Notícies

La poesia rima i els números quadren
(Calella, 2 d'octubre de 2010)

Combinar poesia i economia sembla una cosa difícil. Combinar poesia amb una cosa tant prosaica com els números sembla cosa d’arrauxats, un objectiu impossible! Doncs no! Els associats i associades de Reagrupament de Calella i de Pineda de Mar ho han aconseguit, no tant sols una vegada sinó dues!

5.988 lectures
Ferrran Requejo, catedràtic de Ciència Política de la UPF

El catedràtic de ciència política de la UPF, Ferran Requejo, impartirà una conferència aquest dimecres, 6 d'octubre, a la seu de Barcelona, en el marc del cicle organitzat per Reagrupament, que ha comptat ja amb destacades personalitats del món cívic o acadèmic com Joan Hortalà,  Xavier Hernàndez,  Carles Miralles  o Mercè Otero. Requejo, estudiós dels sistemes federals d'arreu del món, va escriure fa uns mesos un article a La Vanguardia  on expressava que el federalisme "és una idea massa sofisticada per la cultura política espanyola" i concloïa que "l'independentisme marca un camí a explorar en el segle XXI."

7.712 lectures
Jaume Ponsarnau: “La independència és la garantia per a la nostra supervivència i ara és possible, necessària i urgent”
(Tàrrega, 30 de setembre de 2010)

“L’estatut no té ni present ni futur. L’hem de deixar reposar en pau, per dignitat”

  Jaume Fernàndez : “La vaga fou una resposta antiga a un problema nou. Nosaltres volem ser una resposta nova a un problema antic”

  “El vent ens va a favor, però cal que despleguem la vela”

  “Amb la independència no tindríem problemes per pagar les pensions. Qui els tindrien serien els espanyols”

7.820 lectures
Presentacions de Reagrupament Independentista. “Independència. Ara sí, ara toca!”
(Bolvir, 30 de setembre de 2010)

El cap de llista per Girona, Joan Carretero, va ser a Bolvir. Era la primera vegada que un partit polític exposava les seves propostes en aquest municipi.

5.284 lectures
Ignasi Planas: “L'única possibilitat de viure amb normalitat és esdevenir un estat”
(Tornabous, 28 de setembre de 2010)

“El tribunal constitucional només ha interpretat el que diu la constitució. No hem topat amb el tribunal. Hem topat amb la constitució”

“Catalunya està sotmesa a un règim comú on tothom ha d’estar d’acord per a aconseguir res”

“Pel que fa a la vaga del dia 29, de totes les reivindicacions que es plantegen Catalunya no té capacitat de decisió en cap”

Francesc Morreres: “La independència és l'única opció no sotmesa a negociacions amb els governs sords de Madrid”

7.053 lectures
Sarrià 28-09-2010
(Barcelona, 28-09-2010)

La cap de llista de Reagrupament per Barcelona, Rut Carandell, ha declarat aquest dimarts que "la independència no és decadència; és la nostra supervivència" en al·lusió a unes agressives declaracions de l'actual president de la Generalitat contràries als anhels d'independència d'amplis sectors socials del país que presideix i que diverses enquestes xifren en un suport majoritari a Catalunya.

  • Rut Carandell: "Som gent normal i només la gent normal pot fer el canvi que necessitem perquè no té lligams amb altres interessos"
  • "Amb una limitació de mandats de 8 anys s'haurien pogut evitar corrupcions com la del cas Millet"
12.894 lectures
Ferran Pujol: "La Independència és l’única cosa que no hem de demanar a Madrid"
(Barberà de la Conca, 28 setembre de 2010)

Rosa Maria Lerin , candidata al Parlament de Catalunya per la demarcació de Tarragona, de mare barbarenca de naixement, ha explicat el seu somni “que Catalunya sigui independent. Construir el nostre país a la nostra manera, i fer-ho com més aviat millor. Ara no hem de tenir por de res, som a Europa i vivim en Democràcia. Ens hi hem de posar tots”.

5.735 lectures
Argentona 28-09-2010
(Argentona, 28-09-2010)

Què poden tenir en comú Barcelona, Calaf, Tornabous, Argentona i Barberà de la Conca? Doncs, que a tots cinc llocs un dimarts de finals de setembre, el passat dia 28 , ha tingut lloc un acte de Reagrupament. Sembla una casualitat, però no ha estat així! L’activitat desplegada per Reagrupament durant els darrers mesos ha fet que coincidències com aquestes sovintegessin, dia sí, dia també.

12.076 lectures
Jaume Fernàndez i Francesc Alcazar a Ponts
(Ponts, 23-09-2010)

Reagrupament va presentar el seu programa a l'ajuntament de Ponts amb el cap de llista per Lleida, Jaume Fernàndez, i el candidat Francesc Alcazar. Davant 40 persones es va explicar el full de ruta de Reagrupament per aconseguir la independència: la declaració unilateral al Parlament de Catalunya.

5.851 lectures
Calella 25-09-2010

Reagrupament es va fer ben present ahir dissabte, a la Fira de Calella i l’Alt Maresme, celebrada el Passeig Manel Puigvert, en la que vam tenir l’oportunitat d’adreçar-nos a centenars de persones que gaudien d’una festivitat ben tradicional a la vila. Vam poder lliurar en mà el missatge de Reagrupament Independentista i la Furgoneta de l’Associació ens va servir de punt de trobada excepcional.

7.959 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament