Notícies

Reagrupament repartirà estelades i xiulets al partit del Barça i l’Athletic de Bilbao

Reagrupament repartirà aquest dissabte 25.000 estelades i 5.000 xiulets en el partit de la final de la copa del Rei que disputaran el Barça i l’Athletic de Bilbao.

Des de Reagrupament ja s’han repartit estelades en altres partits del Barça però aquesta vegada es donaran també xiulets per “rebre” el rei espanyol i fer-los sonar en el moment que engegui l’himne d’Espanya al Camp Nou.

853 lectures
Diumenge s'escull la nova Junta Directiva Nacional de Reagrupament

Les Cotxeres de Sants acolliran aquest diumenge la VIII Assemblea Nacional de Reagrupament que servirà per escollir la nova Junta Directiva Nacional del partit. Una junta de la que ja no podrà formar part ni el President, Joan Carretero, ni la vicepresidenta, Rut Carandell, així com tampoc altres membres històrics. I és que segons els estatuts de l'associació hi ha una limitació de mandats de dues legislatures que ja s'han complert.

227 lectures
Comunicat de Millor Manresa

Millor Manresa (MoVeM-RCAT-SI) agraeix el suport dels 591 manresans i manresanes que han votat la llista encapçalada per Rosa Maria Hernández i felicita a tots els grups que han assolit representació municipal.

378 lectures
Reagrupament entra a Puigcerdà i a Vic i es manté a Cubelles

L’ajuntament de Puigcerdà tornarà a tenir representació de Reagrupament amb l’entrada del  seu cap de llista, Toni Veres. A la capital de la Cerdanya CiU ha tret onze regidors, ERC-AM i Reagrupament n’han aconseguit un i el PP ha quedat fora.

Pel que fa a Cubelles, que el partit es presentava amb el nom de Unitat Cubellenca, manté els 4 regidors que ja va aconseguir el 2011, augmentant el número de vots de 898 a 1131.

Finalment, Reagrupament també ha obtingut un regidor a Vic, on es presentava juntament amb CiU. A la capital d’Osona CiU tenia 8 regidors i en aquestes eleccions s’ha obtingut el novè que correspon a Reagrupament.

245 lectures
Ignasi Planas: "L’Ajuntament de Barcelona és un aparell administratiu enorme i de gran proximitat al ciutadà, una veritable estructura d’Estat"

Ignasi Planas va néixer a Barcelona l’any 1971. Treballa d'advocat, ha fet de jutge i és president de la Federació Catalana de Rugby. Políticament ha estat conseller nacional de CDC, president de l'associació Catalunya Estat Lliure i és membre de Reagrupament des de l’any 2009. En la legislatura passada va format part de Unitat per Barcelona, la coalició que es va fer amb ERC i Democràcia Catalana al consistori barceloní. Actualment és el cap de llista de Millor Barcelona, coalició de Reagrupament i Solidaritat per Barcelona. 

225 lectures

A dos dies de les eleccions municipals, ja podeu llegir el número de maig de la Veu. Destaquem l'entrevista al candidat de Millor Barcelona, Ignasi Planas, on explica els principals eixos del programa de la coalició, la importància dels partits independentistes als ajuntaments i el perquè de l'estelada a la butlleta de votació, entre moltes altres coses.

177 lectures
Millor Manresa s’entrevista amb el president de la Cambra de Comerç

Millor Manresa (MoVeM-RCAT-SI) ha estat rebuda pel president de la Cambra de Comerç, Pere Casals. Una delegació de Millor Manresa formada per Oriol Ges, Josep Lluís Gozalbo, Arnau Padró i Maurici Santamaria ha conversat durant una hora i mitja amb el president de la Cambra de Manresa.

166 lectures
Ignasi Planas: "Enderrocarem el “Cuartel del Bruc”,  símbol de la força militar espanyola i hi farem néixer l’Àgora del Coneixement de Barcelona"

L'alcaldable de Millor Barcelona, Ignasi Planas, encara la recta final de la campanya anunciant l'aposta per enderrocar la caserna del Bruc i edificar l'Àgora del Coneixement de Barcelona com l'embrió dels eixos de la seva política municipal, basada en el coneixement, la innovació i l'exportació. Amb aquest nou organisme s'aprofitaria un espai que avui "simbolitza la força militar espanyola i que manca de sentit de ser en una Catalunya independent i en una capital que aposta per la pau, el respecte i per un model que mira cap al futur" .

254 lectures
Reagrupament els Monjos, una campanya diferent

Equipats dalt d'una furgoneta, amb les piles carregades i amb moltes ganes. Així és com fan la campanya la gent de Reagrupament a Santa Margarida i els Monjos, una candidatura encapçalada per Albert Carrasco.

250 lectures

Millor Manresa (MoVeM-RCAT-SI) lamenta que Ciutadans utilitzi electoralment un episodi violent per atacar el procés independentista, en referència a la baralla que van protagonitzar fa uns dies el número 9 de la llista a Manresa, Miquel Romero, i un ciutadà del municipi i que va acabar amb la detenció de tots dos.

190 lectures

L'enquesta

Quina és la millor opció per a les eleccions plebiscitàries?
 Llista unitària de tots els partits independentistes i la societat civil
 Llistes de diferents partits presentades com a "llista paraigua" amb un punt en comú
 Cadascú pel seu compte
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Barcelona
VIII ASSEMBLEA NACIONAL
viii_assemblea_banner_gran

De 10h. a 13h

Lloc: Cotxeres de Sants