Enquesta: "El Govern d'Espanya intervindrà l'escassa autonomia de la Generalitat de Catalunya?"

Nombrosos observadors donen per fet que el Govern espanyol intervindrà els comptes de la Generalitat de Catalunya aquesta tardor
Enquesta: "El Govern d'Espanya intervindrà l'escassa autonomia de la Generalitat de Catalunya?"

Mentre al País Valencià ja s'ha iniciat el procés de control de l'autonomia per part del Govern espanyol, a Catalunya el conseller Mas-Colell es mostra convençut que Espanya acceptarà el "pacte fiscal". No obstant l'optimisme dels dirigents de CiU, els observadors polítics no veuen perspectives que el Govern català pugui fer front als venciments del deute d'aquesta tardor i conceben com a opció més versemblant la intervenció completa dels comptes de l'Administració catalana per part del Govern espanyol. Per això, us demanem si creieu que "el Govern d'Espanya intervindrà l'escassa autonomia de la Generalitat de Catalunya?"

9.039 lectures

Comentaris (1)

Engany
Tot plegat una camama. El govern espanyol, acceptarà el pacte fiscal però no veurem cap dineret. Anirà a eixugar el deute que suposadament Catalunya te amb Espanya, i aquí pau i després glòria, però nosaltres espoliats, intervinguts, humiliats i perdent tot rastre d'identitat.

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament