Enquesta: "Com valoreu que Jordi Pujol faci ara declaracions afins a l'independentisme?"

Enquesta: "Com valoreu que Jordi Pujol faci ara declaracions afins a l'independentisme?"

Aquesta setmana, Francesc Mortés escrivia en aquest web que "la figura del Jordi Pujol president està tan magnificada per les capsetes de ressonància de la nostra esquifida autonomia que a molts els ha passat per alt la magnitud del seu fracàs personal. Aquell que passava per ser un gran estadista i que aparentava conèixer el país com si l'hagués parit, ara ha hagut de reconèixer que el seu projecte autonomista d'encaix amb Espanya era inviable i, per tant, inútil. Una quimera. Una pèrdua de temps. Una idiotesa." Hi ha hagut diverses opinions discrepants que han defensat Pujol. Per això us demanem "Com valoreu que Jordi Pujol faci ara declaracions afins a l'independentisme?"

10.996 lectures

Comentaris (2)

"El tonto útil con sentido de estado, español por supuesto"
La seva responsabilitat històrica és tan gran després d'adormir al país durant dècades que per poder dormir ara ha de sortir a fer gesticulacions independentistes però tampoc massa
Que vol morir amb la consciència tranquil·la.

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Montblanc
HOMENATGE A RAMON PAYÀS
Universitat Nova Historia

En el marc de la 6a Universitat Nova Història de Montblanc, homenatge a En Ramon Payàs, membre de la Junta Directiva de Reagrupament i difusor de les «Homilies d’Organyà, que ens ha deixat fa unes setmanes.

A càrrec d’En Josep Sort , historiador i president de Reagrupament i de Na Teresa Casals , Creu de Sant Jordi i associada a Reagrupament.