Notícies

L'escriptor Quim Torra signarà llibres per Sant Jordi a la parada de Reagrupament

Com cada any, des de Reagrupament també celebrarem la Diada de Sant Jordi , patró de Catalunya. A Barcelona tindrem la parada al número 25 de la Rambla Catalunya (entre Gran Via i Diputació) i hi haurà roses i llibres de temàtica independentista, 

1.943 lectures
Quim Torra: “La independència només hi serà per la força de la gent”

L’escriptor Quim Torra ha presentat aquest dilluns el seu nou llibre “Els últims 100 metres. El full de ruta per guanyar la República Catalana”. L’acte s’ha fet a la seu nacional de Reagrupament i ha estat introduït pel President de l'associació, Ignasi Planas. 

2.054 lectures
Josep-Ramon Soldevila: "El que passarà a Catalunya, més tard o més d'hora, és que la Gallineta dirà prou!"

El regidor de Reagrupament a l'Ajuntament de Vic, Josep-Ramon Soldevila, ha estat l'encarregat de "defensar" la declaració de suport al regidor de Capgirem Vic, Joan Coma, investigat per sedició per l'Audiència Nacional espanyola. La declaració ha rebut el suport de gairebé tots els grups polítics, a excepció del regidor de Plataforma Vigatana, Josep Anglada. La regidora d'Unió, Carme Bové, s'ha abstingut.

2.103 lectures
Joan Pons, nou coordinador de la Junta Comarcal del Baix Llobregat de Reagrupament

Aquest dimecres s'ha fet el procés electoral de renovació de la Junta Comarcal del Baix Llobregat de Reagrupament, en la que Joan Pons ha estat escollit nou coordinador. 

2.292 lectures
Presentació de “ELS ÚLTIMS 100 METRES. El full de ruta per guanyar la República Catalana”, de Quim Torra

L’escriptor Quim Torra , farà una presentació del seu darrer llibre  ELS ÚLTIMS 100 METRES. El full de ruta per guanyar la República Catalana” .

L’acte es farà el proper dilluns, 11 d’abril,  a les 20h.  a la Seu Nacional de Reagrupament 

2.257 lectures

Acabada de sortir del forn, ja teniu aquí el número 56 de la Veu, el butlletí de Reagrupament.

Bona lectura i bona Setmana Santa!

2.450 lectures
Comunicat de suport amb el regidor de Capgirem Vic, Joan Coma

En motiu de la investigació que l’Audiència Nacional espanyola ha sol·licitat al Tribunal Suprem contra el regidor de Capgirem Vic, Joan Coma, per un presumpte delicte d’incitació o provocació a la sedició, des de Reagrupament volem expressar el nostre suport i ens adherim a la concentració de rebuig a l'ofensiva judicial contra l'independentisme als ajuntaments, que es farà aquest dijous 17 de març, a les 7 del vespre, a la Plaça Major de Vic.

1.991 lectures
Ignasi Planas: “La llei de Transitorietat jurídica és l'autèntica Declaració Unilateral d'Independència”

El President de Reagrupament, Ignasi Planas, ha dit que aquest dimarts que la independència de Catalunya serà només de manera unilateral i en cap cas sota un referèndum pactat amb l’Estat espanyol. “A aquells que us vinguin a vendre un referèndum pactat, sigueu educats, però digueu-los que nosaltres anem passant”, ha afirmat.

2.332 lectures
Reagrupament es mantindrà vigilant perquè no hi hagi cap pas enrere a Girona en el procés independentista després del pacte de govern de CiU amb el PSC

En la reunió del passat 13 de març, l’executiva comarcal del Gironès va prendre les següents decisions sobre la continuïtat de l’acord amb CiU a l’Ajuntament de Girona:

1.897 lectures

Amb les seccions habituals de internacional, cultura, municipalisme, història i recomanacions literàries, ja està a punt una nova edició de la Veu, el butlletí de Reagrupament. El podeu llegir aquí mateix.

Bona lectura!

2.362 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament