Notícies

Rut Carandell (dreta adreçant-se als assistents), Carles Móra, Josep Ramon Soldevila i Imma Bellafont (de dreta a esquerra)
(Vic, 23-10-2010)

La cap de llista per Barcelona de Reagrupament Independentista, Rut Carandell i l’Alcalde d’Arenys de Munt i número 2, Carles Móra, han inaugurat aquest dissabte  l’exposició “100 anys d’Estelada” que es pot veure al local de Reagrupament Osona.

 • Carles Móra: “Hem de fer un cavall de Troia que torni al Parlament el valor de l’Estelada”
 • Imma Bellafont: "El que hem de voler és que la nostra bandera siguin les 4 barres perquè això voldrà dir que ja som independents"
8.330 lectures
Vista general de la platea en l'homentage a Macià fet a Vilanova
(Vilanova i la Geltrú, 22-10-2010)
 • “La restauració borbònica actual pretén, bàsicament, establir una constitució, per perpetuar els valors polítics del franquisme, amb la figura del monarca”.
 • “Macià destaca perquè és una persona que té un projecte clar. Aquesta és una de les mancances que hi ha avui en dia”.
 • “Macià opta per impulsar una nova classe política i agafa, sense sectarismes, gent preparada i lleial i la posa a treballar”.
 • “La nostra classe política actual és un subproducte del fracàs escolar, gent que no té ni ofici ni benefici i que no han treballat mai fora de la política”.
 • “La solució a la crisi econòmica de les dretes ha estat omplir el país de ciment i les esquerres refer tres vegades la mateixa vorera”.
 • “L’enemic més gran no és a Madrid, és més important la nostra covardia política i la nostra ineficàcia”.
16.320 lectures
Reagrupament presenta el seu local al Bages
(Manresa, 22 d'octubre de 2010)

Carles Móra i Sandra Lomas acompanyen la delegació comarcal en la inauguració.

7.797 lectures
El Papiol, de nou al capdavant del Baix Llobregat!
(El Papiol, 14 d'octubre de 2010)

El Papiol, que va ser la primera població a fer una consulta independentista, el 2009, també ha establert el tret de sortida en la campanya de Reagrupament Independentista a les eleccions al Parlament de Catalunya, ja que aquesta població ha estat la primera que ha pogut gaudir de la veu de la formació independentista. Li seguiran Sant Just, Martorell, Castelldefels, Cornellà i Esplugues.

5.890 lectures
Joan Carretero a Vidreres el 16 d'octubre
(Vidreres, 16-10-2010)
 • Ramon Carner : "Quan s’havia de fer l’AVE de Barcelona a Lió, van decidir que farien la línia de Madrid a Sevilla, deficitària d’1 milió d’euros anuals. Ja no som el motor ni el model de res."
 • Carles Bonaventura : "Fa 70 anys que Lluís Companys va ser afusellat per l’Estat espanyol i, després de tantes peticions, encara no s’ha l'anul·lat el judici."
7.111 lectures
Carles Costa: “Reagrupament és un projecte de país i pel país”
(L'Esquirol, 19 d'octubre de 2010)

En l'acte a l'Esquirol també hi ha intervingut la número 7 per Barcelona, Imma Bellafont, que ha parlat d'un altre dels puntals de Reagrupament: la regeneració democràtica. Per a ella, aquest tema és el que "ens porta més problemes amb la resta de partits ja que quan els en parles, automàticament es converteixen en els nostres enemics". Per Bellafont la regeneració democràtica "no els interessa perquè aleshores perdrien tots els privilegis".

7.921 lectures
Jaume Fernàndez i Ester Roca adreçant-se als assistents a Ossó de Sió
(Ossó de Sió, 13-10-2010)

Jaume Fernàndez (alcalde de Rosselló de Segrià i cap de llista de Reagrupament per Lleida) i Ester Roca (regidora a l'ajuntament de Guissona i quarta de la llista) van explicar què pretén Reagrupament i com pretén aconseguir-ho a Ossó de Sió:

 • "La Generalitat és com un cotxet a pedals. Molt bonic, però així no es pot guanyar cap Gran Premi."
 • "No som anti-espanyols. Som pro-catalans. Però ser català a Espanya és un acte de resistència molt cansat."
9.237 lectures
D'esquerra a dreta Bancells, Carreras i Bonaventura
(Bescanó, 15-10-2010)

Jordi Carreras va fer la presentació de David Bancells i Carles Bonanventura, candidats de Reagrupament al Parlament per la demarcació de Girona, que van explicar, durant dues hores, la viabilitat d’una Catalunya independent i la necessitat urgent d’aconseguir sortir de l’espoli que patim des de fa anys. Al voltant d’una cinquantena de persones van assistir el divendres passat al vespre a l’acte de presentació de Reagrupament a Bescanó.

6.516 lectures
Canela, Carner i Bonaventura, van fer de ponents a Girona, sota la moderació de Laura Jaime
(Girona, 21-10-2010)
 • Enric Canela: "Suma Independència va decidir sumar amb el moviment que consideraven millor i més coherent: Reagrupament."
 • Carles Bonaventura: "Reagrupament sempre ha apostat per la unitat, tant en els seus inicis, quan va aplegar molta gent de procedències diverses, com després quan va arribar a acords amb altres forces i fins i tot davant la gent del Manifest del Fossar."
 • Ramon Carner: "Dono suport a Reagrupament, que, en aquests moments, és la proposta més lúcida i coherent."
6.598 lectures
Sandra Lomas: “La independència s’ha convertit en la necessitat de tots els catalans”
(Sant Quirze de Besora, 21 d'octubre de 2010)

La número 4 a la llista per Barcelona de Reagrupament Independentista, Sandra Lomas, ha dit aquest dijous en un acte de presentació de Reagrupament a Sant Quirze de Besora, que la llibertat de Catalunya és l'única possibilitat de supervivència com a força econòmica per el nostre país.

6.507 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament