Notícies

(Arenys de Munt, 12-09-2010)

Aquest diumenge s’ha celebrat a Arenys de Munt el ‘Primer aplec per la Independència’. La jornada ha servit per commemorar l’aniversari de la primera consulta independentista de Catalunya que va tenir lloc el 13 de setembre de 2009 a la vila del Maresme. L’aplec independentista ha omplert la vila d’Arenys de Munt de ciutadans i ciutadanes que han volgut reviure aquella data històrica. 

8.284 lectures
En Raimon i la Sandra al cim del Canigó amb el domàs de Reagrupament
(Canigó, 11-09-2010)

Un any més, i ja en fa més de deu, una colla de catalans del sud celebren la Diada nacional pujant de matinada al Canigó per veure la sortida del sol del dia 11 des del cim. Allà es retrobem amb els amics de l'associació nordcatalana "Foment 11 de setembre" per cantar plegats els Segadors a trenc d'alba, en un acte de germanor entre els catalans del nord i del sud de la frontera. Aquest any van decidir que Reagrupament els acompanyés en aquesta manera tan íntima i personal de celebrar la Diada.

9.028 lectures
(Barcelona, 10-09-2010)

Reagrupament Independentista ha engegat els actes de commemoració de la diada nacional de l'11 de setembre amb una ofrena floral al Fossar de les Moreres, l'espai on foren enterrats els lluitadors per les llibertats nacionals de Catalunya.

10.811 lectures
Joan Carretero: “A Catalunya per no tenir, a vegades no tenim ni aigua i per això ens cal aspirar a l’excel·lència de la nostra gent”
(Vilafranca del Penedès, 10 de setembre de 2010)

Sandra Lomas: “L’espoli fiscal però, no és res més que l’evidència més immediata d’una situació insostenible per a tots els que vivim a Catalunya”.

Josep  Maria Boix: “Ja ens hem unit, som molts partits i organitzacions els que anem junts amb Reagrupament Independentista a les properes eleccions”

9.355 lectures
Salvador Bori, coordinador de l'Urgell, acompanyat per Joan Carrretero, Jaume Fernàndez, i Jaume Ponsarnau
(Tàrrega, 8-09-2010)

Aquest dimecres Reagrupament Independentista ha inaugurat un nou local a Tàrrega amb la participació de Salvador Bori, coordinador de l'Urgell; Jaume Fernàndez, cap de llista de Lleida; Jaume Ponsarnau, que tanca la llista de Lleida; i Joan Carretero, president de Reagrupament i cap de llista de Girona. Amb la inauguració del local de Tàrrega, Reagrupament ja disposa de 15 seus electorals escampades per tot el territori i se n'esperen més. 

9.100 lectures
“Els estatuts són propis d’empreses, entitats i per les regions de tercera, les nacions serioses tenen constitució”.
(Reus, 9 de setembre de 2010)

Aquest dijous Reagrupament Baix Camp va realitzar la presentació de la Constitució de Catalunya a Reus amb un dels seus impulsors, el jurista Roger Granados i en Ferran Pujol, cap de llista de Tarragona.

6.245 lectures
Marc Viñolas: “La independència és possible, necessària i urgent”
(Roda de Ter, 9 de setembre de 2010)

El membre de l’Executiva Nacional de Reagrupament, el rodenc Marc Viñolas, ha dit que la independència de Catalunya és, ara mateix, un fet del tot necessari, urgent i que, a més, és possible i només depèn de nosaltres.

7.103 lectures
Xavier Hernàndez, que tanca la llista de Reagrupament a Barcelona, durant la intervenció a l'homentage a Moragues el 2009
(Barcelona, 9-09-2010)

El Port de Barcelona, exigeix 1.840 euros més IVA a l'associació Reagrupament Independentista per a poder retre homenatge al General Moragues aquest Onze de setembre a l'espai on es troba situat el petit monument a Moragues al Pla de Palau (al costat de la Plaça Pau Vila) de Barcelona. L'Autoritat Portuària de Barcelona està presidida per l'ex-conseller socialista Jordi Valls, el qual fou nomenat pel tripartit en aquest càrrec.

12.439 lectures
“El vincle comú entre tots els que treballem des de Reagrupament Independentista és que volem dedicar un temps limitat de la nostra vida a servir al país”.
(Bellpuig, 8 de setembre de 2010)

A la sala d’actes del castell de Bellpuig, aquest dimecres, 8 de setembre, ha tingut lloc la presentació de Reagrupament Independentista a càrrec de Jaume Fernàndez i Joan Carretero.

7.179 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament