Notícies

Ferran Pujol: “Alliberar el país és feina nostra, de ningú més. No estic disposat a carregar sobre les espatlles dels meus fills amb aquesta responsabilitat, és el nostre deure i ho farem”
(Prades, 27 d'agost de 2010)

Aquest 27 d’agost Reagrupament Independentista va presentar les seves propostes d’alliberament nacional i regeneració política a la vila de Prades davant d’una quarantena de persones.

7.767 lectures
Acte a Sant Antoni Vilamajor
(Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental), 26-08-2010)

A “La Sala” de Sant Antoni de Vilamajor i davant d’un auditori ple, amb més de dues-centes persones, Ramon Carner,  president del CCN, Jaume Vallcorba sots-president del CCN i Ignasi Planas, membre de la Junta Directiva Nacional de Reagrupament Independentista, han explicat les molt diverses raons que justifiquen la voluntat que Catalunya esdevingui un Estat de dret, independent, democràtic i social, integrat en el si de la unió europea.

9.668 lectures
Acte a La Fuliola
(La Fuliola, 26-08-2010)

Reagrupament de l’Urgell va organitzar aquest dijous un acte en què van participar com a ponents, Jaume Fernàndez, cap de llista de Reagrupament per a les terres de Lleida, professor a l’institut de Balaguer, alcalde de Rosselló de Segrià i pagès, i l'advocat Roger Granados, membre de la junta directiva nacional i responsable de la redacció de la Constitució de Catalunya.

9.015 lectures
Rut Carandell, amb el coordinador del Baix Empordà, Pere Ametller, durant l'assemblea a Regencós
(Regencós, 25-08-2010)

La vicepresidenta de Reagrupament i cap de llista per Barcelona, Rut Carandell, va declarar aquest dimecres que "en qualsevol cas, cal que tots els partidaris de la independència de Catalunya vagin a votar a la tardor; en cas contrari, estarien fent un favor a les opcions espanyolistes i autonomistes". Carandell va participar a una assemblea de la secció del Baix Empordà durant la qual es va fer un col·loqui sobre la situació política.

12.842 lectures
Acte a Altafulla
(Altafulla, 25-08-2010)

Aquest dimecres al vespre Reagrupament va presentar el seu projecte polític a la gent d’Altafulla. Al Casal La Violeta d’Altafulla el cap de llista per Tarragona, Ferran Pujol, acompanyat també per la número 2 de la demarcació, Gemma Pifarré, van anar desgranant les propostes polítiques per a la propera legislatura al parlament de Catalunya.

9.175 lectures
La nit cau sobre la furgoneta de Reagrupament al Passeig de Sitges
(Sitges, 24-08-2010)

La furgoneta es va instal·lar al Passeig de la Ribera, cap a les 18,30 h de la tarda, i a mesura que va anar caient el sol, cada vegada més gent, hi passejava i s'aturava per a sentir el missatge de Reagrupament. Nombrosos associats del Garraf van repartir propaganda, van respondre preguntes, comentar inquietuds i compartir il·lusions, amb els vilatans de Sitges, estiuejants, i també alguns estranger.

11.347 lectures
"Democràcia vol dir que sigui el ciutadà, i no els militants dels partits o els seus òrgans, qui esculli directament al seu representant"
(Calaf, 23 d'agost de 2010)

Aquest dilluns, 23 d’agost, a dos quarts de nou del vespre, amb la puntualitat que caracteritza els actes realitzats per Reagrupament Independentista, a Calaf, Sandra Lomas i Joan Carretero van exposar les propostes polítiques concretes per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya davant d’un nombrós auditori de més de 150 persones.

9.563 lectures
“Reagrupament Independentista es compromet amb la ciutadania a presentar, entre les seves primeres propostes de llei al Parlament de Catalunya, una Llei Electoral per al nostre país”
(El Pont de Suert, 21 d'agost de 2010)

Aquest dissabte, 21 d’agost, Reagrupament Independentista va ser a el Pont de Suert per presentar a la comarca de l’Alta Ribagorça el projecte d’independència, regeneració democràtica i treball que fonamenta la proposta política d’aquesta candidatura a les eleccions al Parlament de Catalunya.

9.962 lectures
Col·loqui a la fresca a Santa Coloma de Queralt amb Reagrupament Independentista
(Santa Coloma de Queralt, 20 d'agost de 2010)

Donat l’exit de l’anterior “Col·loqui a la fresca”, el passat divendres dia 20 d’agost, vam repetir la fórmula a la Plaça Major de Santa Coloma de Queralt,  on vàrem participar reagrupats de diferentes comarcals, i Ferran Pujol, cap de llista per Tarragona i  Jordi Gomis, coordinador de l’Alt Camp.

9.754 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament