Joan Carretero: tant és els canvis en l'executiu espanyol, "sempre és un govern que va en contra nostre”

El president de Reagrupament sosté “l'objectiu número 1 és declarar la independència. Després vindrà la resta"
Joan Carretero a COM Ràdio

En declaracions al programa El Dia a la COM , Joan Carretero, president de Reagrupament, considera que tant és quins canvis en el Govern central es facin o s’hagin fet perquè per als catalans “que hi hagi un govern o un altre sempre és un govern que va en contra nostre. Si tinguéssim la desgràcia que fos un govern eficient, encara ens aniria més malament. És evident... L’experiència demostra que mai prenen cap decisió que vagi a favor nostre”. 

Eleccions al Parlament

De cara a les eleccions del 28 de novembre, Carretero manté que la seva formació va a per totes, i ha tornat a lamentar que les formacions independentistes no s’hagin posat d’acord per anar-hi unides.

L’exconseller de Governació reitera que el seu “objectiu número 1 és declarar la independència. Després vindrà la resta”. És l’hora, diu Carretero, d’acabar amb les mitges tintes i és hora de decidir “si som espanyols sense traumes o ens fem catalans de debò. Aquesta situació de coitus interruptus permanent i d’esquizofrènia és dolenta per a la salut”.

Carretero insisteix que no té res contra Espanya “no em surt cap pansa, no tinc res contra Espanya ni contra el Govern espanyol. Vull anar a favor meu i no a favor seu”.

L'exconseller també ha reconegut que “Si en el món només hi quedessin el senyor Mas i el senyor Montilla i només ells poguessin ser presidents, preferim que ho sigui Mas”.

Les consultes sobiranistes i el 10-J

Pel que fa a les consultes independentistes i a la multitudinària manifestació del 10 de juliol a Barcelona, el líder de Reagrupament no les qüestiona però avisa que cal seguir endavant:

Segons Carretero: “Hem guanyat una mica d’independència amb les consultes? No. Amb la mani del 10-J? No. Si al Passeig de Gràcia ens reunim els que fóssim i marxem cap a casa... Si no es tradueix el dia 28 en un esclat de diputats independentistes al Parlament de Catalunya, això no haurà servit per res”.

En aquest sentit, el president de Reagrupament ha subratllat que, en aquest país “hauríem de fer la revolució, anar tots al carrer i no sortir fins que això canviï”. “A mi, quan algú em diu que el convenci, sempre li dic que no em dóna la gana. Si tu, català, no t’has adonat del que et convé, fes-t’ho mirar”.

Bons de la Generalitat

Pel que fa a l’’emissió de bons de la Generalitat, Carretero no la critica obertament però ha recordat “perquè la memòria d’aquest país és inferior a la dels peixos, que fa molt poc el Govern de la Generalitat ens deia que havia aconseguit el millor finançament de la història. Que era fantàstic, una cosa espectacular. Al cap de quatre dies la Generalitat té problemes per pagar proveïdors. Òbviament, és culpa de l’espoli fiscal però no podem fer viure la gent d’il·lusions”.

Retallada de sou als funcionaris

D’altra banda, Carretero ha carregat durament contra la retallada de sou dels funcionaris públics: “No dic el que penso dels que ho han fet perquè no es pot dir a través dels micros. És molt gruixut el que penso d’aquesta gent. Si a vostè li baixen el sou acostuma a tenir tendències agressives”

El líder de Reagrupmanet creu que rebaixar els sous és un acte d’irresponsabilitat. “Jo l’acceptaria si prèviament el govern, el que fos, hagués pres mesures de debò d’austeritat, cosa que no s’ha fet”. 

11.959 lectures

Comentaris (4)

" ATADO Y BIEN ATADO "
Aixó és la única realitat, cal donar un BON COP DE FALÇ, i no hi altre camí cap a la llibertat del nostre poble.
"ATADO Y BIEN ATADO"
Aixó és la veritat, només i ha una sortida,,,, BON COP DE FALÇ i trencar els lligams radicalment.
Gràcies
Com a associat però encara més com a empleat públic amb una mare pensionista, haig de donar les gràcies a en Carretero perquè se'n recordi dels desgraciats que hem pagat les festes dels socialistes. Recordo la perplexitat que em produïa fa un any veure com rebentaven unes voreres de la Gran Via que gaudien d'una esplèndida salut per substituir-les per unes altres exactament iguals... tot plegat per allargar una miqueta l'agonia de molts aturats i inflar -encara més- les butxaques dels constructors... perplexitat que va durar fins que em va tocar pagar la cabronada. Sóc al Reagrupament no només per la independència sinó, potser encara més, per cridar que llançar els quartos del poble és un salvatjada que hauria de figurar al Codi Penal de qualsevol nació civilitzada.
El missatge no arriba a la gent
El problema es que aquest missatge no arriba a la major part de la gent. Només arriba als que ja estem convençuts que l’única sortida es d’Independència.
Sempre he anat a votar, encara que cada cop m’ha costat més. Primer a UCD, després a CiU i per últim a ERC. Tots m’han decebut! No dubteu que el 28N votaré per Reagrupament, el vot útil!
No soc un associat de Reagrupament, però si simpatitzant, i miro d’explicar-vos als meus companys de feina i coneguts, i la veritat es que es descoratjador que no vulguin entendre res! Intento donar-vos a conèixer, els animo a que visitin la vostra web i d’altres com la del Cercle Català de Negocis (el vídeo de presentació “Empresaris per l’Estat propi”, molt bo i clarificador)... i les seves respostes es que no es creuen que sigui veritat, que si fos veritat ja hauríem sortit al carrer (qui?)... i per més que m’escarrassi per fer-los-hi entendre, com que això no ho diuen ni a Antena 3 o Tele 5 ni a TV3... Es clar que no, als espanyols no els hi convé!
No obstant això persistirem!

Total 4 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament