Notícies

Joan Carretero amb l'emblemàtic Juanito, propietari del bar Pinocho

Aquest matí, Joan Carretero ha visitat el mercat de la Boqueria de Barcelona, envoltat per un nodrit grup de simpatitzants i associats de Reagrupament, de Ciutat Vella i d’altres districtes de la ciutat, que esperaven des de ben aviat a l’exterior del mercat, on es trobava la ja popular furgoneta de Reagrupament. Ramon Carner (president del Cercle Català de Negocis) ha acompanyat Joan Carretero durant tota la visita en la qual han estat rebuts pel vicepresident de l'Associació de comerciants del Mercat de la Boqueria el senyor Ricard Soley.

8.525 lectures
Rut Carandell, Joan Carretero, Montserrat Gil de Bernabé i Joaquim Ros
(Barcelona, 19-10-2010)

Aquest dimecres Joan Carretero i Rut Carandell han visitat Mercabarna.Els directius del polígon alimentari han explicat a Carretero i Carandell quina és la situació actual de Mercabarna i els seus projectes de futur. Joan Carretero ha comentat a la direcció que coneixia les instal·lacions per haver-les visitat anys enrere i Rut Carandell s’ha interessat especialment pels projectes de l’àrea de formació de Mercabarna.

9.656 lectures
Ramon Carner rebent el premi de mans de Joan Carretero
(Barcelona-Nou Barris, 20-10-2010)

El president del Cercle Català de Negocis, Ramon Carner, ha rebut aquest dimecres el 2n Premi "Segador de l'any" atorgat per Reagrupament. Carner ha rebut el premi de mans del president de Reagrupament, Joan Carretero, en un acte que ha coincidit amb la inauguració del nou local de Sant Martí, Sant Andreu, Horta-Guinardó i Nou Barris. Ramon Carner, en rebre el premi, ha declarat que "gràcies a la gent de Reagrupament el rebrotament de l'ànima catalana es convertirà en la base del nostre ressorgiment nacional." Us oferim el text íntegre de la seva intervenció.

11.590 lectures
Joan Carretero durant el seu parlament al teatre la Unió de Sant Cugat
(Sant Cugat del Vallès, 19-10-2010)

El president de Reagrupament i cap de llista per Girona, Joan Carretero, ha declarat davant de les dues-centes persones que van omplir el Teatre La Unió aquest dimarts que "us oferim un contracte que treballarem per la independència i som gent de paraula". L'acte ha estat presentat per Víctor Alexandre i ha comptat també amb les intervencions d'Enric Canela (president de Suma Independència), Carles Móra (alcalde d'Arenys de Munt i número 2 per Barcelona) i Rut Carandell (cap de llista per Barcelona).

Víctor Alexandre: "Els votants de Reagrupament no votarem Reagrupament, votarem Catalunya"

  • Enric Canela: "Cal recuperar els valors de la cultura de l'esforç, el treball, l'estudi...valors que ens van fer pioners al món"
  • Carles Móra: "La gent cerca espais de llibertat, amb la mateixa convicció de la lluita democràtica dels anys 70"
  • Rut Carandell: "La nostra festa més gran serà quan ens dissoldrem, el dia de la independència"
  • Joan Carretero: "Sabem que hi ha periodistes que tenen prohibit parlar de nosaltres."
12.679 lectures
Rut Carandell adreçant-se als comensals de Gràcia
(Barcelona-Gràcia, 18-10-2010)

La cap de llista de Reagrupament a Barcelona, Rut Carandell, va declarar aquest dilluns que "Ni federalistes, ni autonomistes, ni partidaris del referèndum sota la legalitat espanyola, nosaltres, els de Reagrupament som els únics que toquem de peus a terra de debò perquè el que proposem és l'única manera de sortir-nos-en". Carandell va fer aquestes manifestacions durant un sopar que va tenir lloc als locals de l'ACIDH, que va comptar amb la presència del president de Reagrupament, Joan Carretero, i va aplegar més d'un centenar de graciencs.

  • Joan Carretero: “Tenim la raó -com ha dit ara la Rut-, només tenim un problema, que ens l’han de donar”
7.617 lectures
Joan Carretero amb Muriel Casals a Òmnium Cultural
(Barcelona, 18-10-2010)

“Desitgem que el 28-N l’independentisme sigui majoritari al Parlament de Catalunya“ , afirmà Carretero, tot afegint que “altrament, si l’estat espanyol comprova que, per enèsima vegada, la nostra resposta a l’espoli fiscal, a la sentència del Tribunal Constitucional, etc, és continuar a la cerca de més autonomia, més estatuts, més peix al cove… doncs ho sento, senyors, però tindrem el que ens mereixem” .

7.999 lectures
Carandell adreçant-se al públic al local de Sant Pol
(Calella i Sant Pol de Mar, 16-10-2010)

La cap de llista per Barcelona, Rut Carandell, i l'alcalde d'Arenys de Munt i núm. 2, Carles Móra van participar en la inauguració de dos locals de Reagrupament al Maresme.

Rut Carandell:  "A nosaltres ja ens agrada explicar-nos. Els partits parlamentaris viuen dels eslògans, a distància dels electors, nosaltres ens haurem d’acostar als electors"

Carles Móra: "Molts empresaris parlen d'independència obertament perquè saben que la no-independència és un mal negoci"

6.726 lectures

El di­ven­dres passat Lluï­sa Sa­na­bra i Ri­card Cabré, can­di­dats al Par­la­ment per Ta­rra­go­na a les elec­cions del 28-N, van pre­sen­tar Re­agru­pa­ment in­de­pen­den­tis­ta.

5.971 lectures
Sant Sadurní
(Sant Sadurní d'Anoia, 15-10-2010)

Carretero va assegurar aquest divendres que els catalans hem viscut alegrement d’il·lusions des de fa molts anys, però que l’Estat espanyol ja ens ha deixat clar en aquests darrers mesos que les nostres il·lusions (federalisme, concert, plurinacionalitat) no seran mai possibles dins d’un Espanya més reforçada cada dia. Carretero consdiera que el 28N serà un moment clau on els ciutadans d’aquest país podrem dir amb llibertat el que volem pel nostre país; si aquell vespre el Parlament és ple de diputats autonomistes voldrà dir que ja ens està bé la situació d’espoli i humiliació a què ens tenen sotmesos.

6.744 lectures
Hereu no votant

L'alcalde Barcelona, Jordi Hereu, ha criticat amb duresa les consultes sobre la independència en declaracions a RAC1 aquest dilluns. Precisament, Hereu té experiència en consultes i ell va ser el responsable que va impulsar la de la remodelació de l'avinguda Diagonal, que va constituir un rotund fracàs i va tenir una participació del 12,1%, malgrat haver-hi gastat -com a mínim- uns 3 milions d'euros. Hereu espera que el 10 d'abril no es dugui a terme la consulta a Barcelona i ha declarat que no hi donarà cap suport i no anirà a votar.

6.209 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament