Notícies

Reagrupament inaugura a Reus la primera seu electoral del Camp de Tarragona
(Reus, 16 d'octubre de 2010)

Reagrupament Independentista ha inaugurat, aquest dissabte, a Reus, la primera seu electoral del Camp de Tarragona, cedida gratuïtament al carrer O'Donnell per un dels afiliats de la formació, Francesc Font de Rubinat.

6.087 lectures
Acte de Presentació de Reagrupament Independentista a Rellinars
(Rellinars, 16 d'octubre de 2010)

Sota el títol de "Independència. Ara sí, ara toca", Reagrupament Independentista s'ha presentat al poble de Rellinars en un acte que ha tingut lloc al Casal de Cultura de l'Escola. Els ponents de l'acte han estat la Coordinadora de Terrassa  i candidata nº 14 a la llista per la circumscripció de Barcelona Ramona Vergés, Gabriel Esteban i Jordi Capelleras que han explicat els avantatges tant econòmics com socials de tenir la Independència respecte l'autonomia actual.

6.021 lectures
Un dels cartells confiscats a instàncies de la fiscalia

Els estats italià i espanyol tenen formes semblants d'actuar a l'hora de tractar les nacions o minories nacionals que hi són presents. La setmana passada, la fiscalia de Bolzano (o Bozen, en la denominació original) va obrir una investigació contra els dos diputats del Freiheit Suedtirol , Eva Klotz i Knoll Sven, per 'desacatament' a la bandera tricolor. Klotz va actuar com a observadora en les consultes catalanes sobre la independència del 13 de desembre.

8.456 lectures
Rut Carandell i Montserrat Tudela, durant l'acte que han fet Reagrupament al Fossar de la Pedrera en homenatge a Companys. Foto: Joan Altés.

Reagrupament Independentista, amb la vicepresidenta Rut Carandell al capdavant, ha retut un íntim homenatge en memòria del president Companys. Carandell ha fet un breu parlament en què s'ha mostrat inflexible pel que fa a l'actitud de l'Estat amb relació al reconeixement del president màrtir. "Diguin els que diguin, l'Estat espanyol és encara avui còmplice d'aquell assassinat ja que amb miserables subterfugis jurídics continua sense reconèixer-ho", ha manifestat (vegeu vídeo ).

7.777 lectures
Rut Carandell va participar a Gósol en un acte sobre la consulta per la independència
(Gósol, 9-10-2010)

La cap de llista per Barcelona de Reagrupament, Rut Carandell, va participar aquest dissabte en un acte de promoció de la consulta per la independència que tindrà lloc el 17 d'octubre a la localitat berguedana de Gósol.

9.536 lectures
Presentació de Reagrupament Independentista i de la seva Campanya a les Eleccions al Parlament de Catalunya 2010
(El Poal, 8 d'octubre de 2010)

El passat divendres 8 d'octubre a les 21:00 hores a la Sala d’Actes del Ajuntament d'El Poal (Pla d'Urgell), Emma Azamar, segona en la llista de Reagrupament Independentista per a la província de Lleida a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, juntament amb Jaume Ponsarnau, també candidat per Lleida, presentaren les propostes de la candidatura d'RCat.

7.106 lectures
Imma Bellafont: “Reagrupament és l’únic partit que aposta per la regeneració democràtica”
(Vic, 4 d'octubre de 2010)

La número 7 a la llista de Reagrupament Independentista i membre de la Junta Nacional, Imma Bellafont, ha dit que a Reagrupament “el que ens diferencia de tothom i que, alhora, ens porta problemes amb tothom és el fet de voler la regeneració democràtica a Catalunya”.

7.208 lectures
Rut Carandell durant el seu parlament a la plaça Santa Anna a Mataró
(Mataró, 8-10-2010 )

A l’hora prevista, la coordinadora de l’agrupació de Mataró, Eva Rumi, va presentar l’acte i els dos convidats, que ocupen els llocs capdavanters de la candidatura de Reagrupament: Rut Carandell i Carles Móra. 

10.579 lectures
Acte a Sant Pere de Ribes de Josep Sort i Sandra Lomas
(Sant Pere de Ribes, 6 d'octubre de 2010)

El dimecres passat , 6 d’octubre, Reagrupament es va presentar en societat a Sant Pere de Ribes.

8.901 lectures
Sandra Lomas: “Dedicar-se a la política ha de ser com un iogurt, ha de tenir data de caducitat”
(Jorba, 2 d'octubre de 2010)

El passat dissabte dia 2 va tenir lloc a Jorba la presentació de la Constitució de Catalunya, a càrrec de Sandra Lomas i Ignasi Planas.

7.324 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament