Notícies

Festa de candidats de Junts pel Sí

El Passeig Lluís Companys s'ha quedat petit aquest divendres davant les 40.000 persones que han assistit a la festa dels candidats de Junts pel Sí. Ha estat un acte emotiu que ha obert l'actriu Montserrat Carulla i l'han seguit Carme Forcadell, Eduardo Reyes, Germà Bel, Josep M. Forné, Oriol Junqueras, Artur Mas i, finalment, Raül Romeva. 

134 lectures
Alfred Bosch anuncia a Rac1 que ja no és diputat al congrés. Ramona Vergés, de Reagrupament, serà el relleu

El President del Grup Municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha afirmat avui en una entrevista al Món a Rac 1 que ha “deixat de ser Diputat i portaveu al Congrés dels Diputats de Madrid” i que ara treballa al Consistori barceloní com a president del grup municipal.

286 lectures
Avui tots a la Festa de candidats de Junts pel Sí!

Avui divendres serà un dia especial. Més de 50.000 candidats de Junts Pel Sí  estem convocats al Passeig Lluís Companys de Barcelona. Serà, sens dubte, l’acte polític més gran que mai s’hagi vist d’una candidatura.

145 lectures
Divendres, festa de candidats de Junts pel Sí

Aquest divendres, 28 d'agost, es fa l'acte de presentació de la llista de Junts Pel Sí , en la que Reagrupament també hi està representada pel Secretari General, Marc Viñolas

384 lectures
L'11S amb Reagrupament. Ofrenes, dinar i Via Lliure!

L'onze de setembre ja s'acosta i aquest 2015 té un especial significat perquè és el preludi al 27S, una data històrica que serà l'inici cap a la nostra llibertat com a poble. 

Des de Reagrupament ho commemorarem com cada any amb les ofrenes al Fossar de les Moreres, al monument a Rafael Casanova, al General Moragues, amb el tradicional dinar a Pla de Palau i acabarem, com no podria ser d'altra manera, a la Via Lliure.

Podeu consultar aquí aquí els horaris i podeu fer la inscripció al dinar. I si encara no ho heu fet, us podeu inscriure al tram 104 de la Via Lliure a través d'aquest enllaç

Actes previstos per l'11 de setembre :

Barcelona

Dia 10 de setembre

- 22:00 Vetlla de l'Onze al Fossar de les Moreres  Acte polític al Fossar de les Moreres amb parlament del President de Reagrupament, Ignasi Planas  i del nostre candidat a Junts Pel Sí i Secretari General Marc Viñolas

Dia 11 de Setembre

- 10:00 h Ofrena floral al monument de Rafael Casanova  Punt de concentració a la Ronda de Sant Pere / Bruc
- 12:30 h Homenatge al General Moragues  Pla de Palau
- 13:00 h Dinar i acte polític  Acte polític a càrrec d'Ignasi Planas i Marc ViñolasPla de Palau
-15:30 h  Concentració per anar al nostre tram (104) de la Via Lliure  Pla de Palau  

304 lectures
I tu? Ja ets candidat de Junts pel Sí?

Ara mateix, més de 21.500 persones ja són candidats de Junts pel Sí. Voleu col·laborar amb la candidatura que ens portarà a la llibertat del nostre país? Doncs feu-vos també candidats des del següent enllaç . Perquè per aconseguir la independència TOTS som necessaris. Junts pel Sí és una candidatura unitària i transversal i és la millor eina per assolir l'estat propi.

Tots junts ho farem possible!

633 lectures
Marc Viñolas, Secretari General de Reagrupament, a la candidatura de Barcelona de Junts Pel Sí

El Secretari General de Reagrupament Independentista, Marc Viñolas, serà el candidat del partit per  anar a la candidatura de Barcelona de Junts Pel Sí en les eleccions del 27 de setembre. Així s’ha decidit en una sessió extraordinària de la Junta Directiva Nacional i en la que s’ha aprovat per unanimitat.

1.358 lectures
Reagrupament convoca el IV Premi Memorial Jordi Gomis

Reagrupament Independentista ha donat per convocat el IV Premi Memorial Jordi Gomis al millor article sobre la independència de Catalunya que hagi estat publicat entre el 12 de setembre de 2014 i l’11 de setembre 2015 .

.

820 lectures
Tram 104. Via Lliure amb Reagrupament

L'11S ja s'acosta i des de Reagrupament hi participarem una vegada més tots junts. Com cada any, farem el dinar popular a Pla de Palau i després anirem a la Via Lliure en manifestació. El tram que ens han adjudicat des de l'Assemblea és el 104 (Innovació) , proper a la plaça de les Glòries. Cal que cadascú s'hi apunti individualment,  per tant, us deixem l'enllaç i ja us podeu anar inscrivint com més aviat millor.

https://via.assemblea.cat/cat/inscripcions

848 lectures
Un futur brillant per a l'Acadèmia de Talarn

El futur de l'Acadèmia de Talarn, un cop assolida la Independència de Catalunya, és molt més prometedor que la situació actual, la qual es caracteritza pel dubte permanent dels espanyols sobre si tancar-la o no, amb les consegüents repercussions socioeconòmiques i demogràfiques que això comportaria. 

501 lectures

L'enquesta

A qui votareu el 27S?
 Junts pel Sí
 CUP
 Altres
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Barcelona
VETLLA DE L'ONZE AL FOSSAR DE LES MORERES

Acte polític al Fossar de les Moreres.

Parlaments:  

-Ignasi Planas. President de Reagrupament 

-Marc Viñolas. Candidat a Junts Pel Sí i Secretari General de Reagrupament

Barcelona
ONZE DE SETEMBRE AMB REAGRUPAMENT

Dia 11 de Setembre    

10:00 h Ofrena floral al monument de Rafael Casanova  Punt de concentració a la Ronda de Sant Pere / Bruc

12:30 h Homenatge al General Moragues  Pla de Palau

13:00 h Dinar i acte polític  Acte polític a càrrec d'Ignasi Planas i Marc Viñolas. Pla de Palau

15:30 h Concentració per anar al nostre tram de la Via Lliure   Pla de Palau

17:14 h Via Lliure . Tram 104