Notícies

La creació d’un nou estat permetrà al món tenir un país europeu més just, més culte, i més lliure.
(Prada de Conflent, 19 d'agost de 2010)

El dia 19 d’agost a la Universitat Catalana d’Estiu s’ha celebrat la taula rodona “És possible un nou ordre social fonamentat en una ètica mundial?”, organitzada per l’Associació Església Plural, en la que han participat representants de l’independentisme actualment extraparlamentari: Montserrat Tudela de Reagrupament; Enric Canela de la Plataforma Suma Independència; Antoni Castella de Sobirania i Justícia i Santiago Espot de Força Catalunya. Ha moderat el debat Jaume Terribas, de l’organització, que a l’inici de l’acte ha recordat que la plataforma Solidaritat Catalana ha declinat la invitació.

9.391 lectures
Reagrupament Independentista a la Montblanc. Col·loquis a la fresca
(Montblanc, 19 d'agost de 2010)

El passat dijous, 19 d’agost, Reagrupament Independentista a la Conca de Barberà, va continuar celebrant els actes previstos per a donar a conèixer el projecte independentista, de regeneració democràtica i treball de la candidatura que té previst presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya.

8.604 lectures
Xavier Roig: "Necessitem una regeneració, que ens porti a una més gran eficàcia".
(Bellver de Cerdanya, 18 d'agost de 2010)

Joan Carretero, president de Reagrupament Independensita, dóna el peu de sortida a la conferència a càrrec d’en Xavier Roig sota el títol “Regeneració política i empresarial”, davant de prop de 200 assistents, tot fent agraïment especial a l’ajuntament de Bellver de Cerdanya per haver cedit l’espai on se celebrà l’acte. 

9.299 lectures
Reagrupament Baix Camp: tanquem files!

Els associats de Reagrupament Independentista del Baix Camp creiem que el projecte patriòtic i de regeneració política continua plenament vigent. Volem expressar el nostre suport a la junta nacional i a tots els membres de les llistes electorals de Reagrupament. Des del Baix Camp, ajudarem en tot el que sigui possible a la precampanya i campanya electoral per aconseguir uns bons resultats, i que la demarcació de Tarragona també tingui veu al Parlament.

11.891 lectures
Jaume Fernàndez: “La política no és una professió. La política és un temps, limitat, per a servir als ciutadans”.
(Guimerà, 17 d'agost de 2010)

Aquest dimarts al vespre, davant d'una quarantena de persones, en Jaume Fernández, cap de llista de Reagrupament Independentista per a les comarques lleidatanes a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, junt amb en Jaume Ponsarnau, qui tanca la llista, van fer la presentació de Reagrupament i de la Constitució de Catalunya, al casal municipal de Guimerà.

8.015 lectures
Reagrupament Independentista a Torredembarra
(Torredembarra, 16 d'agost de 2010)

El passat 16 d’agost, la Comissió Executiva del Tarragonès va realitzar el seu primer acte de precampanya al carrer.

Fins ara, els locals tancats eren l’espai des d’on donar a conèixer Reagrupament Independentista, però aprofitant l’època de l’any que ens ocupa, i el fet de comptar amb una vila costanera com és Torredembarra, a primera línia de platja, Reagrupament Tarragonès va enllestir una carpa amb els productes de marxandatge i preparar una tarima per realitzar un acte públic de presentació.

11.799 lectures
Presentació dels candidats de Reagrupament Independentista per Tarragona a Calafell
(Calafell, 14 d'agost de 2010)

En el marc del Passeig Marítim de Calafell, amb el so de les gralles com a inici, un fort vent de garbí i nombrosos assistents, el passat dissabte 14 d’agost, va realitzar-se la presentació pública dels candidats per Tarragona de Reagrupament Independentista a Calafell.

8.393 lectures
Esther Ponsa “cal fer un acte de valentia, deixar l'estat autonòmic i apostar per la constitució catalana”.
(L'Arborç, 13 d'agost de 2010)

Divendres 13 d'agost a l’auditori de l'Arboç es va fer una de les periòdiques trobades que Reagrupament Independentista organitza a la comarca del Baix Penedès.

7.036 lectures
Reagrupament inaugura seu electoral a Lleida
(Lleida, 11 d'agost de 2010)

Joan Carretero: "No deixarem de banda fins a l'últim dia la possibilitat de poder fer una coalició, ara bé això no vol dir la desaparició, l'absorció o la fusió"

14.261 lectures
Els associats a Reagrupament de la circumscripció de Tarragona donen el tret de sortida a la campanya electoral
(Tarragona, 5 d'agost de 2010)

La candidatura de Reagrupament de Tarragona, va convocar el passat 5 d’agost al vespre a l’Ateneu de Tarragona, a tots els associats de la circumscripció de Tarragona per donar el tret de sortida a la pre campanya electoral.

8.505 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament