures
Carandell i Bonaventura a Sant Gregori
(Sant Gregori, 8-07-2010)

Carandell i Bonaventura van insistir a dir que tan sols Reagrupament té com a prioritat la independència de Catalunya, ja que les altres opcions polítiques sempre acaben posant per davant els seus interessos partidistes abans que la defensa de la llibertat nacional del nostre poble, tal com s’ha demostrat a bastament els últims anys.

8.288 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament