Notícies

La proclamació de la independència de Catalunya, avalada a les urnes

Des de Reagrupament  celebrem els resultats obtinguts pels partits independentistes en les eleccions d’aquest diumenge. Uns resultats que ens avalen per seguir amb el full de ruta previst i proclamar ben aviat el nou Estat català.

Malgrat les mentides, les manipulacions i les trampes de l’Estat espanyol, els ciutadans han sortit a votar amb una participació rècord del 77,4% i, a més, han optat clarament per la candidatura de Junts Pel Sí i, per tant, per la independència del nostre país.

Amb aquests resultats ha quedat clar que la majoria de diputats al parlament estan legitimats, per delegació de la sobirania popular, a iniciar un procés de ruptura amb l’Estat espanyol. La sobirania popular s’exerceix directament o a través dels seus representats.

La premsa i els partits espanyols que negaven el caràcter plebiscitari d’aquestes eleccions, ara s’afanyen a dir que no hem arribat al 50% dels vots necessaris en un referèndum. Un referèndum que el mateix govern espanyol ens ha prohibit,  que ens ha obligat a fer en forma d’eleccions plebiscitàries i que, per tant, ara n’ha d’acatar la majoria parlamentària que n’ha sorgit

Ara comença una nova etapa que sens dubte no serà fàcil. Continuarà la guerra bruta i els impediments. Ens queda molta feina per fer, però junts la farem i la farem bé.

247 lectures
Divendres, vine a la festa final de Junts Pel Sí!

Estem a quatre dies per a les eleccions més importants i decisives de les nostres vides. Tots i totes hem posat el coll en aquesta campanya que estem segurs que culminarà amb uns grans resultats el proper diumenge. 

846 lectures
La Veu arriba al número 50 amb un especial 11S i 27S

Coincidint amb els dies més intensos i decisius per la història del nostre país, el butlletí intern de Reagrupament, la Veu, arriba al seu número 50.

Una xifra rodona per una edició també rodona on hi trobareu un extens reportatge fotogràfic de la Diada, així com articles dels col·laboradors habituals però també algun convidat especial.

211 lectures
Agenda d'actes de Junts Pel Sí on participa el candidat de Reagrupament, Marc Viñolas

Per tal que us ho aneu guardant a les vostres agendes, aquí teniu els actes previstos on participarà el nostre candidat Marc Viñolas.

450 lectures
Diada 2015. Ho hem tornat a fer!

Un any més hem gaudit de la celebració de la nostra Diada Nacional, aquest any marcada per les properes eleccions al parlament i com sempre viscuda amb el nostre marcat accent reagrupat. 

Fotos de la Diada

404 lectures
L'11S, últim dia per presentar els treballs al IV Memorial Jordi Gomis

Aquest divendres, 11 de setembre , a les 12h. de la nit , s'acaba el termini per presentar els articles que opten al IV Memorial Jordi Gomis . Els treballs han de ser articles  sobre la independència de Catalunya  publicats entre el 12 de setembre de 2014 i l'11 de setembre de 2015.  

287 lectures
La Ruta de la Llengua catalana comença a Organyà

Després d'anys de feina, el divendres dia 4 de setembre de 2015 la Ruta de la Llengua es presentà oficialment a Organyà. Amb gran satisfacció podem dir que l'encàrrec que ens va fer en Joan Carretero és ja una realitat.

439 lectures
Vídeo de Marc Viñolas per la Diada

El Secretari General de Reagrupament i candidat de Junts Pel Sí, Marc Viñolas, adreça un missatge als associats per participar a la Via Lliure i a votar massivament pel 27S. 

Vídeo

473 lectures
Festa de candidats de Junts pel Sí

El Passeig Lluís Companys s'ha quedat petit aquest divendres davant les 40.000 persones que han assistit a la festa dels candidats de Junts pel Sí. Ha estat un acte emotiu que ha obert l'actriu Montserrat Carulla i l'han seguit Carme Forcadell, Eduardo Reyes, Germà Bel, Josep M. Forné, Oriol Junqueras, Artur Mas i, finalment, Raül Romeva. 

569 lectures
Alfred Bosch anuncia a Rac1 que ja no és diputat al congrés. Ramona Vergés, de Reagrupament, serà el relleu

El President del Grup Municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha afirmat avui en una entrevista al Món a Rac 1 que ha “deixat de ser Diputat i portaveu al Congrés dels Diputats de Madrid” i que ara treballa al Consistori barceloní com a president del grup municipal.

550 lectures

L'enquesta

A qui votareu el 27S?
 Junts pel Sí
 CUP
 Altres
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament