Llibres

Entrevista a Joan Carretero al Polièdric de Catinfo

13.305 lectures

La periodista d'Elecat 2010, Marina Alert, entrevista Rut Carandell.

13.954 lectures
Joan Carretero a COM Ràdio

En declaracions al programa El Dia a la COM , Joan Carretero, president de Reagrupament, considera que tant és quins canvis en el Govern central es facin o s’hagin fet perquè per als catalans “que hi hagi un govern o un altre sempre és un govern que va en contra nostre. Si tinguéssim la desgràcia que fos un govern eficient, encara ens aniria més malament. És evident... L’experiència demostra que mai prenen cap decisió que vagi a favor nostre”. 

13.814 lectures
Rut Carandell atenent un mitjà durant la inauguració del local de Reagrupament a Calella
(Barcelona, 16-10-2010)

La cap de llista per Barcelona de Reagrupament, Rut Carandell, nega que la seva formació i Solidaritat siguin projectes calcats, però malgrat tot reconeix que “sempre havia vist amb bons ulls una coalició” en una entrevista a Nació Digital.

12.552 lectures

Xavier Graset conversa amb Joan Carretero, líder de Reagrupament i fa tertúlia amb Xevi Xirgo, director de l'Avui, Núria Ribó, periodista, i Cristina Brullet, sociòloga.

16.145 lectures

Xavier Graset conversa amb Joan Carretero, líder de Reagrupament i fa tertúlia amb Xevi Xirgo, director de l'Avui, Núria Ribó, periodista, i Cristina Brullet, sociòloga.

Joan Carretero durant la inauguració del local d'Igualada

Joan Carretero , líder de Reagrupament, és molt escèptic sobre la possibilitat de formar una coalició amb Solidaritat Catalana, liderada per Joan Laporta, de cara a les eleccions al Parlament del 28-N. Carretero ha assegurat que “en cap cas, volien fer una coalició”, sinó que Laporta pretenia absorbir Reagrupament.

  • “Nosaltres hem estat oberts a coalicions, a pactes, amb totes les forces que tinguessin com a objectiu prioritari la independència del país.”
  • “Fa pocs dies, dilluns, van pujar a Puigcerdà dues persones que van fer una assemblea al Fossar de les Moreres [on hi havia representants de les dues formacions] i nosaltres li vam dir que sí, que estàvem oberts a coalició i no n’hem obtingut resposta.”
11.680 lectures
Joan Carretero: «Si som prou rellevants, obligarem a fer la sociovergència»

Joan Carretero (Tremp, Pallars Jussà, 1955) és president de l’associació Reagrupament Independentista. Combina la llarga jornada de metge a Puigcerdà amb una agenda ja prou atapeïda d’actes preelectorals. Assegura que no hi ha la més mínima possibilitat d’acord de coalició amb Joan Laporta, i garanteix que el ciutadà trobarà la papereta de Reagrupament el 28N.

17.517 lectures
Jordi Gomis durant un dels molts actes que està fent aquestes setmanes per l'Alt Camp
(Valls, 1-10-2010)

Jordi Gomis és el coordinador a l’Alt Camp de Reagrupament, una formació política que, per primera vegada, ha presentat en el seu programa una declaració d’Independència. Reagrupament es presenta per primera vegada en unes eleccions al Parlament de Catalunya. A l’entrevista, pretenen donar a conèixer una mica més en profunditat què en pensa un dels seus coordinadors.

23.653 lectures
Presentació del llibre "Carretero. Retrat d'un metge que fa política" a Terrassa (24-09-2010)
(Terrassa, 24-09-2010)

Durant a la inauguració de la seu electoral a Terrassa, el Diari de Terrassa va fer una entrevista a Joan Carretero, president de Reagrupament, que es va publicar el divendres dia 24.

  • "A la gent que el món de la independència els queda lluny, els convé encara més aconseguir-la."
  • "Tindrem un grup parlamentari propi i la nostra veu se sentirà amb força durant els quatre propers anys."
  • "Les unitats van bé quan tothom té els mateixos objectius, sinó duren el que duren."
15.191 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament