Notícies

Reagrupament serà present a les executives territorials del PDC

Els propers 30 de setembre i 1 d'octubre el Partit Demòcrata Català escollirà els comitès que durant els propers quatre anys dirigiran les regions i les agrupacions comarcals o de districte de la formació. Aquest dimarts s'ha tancat el termini de presentació de candidatures, en les que Reagrupament, com a associat al PDC, també hi participa arreu del territori.

Per la federació de Barcelona, el reagrupat i coordinador a Sarrià- St. Gervasi, Albert Aragonès formarà part de la candidatura Sumem, encapçalada per la regidora Mercè Homs. Sumem optarà a presidir la federació juntament amb dues altres candidatures. 

També a Barcelona, però en aquest cas pel districte de les Corts, es presentarà el reagrupat Enric Solé.

Pel que fa al Penedès, el coordinador de l'Alt Penedès, Ramon Alonso i l'associada Mònica Moratò, formaran part de la única candidatura que s'ha presentat per dirigir l'executiva comarcal de l'Alt Penedès.

També estaran en candidatures úniques l'Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, que ho farà per la comarcal del Garraf, Dani Roig, que ho farà per l'Anoia i Eva Solé, que ho farà per la comarcal d'Osona, en aquest cas amb un total de dues candidatures que opten a dirigir el territori. 

A les terres de Lleida, el coordinador Xavier Minguet participarà en la candidatura del Comitè de Regió de les Comarques de Lleida, que encapçala el president de la Diputació i alcalde de Fondarella, Joan Reñé. En aquest cas, també hi opta una altra candidatura encapçalada per la Diputada Violant Cervera.

Per la comarcal de les Garrigues hi haurà una única candidatura en la que hi estarà present el reagrupat Raül Triquell i al Segrià en formarà part l'associada Carme Roure.

Finalment, a la comarca del Gironès, serà Rosa Cruz qui participarà en la única candidatura que s'ha presentat per dirigir el comitè comarcal.

Enllaç  a totes les candidatures

204 lectures
El regidor de Reagrupament a Vic, Josep-Ramon Soldevila, assumeix més responsabilitats de govern

El darrer ple de l'Ajuntament de Vic ha decidit que el fins ara regidor de Món Rural i Medi Ambient, Josep-Ramon Soldevila, assumeixi  les responsabilitats de Recursos Humans i Polítiques d'Igualtat i Ciutadania, que fins ara tenien dos altres regidors del consistori.

447 lectures
Una altra gran Diada!

Ho hem tornat a fer. Hem tornat a sortir al carrer i hem cridat ben fort que hi som, que estem a punt i que si cal hi tornarem a ser. El poble català no defalleix però ara sí, ha arribat l'hora de la veritat. L'hora de fer el salt definitiu. Prop d'un milió de persones han tornat a dir ben fort que volen la independència però alhora han deixat ben clar als nostres polítics que ha arribat el moment d'actuar i que cal fer-ho el més aviat possible. Ho podem fer i estem legitimats. Ha arribat l'hora i estem a punt!

276 lectures
La Veu de setembre

A pocs dies de la Diada, aquí teniu ja la Veu del mes de setembre amb varis articles que hi fan referència.

Bona lectura i bona Diada!

285 lectures
Reagrupament participarà a la celebració dels 40 anys de la històrica manifestació a Sant Boi

El proper divendres, 9 de setembre, es commemorarà la històrica manifestació que es va fer a Sant Boi de Llobregat l’onze de setembre de 1976. 40 anys de la primera concentració per la Diada Nacional de Catalunya després del franquisme i on el recentment desaparegut Jordi Carbonell va pronunciar aquelles mítiques paraules que ara serviran de lema: “Que la prudència no ens faci traïdors”.

Fotografia: Arxiu Fotogràfic de Barcelona

413 lectures
Actes de Reagrupament per la Diada 2016

Aquí teniu els actes previstos de Reagrupament per la Diada (9, 10 i 11 de setembre).

Us hi esperem!

775 lectures
A punt!

A pocs dies de la Diada Nacional de Catalunya, a Reagrupament també ho tenim tot a punt. Com cada any farem el tradicional dinar a Pla de Palau i després assistirem a la concentració convocada per l'ANC i Òmnium. 

440 lectures
Reagrupament s'adhereix al Compromís d'Arenys de Munt per la Via Unilateral

Reagrupament s'ha adherit al manifest d'Arenys de Munt en el que es fa palès el compromís d'actuar per la via unilateral per tal que Catalunya esdevingui un estat independent. El manifest diu que s'haurà de fer abans del 13 de setembre de 2017 i d'acord amb l'ordenament jurídic internacional. Reagrupament des dels seus inicis ha apostat per la Declaració Unilateral d'Independència com a única via possible per assolir l'objectiu i, per tant, ens adherim al manifest reiterant aquest fet.

434 lectures

La Veu número 58 ja ha sortit del forn. Una nova edició que té els ulls posats en les properes eleccions per encapçalar el Partit Demòcrata Català per part de la candidatura que hem proposat des de Reagrupament i que com ja sabeu encapçala el nostre President, Ignasi Planas. 

Bona lectura i bon estiu de part de tot l'equip!

775 lectures
Ramon Alonso és escollit Coordinador Territorial de la Vegueria Penedès

El coordinador de la junta de Reagrupament a l'Alt Penedès, Ramon Alonso, ha estat escollit aquest dimarts com a nou Coordinador territorial de la vegueria del Penedès. Per altra banda, en la mateixa assemblea territorial de vegueria, Daniel Roig, coordinador de l'Anoia, ha estat escollit com a coordinador segon. 

600 lectures

L'enquesta

Amb el veto de la CUP als pressupostos, quina seria la millor opció a partir d'ara?
 Noves eleccions
 Pròrroga dels pressupostos
 Referèndum Unilateral i DUI
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament