Notícies

Reagrupament Independentista a Anglesola
(Anglesola, 7 de setembre de 2010)
  • Morreres: "La Constitució de Catalunya és el compromís de Reagrupament amb els ciutadans de no canviar de discurs si arribem al Parlament"
  • Viñolas: "A Reagrupament no som esclaus d’una poltrona ni estem sotmesos a cap deute contret"
7.551 lectures
José Montilla anunciant el 28 de novembre
(Palau de la Generalitat, 7-09-2010)

La defensa de l'espanyolització de Catalunya sembla que serà un dels eixos de la campanya dels socialistes, després de la incorporació del ministre Corbacho entre els llocs capdavanters de la seva llista. Avui, el president de Generalitat, José Montilla, ha anunciat que les eleccions al Parlament seran el diumenge 28 de novembre  en una compareixença extraordinària aquest migdia. En acabar la declaració inicial, ha efectuat una explicació en espanyol.

7.540 lectures
Parlaments a la Plaça Pius XII d'Igualada
(Igualada, 5-04-2010)
  • S’hi han reunit la junta directiva i els coordinadors comarcals, per a planificar la campanya electoral
  • A la tarda es va fer un acte polític a la plaça Pius XII i posteriorment es va inaugurar el local electoral

Hi van intervenir Teresa Pelegrí, candidata de l’Anoia per Reagrupament Independentista, Rut Carandell, Carles Móra, Joan Carretero i Enric Canela. Aquest darrer s’ha sumat al projecte de Reagrupament, procedent de la plataforma Suma Independència.

11.595 lectures
Carandell, Vendrell i Soler durant l'acte a Tordera
(Tordera, 3-09-2010)

La cap de llista per Barcelona de Reagrupament Independentista, Rut Carandell, va declarar aquest divendres que "ara no ens poden derrotar perquè tenim el poder de la democràcia" en referència a la viabilitat de la declaració unilateral d'independència de Catalunya al Parlament.

  • Pere Soler: "Cal tenir el nostre futur a les mans"
  • Josep Vendrell: "Ara sí que toca esdevenir independents perquè volem un país digne”
  • Rut Carandell: "El 10-J els ciutadans van demanar unitat als partits polítics parlamentaris per a defensar la dignitat de Catalunya"
9.538 lectures
Reagrupats sense fronteres
(El món)

Prop d’un centenar de catalans que viuen repartits per Alemanya, Canadà, Colòmbia, Escòcia, Euskadi, Estats Units, França, Irlanda, Mèxic, Països Baixos, Suïssa i Argentina, entre altres països, es troben gràcies a Internet formant la Vegueria d’Exteriors de Reagrupament Independentista.

9.626 lectures
Reagrupament entrega la Constitució Catalana a diferents biblioteques i centre cívics de Reus

Tot i que la data de les eleccions encara no és clara, Reagrupament ja fa dies que ha iniciat la seva campanya electoral al Camp de Tarragona. Avui diferents militants de la formació i el cap de llista per la demarcació de Tarragona, Ferran Pujol, han repartit diversos exemplars de la Constitució Catalana en diferents biblioteques i centres cívics de la capital del Baix Camp.

10.709 lectures
Ferran Pujol: “cal que Catalunya torni a perdre la por a arriscar, cal innovar i apostar fort per aixecar la nació"
(L'Aleixar, 3 de setembre)

El 3 de setembre, Reagrupament Independentista va fer parada a L’Aleixar per explicar les seves propostes per a construir una Catalunya independent, europea i emprenedora.

8.692 lectures
Jaume Fernàndez i Sandra Lomas presenten Reagrupament Independentista a Verdú
(Verdú, 2 de setembre de 2010)

A Verdú, a la sala d’actes de la llar de jubilats, la Sandra Lomas, llicenciada en història i en comunicació audiovisual, quarta candidata a les llistes de Reagrupament Independentista per la circumscripció de les comarques barcelonines, i en Jaume Fernàndez, cap de llista per Reagrupament per la circumscripció de les terres de Lleida, professor d’institut, alcalde de son poble, Rosselló de Segrià, i pagès, van presentar, ahir dijous 2 de setembre, davant una trentena de persones, el projecte que defensarà Reagrupament Independentista al Parlament si n’arriba a formar part.

8.862 lectures
Coberta del llibre "Catalunya Estat d'Europa" del CCN

El Cercle Català de Negocis (CCN) convida el proper dimarts dia 7 de setembre a les set de la tarda, a la presentació del llibre “Catalunya Estat d’Europa”, que es durà a terme al Col·legi d’Economistes de Catalunya de la mà del Joan B. Casas, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya; Ramon Carner, i Joan Canadell, president i secretari seneral del Cercle Català de Negocis, respectivament.

9.378 lectures
Jaume Fernàndez i Jaume Ponsarnau a Castellserà
(Castellserà, 31 d'agost de 2010)

Seguint amb la roda de presentacions de Reagrupament per la comarca de l’Urgell, aquest dimarts es va fer una conferència - col·loqui a La Panera de Castellserà, preciós edifici cistercenc que havia estat del Monestir de Poblet. Van exposar els seus arguments els dos candidats que obren i tanquen la llista electoral per Lleida de Reagrupament.

9.679 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament