Notícies

Rut Carandell: "La independència de Catalunya afavorirà la reforma d'Espanya"
(Sant Quirze del Vallès, 17-09-2010)
  • Pere Obiols: "La independència de Catalunya és l’únic mitjà per a millorar els recursos de la sanitat pública del nostre país"
  • Ignasi Planas: "Sota la Constitució espanyola només podem ser una colònia o regió autonòmica encaixada en un règim comú amb les altres autonomies, sense cap poder de decisió sobre el que ens convé"
  • Rut Carandell: "La limitació de mandats és decisiva per a evitar la corrupció"
9.774 lectures
Joan Carretero: "Catalunya té dret a que l'estimem i volguem el millor pel nostre país"
(Olot, 17 de setembre de 2010)

Desprès de l’acte a Montagut, el cap de llista per Girona, Joan Carretero, va ser a Olot per presentar junt amb la candidata Verònica Bretau i el representant de Suma Independència, Enric Canela, la candidatura de Reagrupament Independentista.

10.136 lectures
(Montagut, 17 de setembre de 2010)

Aquest divendres, en el marc d’un cap de setmana ple d’activitat reagrupada a La Garrotxa, va celebrar-se a Montagut l’acte de presentació de les propostes de la candidatura de Reagrupament Independentista a càrrec del cap de llista per Girona, Joan Carretero, junt amb Narcís Ribes, secretari de l’Associació.

6.144 lectures
Aragonès, Móra i Tudela (17-09-2010)
(Centre Cívic Casa Sagnier, Sarrià-Sant Gervasi, 17-09-2010)

Els candidats per Barcelona números 2 i 3, respectivament, Carles Móra, alcalde d'Arenys de Munt; i Montserrat Tudela, directora de la revista sobre el món clàssic Auriga , van efectuar una presentació de Reagrupament al Centre Cívic Casa Sagnier . Tot i ser divendres i caure una pluja considerable, hi van assistir unes cinquanta persones, la majoria de les quals no eren reagrupades , interessades en el missatge d'independència i regeneració democràtica que planteja Reagrupament Independentista de cara a les eleccions del 28 de novembre.

7.878 lectures
Carles Móra i Ferran Pujol a Vila-Seca
(Vila-Seca, 16-09-2010)
  • Pujol: "És més fàcil aconseguir 68 diputats al Parlament català que proclamin la independència que no pas que 2/3 parts del congrés espanyol voti a favor d’un concert econòmic per Catalunya"
  • Móra: "Cal canviar de soca-rel les actituds i els vicis d’una classe política cada cop més allunyada del ciutadà i de les seves necessitats reals"
8.233 lectures
Una imatge de la inauguració de la seu de Vic, el passat 30 d'agost

Després de la diada i, amb l'impuls de la força que va recollir-hi, Reagrupament Independentista està desplegant una intensa activitat per tal de difondre els seus objectius amb la vista posada a les eleccions del 28-N. Així, per exemple, aquest divendres, 17 de setembre, hi ha 10 actes programats, amb molts dels membres de la candidatura de Reagrupament, a les poblacions següents: Montagut, Sarrià, L'Ametlla de Mar, St. Quirze del Vallès, Figaró-Montmany, Montblanc, Sant Vicenç de Castellet, Olot, Seva i Tàrrega.

9.579 lectures
Carles Móra i el cap de llista per Lleida, Jaume Fernàndez, presenten Reagrupament Independentista a Agramunt
(Agramunt, 15 de setembre de 2010)

Aquest dimecres, al casal agramuntí, Carles Móra i Jaume Fernàndez van presentar les propostes de la candidatura de Reagrupament independentista als vilatans de la capital del torró.

7.120 lectures
Carandell i Nebrera debaten a Manresa
(Manresa, 8-09-2010)

Pocs dies abans de la diada, Rut Carandell, cap de llista per Barcelona de Reagrupament i Montserrat Nebrera, fundadora d'Alternativa de Govern , van debatre sobre la independència i les maneres de fer política a Catalunya en un acte organitzat per Reagrupament del Bages. El debat es va caracteritzar per un exquisit clima de fair play , malgrat que ambdues van mantenir posicions radicalment oposades sobre les perspectives nacionals de Catalunya. El nombrós públic que omplia el cafè-teatre Voilà  va gaudir d'un debat distès i amb plena correcció en què es va parlar amb tota naturalitat sobre la independència de Catalunya.

7.734 lectures
Part del públic assistent a la conferència de Reagrupament a Mèxic
(Mérida, Yucatán, 4-09-2010)

Us oferim la crònica d'Albert Martí Bueno sobre la conferència que va fer a Mérida, Yucatán, en el marc de la campanya de difusió exterior de la independència de Catalunya que fa Reagrupament i que ja ha visitat Nova York i Buenos Aires. Hi van participar més de 50 persones de totes les edats, dels quals potser una dotzena eren catalans i descendents, la resta eren yucatecas , mexicans i, fins i tot, un representant dels maies.

11.708 lectures
Constitució Espanyola, amb símbols franquistes, que s'exhibeix al Parlament europeu
(Barcelona, 14-09-2010)

Reagrupament Independentista ha encarregat un dictamen jurídic  per analitzar la viabilitat jurídica real, dins el marc constitucional espanyol, d’obtenir un sistema de finançament equiparable al del País Basc o Navarra, tal com prometen algunes forces polítiques en el seu programa electoral per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. La inviabilitat del concert econòmic en aquest marc posa de manifest que l’únic camí per a impedir la continuació de l'espoli fiscal i econòmic de Catalunya és que el Parlament de Catalunya declari unilateralment la independència i Catalunya es constitueixi com a Estat independent.

17.172 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament