Notícies

Presentació dels candidats de Reagrupament Independentista per Tarragona a Calafell
(Calafell, 14 d'agost de 2010)

En el marc del Passeig Marítim de Calafell, amb el so de les gralles com a inici, un fort vent de garbí i nombrosos assistents, el passat dissabte 14 d’agost, va realitzar-se la presentació pública dels candidats per Tarragona de Reagrupament Independentista a Calafell.

7.934 lectures
Esther Ponsa “cal fer un acte de valentia, deixar l'estat autonòmic i apostar per la constitució catalana”.
(L'Arborç, 13 d'agost de 2010)

Divendres 13 d'agost a l’auditori de l'Arboç es va fer una de les periòdiques trobades que Reagrupament Independentista organitza a la comarca del Baix Penedès.

6.574 lectures
Reagrupament inaugura seu electoral a Lleida
(Lleida, 11 d'agost de 2010)

Joan Carretero: "No deixarem de banda fins a l'últim dia la possibilitat de poder fer una coalició, ara bé això no vol dir la desaparició, l'absorció o la fusió"

13.772 lectures
Els associats a Reagrupament de la circumscripció de Tarragona donen el tret de sortida a la campanya electoral
(Tarragona, 5 d'agost de 2010)

La candidatura de Reagrupament de Tarragona, va convocar el passat 5 d’agost al vespre a l’Ateneu de Tarragona, a tots els associats de la circumscripció de Tarragona per donar el tret de sortida a la pre campanya electoral.

7.958 lectures
Arenys de Munt s’ofereix com la seu on es materialitzi la formació d’una “gran coalició independentista” proposada per Joan Carretero.
(Arenys de Munt, 4 d'agost de 2010)

Aquest dimecres, 4 d’agost, l’Equip de Govern d’Arenys de Munt ha traslladat al poble de Catalunya l’oferiment de la seva vila per a poder establir la trobada que Joan Carretero va plantejar públicament a Joan Puigcercós, president d’ERC, i a Joan Laporta de Democràcia Catalana amb l’objectiu d’aconseguir formalitzar una “gran coalició independentista” que concorri a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

10.393 lectures
Reagrupament es presenta al Vallès amb Pere Obiols i Anna Galceran de candidats
(Sabadell, 4 d'agost de 2010)

La formació independentista Reagrupament ha presentat aquest dimecres els candidats per al Vallès Occidental est presents a les llistes electorals dels comicis d'aquesta tardor. Qui va ser candidat, portaveu i regidor de Convergència a Sabadell, Pere Obiols, anirà al número 19 de les llistes, mentre que la professora Anna Galceran, també de Sabadell, estarà al 28è lloc. Les llistes electorals de Reagrupament van ser escollides en la tercera assemblea de la formació celebrada el passat 10 de juliol.

9.402 lectures
Joan Carretero es posarà en contacte amb Puigcercós i Laporta per intentar formar "una gran coalició independentista"
(Arenys de Munt, 31 de juliol de 2010)

Joan Carretero vol unir forces amb Joan Puigcercós i Joan Laporta. En declaracions a Catalunya Ràdio, el president de Reagrupament ha anunciat que a mitjans de setembre es posarà en contacte amb els líders d'Esquerra Republicana i Solidaritat Catalana per intentar formar "una gran coalició independentista" de cara a les pròximes eleccions que se celebraran a la tardor.

15.600 lectures
Carles Miralles, al costat de Montserrat Tudela, en un moment de la conferència a la seu de Reagrupament
(Barcelona, 21-07-2010)

Carles Miralles va fer un recorregut des el punt de vista acadèmic, “no polític, sinó històric” -va deixar clar- del terme “nació” partint del món clàssic fins a la construcció d’una ideologia nacional al nostre país. 

Conferències anteriors:

10.668 lectures
Pauline Marois, presidenta del Partit Quebequès

Amb data de 14 de juliol, la presidenta del Partit Quebequès, i cap de l'Oposició Oficial a l'Assemblea Nacional del Quebec, Pauline Marois, va signar i enviar una carta adreçada al president de Reagrupament, Joan Carretero, en la qual expressava la seva solidaritat i suport amb el poble català, en general, i amb Reagrupament, en particular, arran dels darrers esdeveniments desenvolupats a casa nostra.

11.498 lectures
Aspecte del sopar a Sabadell durant la intervenció de Rut Carandell
(Sabadell, 20-07-2010)

La vicepresidenta de Reagrupament Independentista, Rut Carandell, va expressar la seva satisfacció pel fet que "persones que, fins fa molt poc, estaven en contra dels nostres plantejaments estratègics, ara ens estant donant la raó i plantegen la necessitat d'una candidatura transversal per proclamar la independència unilateralment al Parlament", fent al·lusió a la crida efectuada per Solidaritat Catalana Independentista .

11.619 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament