Notícies

(Sant Martí de Tous, 25 de setembre de 2010)

Aquest dissabte 25 de setembre Carles Móra i Teresa Pelegrí han presentat el projecte de Reagrupament Independentista al Casal de Tous (Sant Martí de Tous, Anoia) amb 40 assistents, amb la presència de Jordi Gonzalez també.

7.677 lectures
Sant Celoni 22-09-2010
(L’Ateneu de Sant Celoni, 22-09-2010)

El president de Reagrupament, Joan Carretero, i el membre de l’executiva nacional, Ignasi Planas, van presentar el projecte polític de la formació a l’Ateneu de Sant Celoni davant d’un auditori ple. Rosa Escalé, membre de l’executiva del Vallès Oriental, va encetar l’acte per cedir, a continuació, la paraula a Ignasi Planas qui va centrar el seu parlament a remarcar la ficció política en què viu Catalunya i que ha evidenciat la sentència del TC, accelerant la necessitat de fer el salt cap a la independència per evitar la decandència del país català.

11.586 lectures
Jaume Fernàndez i Emma Azamar a Sant Martí de Riucorb.JPG
(Sant Martí de Riucorb, 22-09-2010)
 • Emma Azamar: "Malgrat el nostre bagatge cultural, el nostre caràcter pacífic, treballador, emprenedor, valent, intel·ligent i ambiciós, ens trobem en una Catalunya autonòmica decadent"
 • Jaume Fernàndez: "Reagrupament no segueix el model de partit clàssic perquè els partits polítics acaben essent organismes que sols busquen la seva supervivència"
9.984 lectures
Enric Canela i Eduard Vivó
(Barcelona, 21-09-2010)

La sala de premsa del local electoral de Reagrupament al passeig de Gràcia de Barcelona es va omplir de públic per escoltar la conferència “més enllà de l’11 de setembre”, a càrrec del Dr. Canela. Va presentar l’acte Eduard Vivó, membre de Reagrupament Eixample, que va fer una breu pinzellada sobre la biografia personal i política del conferenciant. Enric Canela és doctor en química per la Universitat de Barcelona i catedràtic de bioquímica i biologia molecular de la Facultat de Biologia de la mateixa universitat. Us oferim un extracte de la seva conferència.

10.698 lectures
Sala de l'edifici Miramar de Sitges durant la presentació de Reagrupament
(Sitges, 15-09-2010)
 • Rut Carandell: “Proclamar des del Parlament de Catalunya de forma unilateral la independència vol dir fer-ho sense el permís d’Espanya”
 • “Intentar fer gestió sense diners, no serveix de res”
 • Montserrat Tudela: “On són els 233 diputats del congrés dels diputats que votaran a favor del concert econòmic?”
7.464 lectures
Carretero explica als empresaris que la independència "és l'únic remei per Catalunya"
(Tarragona, 20 de setembre de 2010)

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, i el candidat tarragoní, Ferran Pujol, han comparegut a la seu de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA), per presentar el seu programa electoral als empresaris del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Reagrupament obre així una ronda de debats que ha organitzat la CEPTA, perquè els candidats i representants polítics exposin quina és la seva visió de la realitat empresarial de la província i les propostes que tenen pel territori en clau empresarial, en el marc de les eleccions del 28 de novembre.

10.995 lectures
Joan Carretero “Anar a votar en clau de país, no pels qui hagin de gestionar les engrunes, sinó pels qui tenim un projecte de país millor”
(Ullastrell, 18 de setembre de 2010)

Joan Carretero i Ramona Vergés han presentat Reagrupament Independentista al poble d’Ullastrell (Vallès Occidental Oest). La presentació ha tingut lloc aquest dissabte i s’inscriu dins de les presentacions previstes a tots els pobles de la comarca de Terrassa.

 • Ramona Vergés: “Disposem del talent necessari per sortir d’aquest pou”
 • Joan Carretero: “Els catalans no hem d’anar contra els interessos espanyols o francesos. Hem de defensar els interessos dels catalans a on sigui, a Europa i al món”
10.387 lectures
Presentació a Terrassa del llibre “Carretero, retrat d'un metge que fa política”
(Terrassa, 18 de setembre de 2010)
 • Francesc Orteu: “Cal posar els polítics a caldo. És una necessitat ja que són ells qui ens han generat l’escepticisme actual envers la política”
 • Salvador Cardús: “Conèixer a Joan Carretero va ser una sorpresa, ja que no s’ajustava als estàndards d’altres trobades amb polítics” 
 • Joan Carretero: “Podem triar entre ser lliures i decidir el nostre destí al món o ser una comunitat espanyola de règim comú
12.514 lectures
Noves seus electorals a peu de carrer. Inaugurada la seu electoral a Terrassa
(Terrassa, 18 de setembre de 2010)
 • Ramona Vergés: “La dedicació desinteressada de les persones que en formen part fa que l’activitat de Reagrupament Independentista al Vallès Occidental Oest sigui frenètica i d’alt compromís amb el projecte”
 • Rut Carandell: “L’anonimat de la cessió del local és símptoma d’un activisme que no vol cercar protagonismes, marca clara de Reagrupament Independentista”
 • Joan Carretero: “Qui paga la campanya dels altres  partits polítics?”
10.716 lectures
Carles Bonaventura: "La mobilització cívica no és suficient, cal acció electoral"
(Argelaguer, 18 de setembre de 2010)

Aquest dissabte, a les 7 de la tarda, a Argelaguer, Magda Ripoll i el número 2 de la candidatura de Reagrupament Independentista per Girona, Carles Bonaventura, s’han encarregat de presentar les propostes de l’associació per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

8.573 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament