Enquesta: "Creieu convenient que els partidaris d'una consulta sobre la independència de Catalunya formin una candidatura unitària a les eleccions europees?"

A Catalunya hi ha un intens debat sobre l'oportunitat que les eleccions europees serveixin per a reforçar el procés d'exercici del dret a decidir
Enquesta: "Creieu convenient que els partidaris d'una consulta sobre la independència de Catalunya formin una candidatura unitària a les eleccions europees?"

En ple procés per a l'exercici del dret a decidir, ha sorgit el plantejament d'aprofitar les eleccions europees per a mostrar la voluntat majoritària d'independència del poble català. Algunes forces polítiques han descartat immeditament aquesta possibilitat i d'altres estan treballant aliances amb grups polítics d'altres territoris del regne d'Espanya, més o menys afins en l'eix esquerra/dreta.

Per això, us demanem si "Creieu convenient que els partidaris d'una consulta sobre la independència de Catalunya formin una candidatura unitària a les eleccions europees?"

8.820 lectures

Comentaris (1)

EVIDENT I NECESSARI.
Ara toca l'internalització del nostre problema i trasladar el fet a Europa. Es una necessitat imperiossa aprofitar-ho es de gent intel·ligent. Posar a la taula de tots els ciutadans d'europa, ha hon com a catalunya pocs pagan la festa de molts, que volen apartar d'europa a un país plenament integrat i acostumat el seu poble a pagar per a tot i normalment sense rebre res a canvi...
Ara és l'hore de possar contra les cordes, millor dit contra els votans euorpeus el nostre problema, que en definitiva acabarà sent el seu. Pagar més si marxem!
Salud i pàtria!

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament