Enquesta: "Creieu encertada la posició d'Esquerra de no voler entrar al Govern d'Artur Mas?"

Enquesta: "Creieu encertada la posició d'Esquerra de no voler entrar al Govern d'Artur Mas?"

Esquerra ha anunciat la seva decisió de no participar en el Govern de la Generalitat, encapçalat per Artur Mas, malgrat l'aposta decidida del líder de CiU per a exercir el dret d'autodeterminació. L'actitud de la formació liderada per Oriol Junqueras ha sorprès amb aquesta negativa que contrasta fortament -com alguns destacats dirigents convergents ja han fet notar- amb la integració al Govern tripartit de José Montilla, mancat de tota ambició nacional. Per a moderar la posició de confrontació amb Artur Mas, Junqueras ha explicat que garantiran l'estabilitat del Govern "des de fora", ja que a ells els correspon ser "líders de l'oposició". Per això us demanem si "Creieu encertada la posició d'Esquerra de no voler entrar al Govern d'Artur Mas?"

10.272 lectures

Comentaris (2)

Ha de sortir bé!
Pel que he entès, a ERC li sembla que no entrar a governar li permet donar recolzament a CiU marcant condicions i a la vegada bloquejant les organitzacions pro Espanya del parlament . De manera que donarà estabilitat i poques possibilitats d'intrusisme anticatalà. Sembla maco, però, complicat! Fantàstic en clau de partit, en clau de país grinyola i crea dubtes. Tot plegat fa més por que una pedregada! "ERC està disposada a assumir tots els pressupostos", exposa (generós!) . Duran reconeix que, "amb 50 diputats, CiU no podem pretendre que un soci assumeixi tot el nostre programa" " perilla la consulta"!!!! (Uix, Duran!) L''ANC, l'AMI i Òmnium recomanen a CiU que deixi de banda el PSC i reivindiquen un "govern fort" per celebrar la consulta.......I, anar fent.
Per altre cantó això de que Mas no va parlar d'Independència , que és oportunista....Per mi l’ independentisme no és cap rescat del passat, és quelcom que es mou. Els nacionalistes identitaris anacrònics Catalans o Espanyols no m'interessen La gent caminem endavant , evolucionem i ens adaptem a les circumstancies i necessitats. Que importa si un és independentista des de fa anys o des d'ara ? El important és que, pels motius que sigui, la gent vagi fent el pas i entre tots arribem allà on volem anar. Més tard o més d'hora, el cert és que Mas l'ha fet.
Ha de sortir bé! Si no, la veritat és que la cosa cansa i al final un engega la política i els polítics a fer piles. Jo no soc entesa, però, per mi l'oposició ara és Espanya. A Catalunya per tirar endavant el referèndum d'autodeterminació, cal un govern fort. Així doncs, el que no estigui disposat a trepitjar merda, si cal que plegui. Si CiU té un problema per fer govern que és ben seu i evidentment no és pas d' ERC, sinó del fet d'haver perdut diputats.... A mi plim! En definitiva el problema greu el tenim el poble. Que s'ho muntin com vulguin però ens han de fer sortir d'aquest embut; si es cremen que es cremin. Mas no s'ha volgut cremar sol, ha volgut salvar-se ell i el partit...Estem passant per un congost molt complicat i excepcional i ho puc entendre, ara que s'ho reparteixin! Que per això tenen vots cada una de les formacions que han entrat al parlament. Tots els diputats tenen un sou de fabula , no? Doncs que pringuin, facin bé la seva feina i per nosaltres pocs mal de caps. Per això els paguem! I, si no cap a casa! Que surten molt cars! Desnonats del parlament i acomiadats de la política! Tots a la "p... calle"!
oportunitat perduda.
DEFINITIVAMENT ESQUERRA NO ÉS DE FIAR. AIXÏ NO ANEM ENLLOC. ACABO DE SENTIR EN DIDAC RAMIREZ RECTOR DE LA UB, AFIRMANT QUE EL REFERENDUM JA NO ÉS PRIORITARI. D'AQUÏ A UNS MESOS NINGÚ EN PARLARÀ. A ULLS INTERNACIONALS HEM FET EL RIDICUL. QUINA CREDIBILITAT PODEM TENIR DIVIDITS I BARALLATS? SIGUEM CONSCIENTS QUE HEM PERDUT L'OPORTUNITAT DEL SEGLE. L'ANTERIOR VA SER LA DE MACIÀ. L'ACTITUD D'ERC ÉS FASTIGOSAMENT PARTIDISTA. ENCARA ACABARANT PACTANT AMB L'HERRERA. QUINA LLÀSTIMA TOT PLEGAT. HO HEM TINGUT A TOCAR. GRÀCIES PRESSIDENT MAS. VOSTÈ HA ESTAT A L'ALÇADA.

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament