Enquesta: "Creieu que Artur Mas està diposat a convocar eleccions anticipades?"

Enquesta: "Creieu que Artur Mas està diposat a convocar eleccions anticipades?"

El president de la Generalitat, Artur Mas, va assegurar aquest dijous que si no troben els suports necessaris per aprovar els Pressupostos de 2011 es veurà obligat a convocar eleccions anticipades perquè no està per "escalfar la cadira". Us demanem si de debó creieu que Artur Mas està diposat a convocar eleccions anticipades?

"Si hi hagués bloqueig total sobre aquesta qüestió, no em quedaré mesos i mesos contemplant les musaranyes. No vull aquestes eleccions. Les evitaré tant com pugui, però cal governar el país", va remarcar en una entrevista de Catalunya Ràdio.

Per aquesta raó, va apel·lar a la responsabilitat dels partits perquè els comptes es puguin aprovar, i en especial al PSC en considerar-lo el responsable de la situació econòmica heretada. Tot i això, va recordar que els socialistes i ERC els van donar l'esquena a l'entrada dels Pressupostos al Parlament, i que l'únic que "va entendre" la situació va ser el PP, que es va abstenir i va permetre la seva tramitació. A més d'advertir que hi ha poc marge per canviar el seu contingut, va afegir que el Govern no pot treballar sense un Pressupost que, segons la seva opinió, busca aixecar econòmicament Catalunya.

"Si no hi ha pressupostos, la Generalitat no pot funcionar i s'haurien de prendre mesures dràstiques, cosa que estic disposat a fer", va avisar Mas, qui va admetre que fa només set mesos que es van celebrar les eleccions catalanes que el van catapultar a la Presidència de la Generalitat. Així, va insistir que la seva voluntat és complir amb la seva feina comptant amb la col·laboració de la societat, i va avisar que l'alternativa de no actuar correctament és Grècia, "que és un caos total i són les classes populars les que pateixen de manera brutal no haver fet els deures".

També va constatar la seva falta de majoria al Parlament per parlar de la llei òmnibus, i va admetre que estudien "trossejar-la" en dos o tres normatives diferents donada la seva complexitat, i que ho decidiran la setmana que ve.

13.444 lectures

Comentaris (1)

el treball dels demés
És clar que es mouen segons les possibilitats que auguren els mitjans de comunicació en fer les estadístiques de l'opinió popular i sobre la situació de Catalunya. Però qui ha mogut aquesta consciència de la realitat ?? aquells que reafirmem la nostra dignitat com a dret i veiem que desafortunadament hi ha gent que te mandra de retrobar-la.(!)
Del cas dels espanyols ja veiem com està el panorama, nacional i internacional.La situació del govern espanyol s'aprofita perquè sigui una referència o argument per a prendre una decisió a favor de Catalunya. Avia'm com surt la tàctica...

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament