Notícies

Joan Carretero: “A Catalunya per no tenir, a vegades no tenim ni aigua i per això ens cal aspirar a l’excel·lència de la nostra gent”
(Vilafranca del Penedès, 10 de setembre de 2010)

Sandra Lomas: “L’espoli fiscal però, no és res més que l’evidència més immediata d’una situació insostenible per a tots els que vivim a Catalunya”.

Josep  Maria Boix: “Ja ens hem unit, som molts partits i organitzacions els que anem junts amb Reagrupament Independentista a les properes eleccions”

9.764 lectures
Salvador Bori, coordinador de l'Urgell, acompanyat per Joan Carrretero, Jaume Fernàndez, i Jaume Ponsarnau
(Tàrrega, 8-09-2010)

Aquest dimecres Reagrupament Independentista ha inaugurat un nou local a Tàrrega amb la participació de Salvador Bori, coordinador de l'Urgell; Jaume Fernàndez, cap de llista de Lleida; Jaume Ponsarnau, que tanca la llista de Lleida; i Joan Carretero, president de Reagrupament i cap de llista de Girona. Amb la inauguració del local de Tàrrega, Reagrupament ja disposa de 15 seus electorals escampades per tot el territori i se n'esperen més. 

9.500 lectures
“Els estatuts són propis d’empreses, entitats i per les regions de tercera, les nacions serioses tenen constitució”.
(Reus, 9 de setembre de 2010)

Aquest dijous Reagrupament Baix Camp va realitzar la presentació de la Constitució de Catalunya a Reus amb un dels seus impulsors, el jurista Roger Granados i en Ferran Pujol, cap de llista de Tarragona.

6.654 lectures
Marc Viñolas: “La independència és possible, necessària i urgent”
(Roda de Ter, 9 de setembre de 2010)

El membre de l’Executiva Nacional de Reagrupament, el rodenc Marc Viñolas, ha dit que la independència de Catalunya és, ara mateix, un fet del tot necessari, urgent i que, a més, és possible i només depèn de nosaltres.

7.500 lectures
Xavier Hernàndez, que tanca la llista de Reagrupament a Barcelona, durant la intervenció a l'homentage a Moragues el 2009
(Barcelona, 9-09-2010)

El Port de Barcelona, exigeix 1.840 euros més IVA a l'associació Reagrupament Independentista per a poder retre homenatge al General Moragues aquest Onze de setembre a l'espai on es troba situat el petit monument a Moragues al Pla de Palau (al costat de la Plaça Pau Vila) de Barcelona. L'Autoritat Portuària de Barcelona està presidida per l'ex-conseller socialista Jordi Valls, el qual fou nomenat pel tripartit en aquest càrrec.

12.982 lectures
“El vincle comú entre tots els que treballem des de Reagrupament Independentista és que volem dedicar un temps limitat de la nostra vida a servir al país”.
(Bellpuig, 8 de setembre de 2010)

A la sala d’actes del castell de Bellpuig, aquest dimecres, 8 de setembre, ha tingut lloc la presentació de Reagrupament Independentista a càrrec de Jaume Fernàndez i Joan Carretero.

7.549 lectures
Reagrupament Independentista a Anglesola
(Anglesola, 7 de setembre de 2010)
  • Morreres: "La Constitució de Catalunya és el compromís de Reagrupament amb els ciutadans de no canviar de discurs si arribem al Parlament"
  • Viñolas: "A Reagrupament no som esclaus d’una poltrona ni estem sotmesos a cap deute contret"
7.960 lectures
José Montilla anunciant el 28 de novembre
(Palau de la Generalitat, 7-09-2010)

La defensa de l'espanyolització de Catalunya sembla que serà un dels eixos de la campanya dels socialistes, després de la incorporació del ministre Corbacho entre els llocs capdavanters de la seva llista. Avui, el president de Generalitat, José Montilla, ha anunciat que les eleccions al Parlament seran el diumenge 28 de novembre  en una compareixença extraordinària aquest migdia. En acabar la declaració inicial, ha efectuat una explicació en espanyol.

7.996 lectures
Parlaments a la Plaça Pius XII d'Igualada
(Igualada, 5-04-2010)
  • S’hi han reunit la junta directiva i els coordinadors comarcals, per a planificar la campanya electoral
  • A la tarda es va fer un acte polític a la plaça Pius XII i posteriorment es va inaugurar el local electoral

Hi van intervenir Teresa Pelegrí, candidata de l’Anoia per Reagrupament Independentista, Rut Carandell, Carles Móra, Joan Carretero i Enric Canela. Aquest darrer s’ha sumat al projecte de Reagrupament, procedent de la plataforma Suma Independència.

12.046 lectures
Carandell, Vendrell i Soler durant l'acte a Tordera
(Tordera, 3-09-2010)

La cap de llista per Barcelona de Reagrupament Independentista, Rut Carandell, va declarar aquest divendres que "ara no ens poden derrotar perquè tenim el poder de la democràcia" en referència a la viabilitat de la declaració unilateral d'independència de Catalunya al Parlament.

  • Pere Soler: "Cal tenir el nostre futur a les mans"
  • Josep Vendrell: "Ara sí que toca esdevenir independents perquè volem un país digne”
  • Rut Carandell: "El 10-J els ciutadans van demanar unitat als partits polítics parlamentaris per a defensar la dignitat de Catalunya"
9.956 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament