Notícies

Acte conjunt de Reagrupament Independentista i el Cercle Català de Negocis a Olot
(Olot, 8 d'octubre de 2010)

Aquest 8 d'octubre al vespre a la Sala Oberta de l’Hospici, Reagrupament Independentista i el CCN varen fer un acte conjunt que va comptar amb la presència d’Ignasi Planas d'RCat i Ricard Garreta, Joan Canadell, candidat número 5 per Barcelona d'RCat, i Ramon Carner del CCN.

7.438 lectures
Ferran Pujol: "Necessitem estructures d'estat per aixecar Catalunya, el nostre país"
(Santa Coloma de Queralt, 6 d'octubre de 2010)

Lluïsa Sanabra: “La vaga general ja no funciona en els temps actuals, ve dictada per Madrid i no dóna solucions als problemes de Catalunya. Els problemes de Catalunya els resoldrem treballant, tots plegats, per tenir un estat propi i no fent vaga”

Ferran Pujol: “Els catalans hem de perdre la por al fracàs, sinó perdem la por al fracàs, mai arribarem a l’èxit com a poble”

 

7.738 lectures
Sandra Lomas: “Espanya s’emporta més de 22.000 milions € per mantenir la resta de comunitats autònomes”
(Vimbodí i Poblet, dijous 30 de setembre)
  • Pilar Marías: “Vivim en un país on hem de demanar permís a Madrid per tot, llevat d’una cosa: La Independència”

Van deixar clar que Reagrupament considera el concert econòmic per Catalunya com un engany amb males intencions electorals.

10.876 lectures
Girona, 6-10-2010
(Girona, 6-10-2010)

Aquest dimecres ha tingut lloc a Girona l’acte de presentació del 'Bloc Sobiranista Català' en coalició amb 'Reagrupament Independentista' a Girona, en el qual varen intervenir Carles Bonaventura  i Josep Ma Boix, els quals van coincidir a celebrar la feina feta a favor de la unitat que havia permès arribar a aquests acords. Boix va remarcar que la independència és una necessitat per sortir del forat sense llum que l'Estat espanyol i els seus seguidors a Catalunya ens han ficat. És l'única via per a la prosperitat de cadascun de nosaltres, i pel futur i el benestar dels nostres fills.

9.680 lectures
Cervera 4-10-2010
(Cervera, 4-10-2010)

Jaume Fernàndez i Joan Carretero, presentats per Ester Roca, coordinadora de Reagrupament per La Segarra, van presentar el full de ruta cap a la independència i els compromisos que Reagrupament assumirà quan entri al Parlament.

  • Jaume Fernàndez: "El vot útil és el que va a Reagrupament Independentista, que val per dos . El primer perquè ajudarem Mas a ser president, si convé, per tal d'evitar un tercer tripartit. I el segon perquè, a més, els quatre anys restants de legislatura treballarem per la independència i la regeneració de la política, cosa que ni Mas ni CiU no faran."
  • Joan Carretero: "Divisió? Si el problema de l'independentisme ha de ser superar el 3% de la llei d'Hondt, ja cal que ens ho fem mirar tots plegats "
8.413 lectures
Ferran Requejo al costat de Rut Carandell, cap de llista per Barcelona
(Barcelona, 6-10-2010)

El catedràtic de Ciència Política de la Universitat Pompeu Fabra, Ferran Requejo, ha participat aquest dimarts en el cicle de conferències organitzat per Reagrupament amb diverses personalitats de la societat i del món acadèmic. Requejo ha estat presentat per Rut Carandell, cap de llista de Reagrupament per Barcelona, que ha manifestat que "amb el professor Requejo, avui encara m'ho passaria més bé a les seves classes que quan hi vaig anar per primer cop". El catedràtic de la UPF ha efectuat una incisiva i rigorosa anàlisi del moment polític actual, que considera de gran interès, precisament a causa de les incerteses que presenta; i s'ha declarat ell mateix partidari de la independència com a única opció de futur per a Catalunya.

14.248 lectures
Araindependència.cat

Recollint l’esperit de Blocs amb Estrella es presenta el portal www.Araindependencia.cat  que 'reagrupa' blogs que donen suport a la candidatura de Reagrupament Independentista. El portal sorgeix davant la constatació que, amb la sentència del Tribunal Constitucional espanyol, no hi ha cap possibilitat de ser català dins d’Espanya. Aquest grup de blocaires ha decidit donar suport explícit a la candidatura que porta més d’un any treballant, amb un programa polític per a la Catalunya independent i amb el compromís ferm de presentar al Parlament la Constitució de Catalunya,  una Llei Electoral i una  Llei del Bon Govern.

9.037 lectures
Roger Granados a Torrelles
(Torrelles de Foix, 3-10-2010)

Prop de 50 persones van assistir diumenge a la presentació de Reagrupament aTorrelles de Foix en el marc de les sessions que Reagrupament Alt Penedès ha programat al llarg d’aquest mes d’octubre per diferents pobles de la comarca. L’acte, sota el lema “Vine a fer un vermut amb Reagrupament”, estrenava el format de xerrada-vermut que es va demostrar adient per aconseguir un acte distès i participatiu.

7.367 lectures
Portada de la Constitució de Catalunya que Reagrupament ha fet elaborar a un equip de juristes
(Tarragona, 3-10-2010)

Un associat a Reagrupament Independentista s'ha acostat al president de la Generalitat, José Montilla, en baixar del cotxe, i li ha lliurat un exemplar de la Constitució de Catalunya,  mentre li deia: "Sr. Montilla, aquesta és la Constitució que volem els catalans"; Montilla s'ha limitat a dir "Gràcies" i una persona del seu seguici l'hi ha pres de les mans. Al cap d'uns minuts, la furgoneta de Reagrupament ha estat desallotjada per la policia municipal de Tarragona, tot i que tenia permís per a ser on era i portava 4 hores fent la seva feina.

13.057 lectures
Castellfollit
(Castellfollit de la Roca, 1-10-2010)

Aquest divendres ha tingut lloc la presentació de Reagrupament Independentista a Castellfollit de la Roca amb les intervencions de Josep Ferrés i Narcís Ribes.

  • Narcís Ribes: “El concert econòmic no depèn de nosaltres, la independència si”
6.305 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament