Notícies

Acte a Sant Pere de Ribes de Josep Sort i Sandra Lomas
(Sant Pere de Ribes, 6 d'octubre de 2010)

El dimecres passat , 6 d’octubre, Reagrupament es va presentar en societat a Sant Pere de Ribes.

8.987 lectures
Sandra Lomas: “Dedicar-se a la política ha de ser com un iogurt, ha de tenir data de caducitat”
(Jorba, 2 d'octubre de 2010)

El passat dissabte dia 2 va tenir lloc a Jorba la presentació de la Constitució de Catalunya, a càrrec de Sandra Lomas i Ignasi Planas.

7.407 lectures
Fernàndez i Ponsarnau
(Puigverd d'Agramunt, 7-10-2010)
  • Jaume Fernàndez: "La independència no suposarà cap barrera de cap tipus. Simplement que a Soses, tornant de l'Aragó, enlloc d'un cartell verd que hi diu "Comunitat de Catalunya" n'hi haurà un altre de blau amb un cercle d'estrelles grogues al mig del qual hi dirà, simplement, "Catalunya"
9.398 lectures
Reagrupament Independentista a Ciutadilla i Verdú
(L'Urgell, 9 d'octubre de 2010)

El passat dissabte 9 d’octubre vam aprofitar per fer dues activitats en una mateixa tarda: anar a presentar Reagrupament Independentista a Ciutadilla i, en acabar, visitar la Fira de la Verema i el Vi de Verdú.

7.169 lectures
Acte conjunt de Reagrupament Independentista i el Cercle Català de Negocis a Olot
(Olot, 8 d'octubre de 2010)

Aquest 8 d'octubre al vespre a la Sala Oberta de l’Hospici, Reagrupament Independentista i el CCN varen fer un acte conjunt que va comptar amb la presència d’Ignasi Planas d'RCat i Ricard Garreta, Joan Canadell, candidat número 5 per Barcelona d'RCat, i Ramon Carner del CCN.

8.378 lectures
Ferran Pujol: "Necessitem estructures d'estat per aixecar Catalunya, el nostre país"
(Santa Coloma de Queralt, 6 d'octubre de 2010)

Lluïsa Sanabra: “La vaga general ja no funciona en els temps actuals, ve dictada per Madrid i no dóna solucions als problemes de Catalunya. Els problemes de Catalunya els resoldrem treballant, tots plegats, per tenir un estat propi i no fent vaga”

Ferran Pujol: “Els catalans hem de perdre la por al fracàs, sinó perdem la por al fracàs, mai arribarem a l’èxit com a poble”

 

8.678 lectures
Sandra Lomas: “Espanya s’emporta més de 22.000 milions € per mantenir la resta de comunitats autònomes”
(Vimbodí i Poblet, dijous 30 de setembre)
  • Pilar Marías: “Vivim en un país on hem de demanar permís a Madrid per tot, llevat d’una cosa: La Independència”

Van deixar clar que Reagrupament considera el concert econòmic per Catalunya com un engany amb males intencions electorals.

11.819 lectures
Girona, 6-10-2010
(Girona, 6-10-2010)

Aquest dimecres ha tingut lloc a Girona l’acte de presentació del 'Bloc Sobiranista Català' en coalició amb 'Reagrupament Independentista' a Girona, en el qual varen intervenir Carles Bonaventura  i Josep Ma Boix, els quals van coincidir a celebrar la feina feta a favor de la unitat que havia permès arribar a aquests acords. Boix va remarcar que la independència és una necessitat per sortir del forat sense llum que l'Estat espanyol i els seus seguidors a Catalunya ens han ficat. És l'única via per a la prosperitat de cadascun de nosaltres, i pel futur i el benestar dels nostres fills.

10.702 lectures
Cervera 4-10-2010
(Cervera, 4-10-2010)

Jaume Fernàndez i Joan Carretero, presentats per Ester Roca, coordinadora de Reagrupament per La Segarra, van presentar el full de ruta cap a la independència i els compromisos que Reagrupament assumirà quan entri al Parlament.

  • Jaume Fernàndez: "El vot útil és el que va a Reagrupament Independentista, que val per dos . El primer perquè ajudarem Mas a ser president, si convé, per tal d'evitar un tercer tripartit. I el segon perquè, a més, els quatre anys restants de legislatura treballarem per la independència i la regeneració de la política, cosa que ni Mas ni CiU no faran."
  • Joan Carretero: "Divisió? Si el problema de l'independentisme ha de ser superar el 3% de la llei d'Hondt, ja cal que ens ho fem mirar tots plegats "
9.371 lectures
Ferran Requejo al costat de Rut Carandell, cap de llista per Barcelona
(Barcelona, 6-10-2010)

El catedràtic de Ciència Política de la Universitat Pompeu Fabra, Ferran Requejo, ha participat aquest dimarts en el cicle de conferències organitzat per Reagrupament amb diverses personalitats de la societat i del món acadèmic. Requejo ha estat presentat per Rut Carandell, cap de llista de Reagrupament per Barcelona, que ha manifestat que "amb el professor Requejo, avui encara m'ho passaria més bé a les seves classes que quan hi vaig anar per primer cop". El catedràtic de la UPF ha efectuat una incisiva i rigorosa anàlisi del moment polític actual, que considera de gran interès, precisament a causa de les incerteses que presenta; i s'ha declarat ell mateix partidari de la independència com a única opció de futur per a Catalunya.

15.418 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament