Notícies

Eleccions espanyoles i refundació de CDC, dos nous punts en l'ordre del dia de l’Assemblea de Reagrupament

La IX Assemblea Nacional de Reagrupament  que se celebrarà aquest dissabte a Barcelona, ha incorporat dos nous punts en l’ordre del dia .

Es tracta de dos temes que afecten directament el futur més immediat de Reagrupament ja que, en primer lloc, l’assemblea haurà de decidir si s’ha de concórrer o no, a les properes eleccions espanyoles del 26J . En els anteriors comicis del 20 de desembre Reagrupament va anar en coalició amb Convergència i Demòcrates de Catalunya i dissabte es decidirà sobre la reedició o no, del pacte.

Reagrupament defensa un pacte d’unitat de l’independentisme com el que va representar “Junts pel Si” i reitera la conveniència d’aquesta candidatura d’unitat amb sentit de país i no de partit, una candidatura que respondria a la voluntat molt majoritària dels votants independentistes, que guanyaria clarament les eleccions i que representaria un nou cop d’efecte en la política internacional. La manca d’aquesta candidatura d’unitat ha obert el debat sobre el sentit de participar a les eleccions d’una cambra legislativa de la que en realitat no en volem formar part.

El segon punt a debatre i a sotmetre a votació és la participació de Reagrupament en el procés de refundació de Convergència . Com a partit associat a CDC hem estat convidats a participar-hi i l’assemblea haurà de decidir també la conveniència o no de ser-hi i, en tot cas, de quina manera fer-ho si la votació és afirmativa. Lligat al punt anterior, la decisió de CDC de concórrer el 26J sota la marca de “Convergència” ha encès les alarmes sobre el veritable abast de la pretesa refundació convergent.

Recordem que la IX Assemblea Nacional de Reagrupament es farà  aquest dissabte, 7 de maig  a la Sala Mirador  del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) , de 10h.  a 14h

136 lectures
Reagrupament i Convergència refermen la seva col•laboració a Girona

Després dels dies de tensió que es van viure durant el relleu de Carles Puigdemont a l’alcaldia de Girona i de les negociacions posteriors amb diversos grups municipals per arribar a un pacte de govern, Convergència i Reagrupament han decidit refermar la seva col·laboració a la ciutat de Girona 

208 lectures
Reagrupament celebra la IX Assemblea Nacional

El proper dissabte, 7 de maig, es farà la IX Assemblea Nacional de Reagrupament . L'acte es farà a la Sala Mirador  del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) , començarà a les 10h.  del matí i es preveu que finalitzi a les 14h .

480 lectures
Francesc Mortés, nou coordinador de Reagrupament al Vallès Occidental

Francesc Mortés ha estat escollit nou coordinador comarcal de Reagrupament al Vallès Occidental. L'acte s'ha fet aquest dimarts a Rubí i ha servit també per triar la resta de la junta.

455 lectures
Sant Jordi 2016

Un any més els carrers del nostre país s'han omplert de llibres i roses per commemorar la Diada de Sant Jordi, Patró de Catalunya. Des de Reagrupament també hem volgut celebrar aquest dia tant especial i ho hem fet amb una parada a la Rambla Catalunya de Barcelona. 

189 lectures
L'escriptor Quim Torra signarà llibres per Sant Jordi a la parada de Reagrupament

Com cada any, des de Reagrupament també celebrarem la Diada de Sant Jordi , patró de Catalunya. A Barcelona tindrem la parada al número 25 de la Rambla Catalunya (entre Gran Via i Diputació) i hi haurà roses i llibres de temàtica independentista, 

328 lectures
Quim Torra: “La independència només hi serà per la força de la gent”

L’escriptor Quim Torra ha presentat aquest dilluns el seu nou llibre “Els últims 100 metres. El full de ruta per guanyar la República Catalana”. L’acte s’ha fet a la seu nacional de Reagrupament i ha estat introduït pel President de l'associació, Ignasi Planas. 

270 lectures
Josep-Ramon Soldevila: "El que passarà a Catalunya, més tard o més d'hora, és que la Gallineta dirà prou!"

El regidor de Reagrupament a l'Ajuntament de Vic, Josep-Ramon Soldevila, ha estat l'encarregat de "defensar" la declaració de suport al regidor de Capgirem Vic, Joan Coma, investigat per sedició per l'Audiència Nacional espanyola. La declaració ha rebut el suport de gairebé tots els grups polítics, a excepció del regidor de Plataforma Vigatana, Josep Anglada. La regidora d'Unió, Carme Bové, s'ha abstingut.

380 lectures
Joan Pons, nou coordinador de la Junta Comarcal del Baix Llobregat de Reagrupament

Aquest dimecres s'ha fet el procés electoral de renovació de la Junta Comarcal del Baix Llobregat de Reagrupament, en la que Joan Pons ha estat escollit nou coordinador. 

380 lectures
Presentació de “ELS ÚLTIMS 100 METRES. El full de ruta per guanyar la República Catalana”, de Quim Torra

L’escriptor Quim Torra , farà una presentació del seu darrer llibre  ELS ÚLTIMS 100 METRES. El full de ruta per guanyar la República Catalana” .

L’acte es farà el proper dilluns, 11 d’abril,  a les 20h.  a la Seu Nacional de Reagrupament 

458 lectures

L'enquesta

Quin govern a Espanya seria més positiu per a Catalunya i pel procés?
 Un govern del PP amb majoria absoluta. Això fa créixer l'independentisme i accelera el procés
 Un govern d'esquerres que es plantegi el dret a decidir
 És indiferent
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Barcelona
IX ASSEMBLEA NACIONAL DE REAGRUPAMENT
Banner-Assemblea-2016

Se celebrarà el proper dissabte, 7 de maig, de 10h. a 14h.

Lloc: Sala Mirador. Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)