Notícies

Carles Miralles, al costat de Montserrat Tudela, en un moment de la conferència a la seu de Reagrupament
(Barcelona, 21-07-2010)

Carles Miralles va fer un recorregut des el punt de vista acadèmic, “no polític, sinó històric” -va deixar clar- del terme “nació” partint del món clàssic fins a la construcció d’una ideologia nacional al nostre país. 

Conferències anteriors:

10.270 lectures
Pauline Marois, presidenta del Partit Quebequès

Amb data de 14 de juliol, la presidenta del Partit Quebequès, i cap de l'Oposició Oficial a l'Assemblea Nacional del Quebec, Pauline Marois, va signar i enviar una carta adreçada al president de Reagrupament, Joan Carretero, en la qual expressava la seva solidaritat i suport amb el poble català, en general, i amb Reagrupament, en particular, arran dels darrers esdeveniments desenvolupats a casa nostra.

11.114 lectures
Aspecte del sopar a Sabadell durant la intervenció de Rut Carandell
(Sabadell, 20-07-2010)

La vicepresidenta de Reagrupament Independentista, Rut Carandell, va expressar la seva satisfacció pel fet que "persones que, fins fa molt poc, estaven en contra dels nostres plantejaments estratègics, ara ens estant donant la raó i plantegen la necessitat d'una candidatura transversal per proclamar la independència unilateralment al Parlament", fent al·lusió a la crida efectuada per Solidaritat Catalana Independentista .

11.194 lectures
Festa de Reagrupament al Pallars Jussà
(Pobla de Segur, 18-07-2010)

· La festa ha estat organitzada pels reagrupats pallaresos amb el nom de Cap de setmana reagrupat al Pallars

· Hi han estat presents els quatre caps de llista escollits en la 3a. Assemblea de Reagrupament

Cliqueu aquí i vegeu-ne les imatges

9.172 lectures
Aplec del pi de les tres branques

Aquest diumenge, 18 de juliol de 2010, es va celebrar, com cada tercer diumenge de juliol, l'Aplec nacionalista del Pi de les Tres Branques, al Pla de Campllong (Castellar del Riu, Berguedà), on es van aplegar unes 800 persones. Una delegació de JOVES REAGRUPATS va assistir a aquesta diada patriòtica que se celebra des de l'any 1904 (només interrompuda per les dictadures de Primo de Rivera i de Franco). 

8.227 lectures
Ferran Pujol, cap de llista per Tarragona, durant la seva intervencio a l'Assemblea

"A les properes eleccions hi haurà una oferta electoral independentista, transversal i com s’ha sentit avui, amb la mà estesa a tothom"

"Hem de mirar l’estimació que tots tenim cap a Catalunya i treballar plegats per la nostra terra"

"Necessitem estructures d’Estat i començar a reconèixer l’èxit a aquelles persones que destaquen"

9.016 lectures
Carandell i Bonaventura a Sant Gregori
(Sant Gregori, 8-07-2010)

Carandell i Bonaventura van insistir a dir que tan sols Reagrupament té com a prioritat la independència de Catalunya, ja que les altres opcions polítiques sempre acaben posant per davant els seus interessos partidistes abans que la defensa de la llibertat nacional del nostre poble, tal com s’ha demostrat a bastament els últims anys.

7.507 lectures
Jaume Fernàndez durant la seva intervenció després de ser elegit cap de llista per Lleida

· "Reagrupament ve a dir que ja n’hi ha prou, no només de la dependència d’Espanya, sinó també que ja n’hi ha prou de corrupció, de servilisme i d’abús de la cosa pública"

· "La candidatura de Reagrupament, a diferència de les de la Catalunya autònoma, no està integrada per súbdits, està integrada per ciutadans lliures"

13.028 lectures
Una imatge del públic que va assitir al Centre Cultural Pere Pruna
(Barcelona, 13-07-2010)

“Espanya aplica la dictadura del nombre d’habitants i justifica el rodet contra Catalunya en nom de la legitimitat democràtica”. Marc Viñolas, enginyer industrial i membre de la Junta Directiva de Reagrupament, va fer aquestes afirmacions el dia 13 passat en una presentació que va realitzar conjuntament amb Jaume Vallcorba, del Centre Català de Negocis (CCN), organitzada per Reagrupament Sarrià-Sant Gervasi al centre cultural Pere Pruna.

8.976 lectures
Tertúlia a Vilanova i la Geltrú amb Carles Móra i Sandra Lomas
(Vilanova i la Geltrú, 7 de juliol de 2010)

Dimecres 7 de juliol, a les 20:30, a la planta baixa de la Biblioteca Joan Oliva, l’executiva comarcal del Garraf de l’Associació Reagrupament Independentista va oferir una tertúlia amb Sandra Lomas i Carles Móra (alcalde d’Arenys de Munt, població que va donar el tret de sortida a les Consultes Populars per la Independència). Tot i coincidir amb l'horari d'emissió de la semifinal d'emissió entre Alemanya i Espanya, es va superar la cinquantena d'assistents.

10.315 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament