Notícies

Inauguració de la seu electoral de Vic
(Vic, 30-08-2010)

El president de Reagrupament Independentista, Joan Carretero, ha declarat que "en la campanya electoral d'aquesta tardor cal passar-ho bé" i ha negat que les persones de Reagrupament que hi participin activament hagin de patir. Carretero ha demanat als associats de Reagrupament presents en la inauguració de la nova seu de Reagrupament a Vic que tinguin i encomanin il·lusió emulant la famosa frase de Johan Cruyff, "sortiu al camp i disfruteu".

11.839 lectures
Rut Carandell amb els castellers de Vilafranca
(Vilafranca del Penedès, 30-08-2010)

La vicepresidenta de Reagrupament, Rut Carandell,  i l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra,  números 1 i 2 de la llista de Reagrupament Independentista  al Parlament per Barcelona, han participat activament a la Festa Major de Vilafranca. Carandell i Móra van seguir ben de prop la cercavila i la Diada castellera de Sant Fèlix. 

8.490 lectures
Trobada a Santes Creus
(Monestir de Santes Creus, 28-08-2010)

La trobada va comptar amb la presència dels tres primers candidats de la llista de Reagrupament per Tarragona: Ferran Pujol, Gemma Pifarré i Lluís Estrada. Entre els participants també hi havia Jordi Gomis i Gerard S.V., coordinadors de l’Alt Camp i el Tarragonès. Tots plegats van animar els assistents a treballar perquè Reagrupament obtingui la màxima presència de representants de les comarques de Tarragona al Parlament. 

11.907 lectures
Acte a Vilabella
(Vilabella, 27-08-2010)

Esther Ponsa va parlar del projecte que Reagrupament té per la consecució d’un Estat propi, via la Declaració Unilateral d’Independència al Parlament, renunciant a fer un referendum perquè la legalitat espanyola actual mai ens ho permetrà. Per poder construir un Estat primer cal trencar la legalitat espanyola, mitjançant l’aprovació en sessió parlamentària de la nova Constitució de Catalunya, que deroga al territori català la Constitución española, i acte seguit obrir un procés tutelat internacionalment per la consecució d’un Estat Català integrat dins la Unió Europea.

10.022 lectures
Ferran Pujol: “Alliberar el país és feina nostra, de ningú més. No estic disposat a carregar sobre les espatlles dels meus fills amb aquesta responsabilitat, és el nostre deure i ho farem”
(Prades, 27 d'agost de 2010)

Aquest 27 d’agost Reagrupament Independentista va presentar les seves propostes d’alliberament nacional i regeneració política a la vila de Prades davant d’una quarantena de persones.

7.359 lectures
Acte a Sant Antoni Vilamajor
(Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental), 26-08-2010)

A “La Sala” de Sant Antoni de Vilamajor i davant d’un auditori ple, amb més de dues-centes persones, Ramon Carner,  president del CCN, Jaume Vallcorba sots-president del CCN i Ignasi Planas, membre de la Junta Directiva Nacional de Reagrupament Independentista, han explicat les molt diverses raons que justifiquen la voluntat que Catalunya esdevingui un Estat de dret, independent, democràtic i social, integrat en el si de la unió europea.

9.206 lectures
Acte a La Fuliola
(La Fuliola, 26-08-2010)

Reagrupament de l’Urgell va organitzar aquest dijous un acte en què van participar com a ponents, Jaume Fernàndez, cap de llista de Reagrupament per a les terres de Lleida, professor a l’institut de Balaguer, alcalde de Rosselló de Segrià i pagès, i l'advocat Roger Granados, membre de la junta directiva nacional i responsable de la redacció de la Constitució de Catalunya.

8.556 lectures
Rut Carandell, amb el coordinador del Baix Empordà, Pere Ametller, durant l'assemblea a Regencós
(Regencós, 25-08-2010)

La vicepresidenta de Reagrupament i cap de llista per Barcelona, Rut Carandell, va declarar aquest dimecres que "en qualsevol cas, cal que tots els partidaris de la independència de Catalunya vagin a votar a la tardor; en cas contrari, estarien fent un favor a les opcions espanyolistes i autonomistes". Carandell va participar a una assemblea de la secció del Baix Empordà durant la qual es va fer un col·loqui sobre la situació política.

12.421 lectures
Acte a Altafulla
(Altafulla, 25-08-2010)

Aquest dimecres al vespre Reagrupament va presentar el seu projecte polític a la gent d’Altafulla. Al Casal La Violeta d’Altafulla el cap de llista per Tarragona, Ferran Pujol, acompanyat també per la número 2 de la demarcació, Gemma Pifarré, van anar desgranant les propostes polítiques per a la propera legislatura al parlament de Catalunya.

8.796 lectures
La nit cau sobre la furgoneta de Reagrupament al Passeig de Sitges
(Sitges, 24-08-2010)

La furgoneta es va instal·lar al Passeig de la Ribera, cap a les 18,30 h de la tarda, i a mesura que va anar caient el sol, cada vegada més gent, hi passejava i s'aturava per a sentir el missatge de Reagrupament. Nombrosos associats del Garraf van repartir propaganda, van respondre preguntes, comentar inquietuds i compartir il·lusions, amb els vilatans de Sitges, estiuejants, i també alguns estranger.

10.946 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament