Notícies

Festa de Reagrupament al Pallars Jussà
(Pobla de Segur, 18-07-2010)

· La festa ha estat organitzada pels reagrupats pallaresos amb el nom de Cap de setmana reagrupat al Pallars

· Hi han estat presents els quatre caps de llista escollits en la 3a. Assemblea de Reagrupament

Cliqueu aquí i vegeu-ne les imatges

9.550 lectures
Aplec del pi de les tres branques

Aquest diumenge, 18 de juliol de 2010, es va celebrar, com cada tercer diumenge de juliol, l'Aplec nacionalista del Pi de les Tres Branques, al Pla de Campllong (Castellar del Riu, Berguedà), on es van aplegar unes 800 persones. Una delegació de JOVES REAGRUPATS va assistir a aquesta diada patriòtica que se celebra des de l'any 1904 (només interrompuda per les dictadures de Primo de Rivera i de Franco). 

8.562 lectures
Ferran Pujol, cap de llista per Tarragona, durant la seva intervencio a l'Assemblea

"A les properes eleccions hi haurà una oferta electoral independentista, transversal i com s’ha sentit avui, amb la mà estesa a tothom"

"Hem de mirar l’estimació que tots tenim cap a Catalunya i treballar plegats per la nostra terra"

"Necessitem estructures d’Estat i començar a reconèixer l’èxit a aquelles persones que destaquen"

9.399 lectures
Carandell i Bonaventura a Sant Gregori
(Sant Gregori, 8-07-2010)

Carandell i Bonaventura van insistir a dir que tan sols Reagrupament té com a prioritat la independència de Catalunya, ja que les altres opcions polítiques sempre acaben posant per davant els seus interessos partidistes abans que la defensa de la llibertat nacional del nostre poble, tal com s’ha demostrat a bastament els últims anys.

7.849 lectures
Jaume Fernàndez durant la seva intervenció després de ser elegit cap de llista per Lleida

· "Reagrupament ve a dir que ja n’hi ha prou, no només de la dependència d’Espanya, sinó també que ja n’hi ha prou de corrupció, de servilisme i d’abús de la cosa pública"

· "La candidatura de Reagrupament, a diferència de les de la Catalunya autònoma, no està integrada per súbdits, està integrada per ciutadans lliures"

13.508 lectures
Una imatge del públic que va assitir al Centre Cultural Pere Pruna
(Barcelona, 13-07-2010)

“Espanya aplica la dictadura del nombre d’habitants i justifica el rodet contra Catalunya en nom de la legitimitat democràtica”. Marc Viñolas, enginyer industrial i membre de la Junta Directiva de Reagrupament, va fer aquestes afirmacions el dia 13 passat en una presentació que va realitzar conjuntament amb Jaume Vallcorba, del Centre Català de Negocis (CCN), organitzada per Reagrupament Sarrià-Sant Gervasi al centre cultural Pere Pruna.

9.395 lectures
Tertúlia a Vilanova i la Geltrú amb Carles Móra i Sandra Lomas
(Vilanova i la Geltrú, 7 de juliol de 2010)

Dimecres 7 de juliol, a les 20:30, a la planta baixa de la Biblioteca Joan Oliva, l’executiva comarcal del Garraf de l’Associació Reagrupament Independentista va oferir una tertúlia amb Sandra Lomas i Carles Móra (alcalde d’Arenys de Munt, població que va donar el tret de sortida a les Consultes Populars per la Independència). Tot i coincidir amb l'horari d'emissió de la semifinal d'emissió entre Alemanya i Espanya, es va superar la cinquantena d'assistents.

10.669 lectures
Moisès Broggi al costat d'Oriol Domènech el 10-J / Foto: Joan Colom

El Dr. Moisès Broggi, de 102 anys d'edat, també va participar a la manifestació del passat 10 de juliol. Broggi, que es va associar a Reagrupament Independentista el 7 d'octubre, segurament també fou la persona de més edat que va assistir a la manifestació del 10 de juliol, una manifestació històrica que ja s'està veient que canviarà la realitat política del nostre país.

14.076 lectures
Ferran Mascarell

La gran manifestació del 10 de juliol comença a remoure les aigües de la política catalana. Això inclou també persones dels partits polítics partidaris de l'estatut. Així, per exemple, l'exconseller socialista, Ferran Mascarell, en un article al diari Avui va manifestar que la sentència del TC acaba no tan sols amb l'autonomisme sinó també amb el federalisme i no deixa cap altra sortida que reclamar la independència de Catalunya.

9.606 lectures

Us oferim unes imatges de la gran manifestació de dissabte passat. Corresponen al recorregut fet, primer en sentit invers a la manifestació, des de la plaça Tetuan  fins al punt de concentració de Reagrupament, a la seu electoral al cor del Passeig de Gràcia; després, les imatges segueixen el trajecte pròpiament dit de la manifestació.

Els que hi vau anar ja sabeu que, en aquesta "mani", hi va haver dues coses: 1) moltíssima calor i, sobretot, 2) el clam d'un milió i mig de persones per la independència de la nostra nació, un clam clar i desacomplexat que Reagrupament traslladarà al Parlament de Catalunya, sense subterfugis ni pactes incomprensibles, per mitjà de la declaració unilateral d'independència.

El poble s'ha apoderat de la manifestació i ha expressat el seu desig d'independència, autèntic lema de la manifestació. Un milió i mig de persones, amb crits d'independència, han col·lapsat Barcelona i han creat la seva pròpia capçalera. Després d'una setmana que els partits polítics han estat discutint sobre com s'havia d'encapçalar aquesta manifestació, el poble, els ciutadans han pres la iniciativa. Reagrupament ha tingut una presència molt important, amb el seu president, Joan Carretero, al capdavant. L'autonomisme ha acabat, conquerirem  la independència ben aviat.

23.328 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament