Llibres

Xavier Graset conversa amb Joan Carretero, líder de Reagrupament i fa tertúlia amb Xevi Xirgo, director de l'Avui, Núria Ribó, periodista, i Cristina Brullet, sociòloga.

12.022 lectures

Xavier Graset conversa amb Joan Carretero, líder de Reagrupament i fa tertúlia amb Xevi Xirgo, director de l'Avui, Núria Ribó, periodista, i Cristina Brullet, sociòloga.

Joan Carretero durant la inauguració del local d'Igualada

Joan Carretero , líder de Reagrupament, és molt escèptic sobre la possibilitat de formar una coalició amb Solidaritat Catalana, liderada per Joan Laporta, de cara a les eleccions al Parlament del 28-N. Carretero ha assegurat que “en cap cas, volien fer una coalició”, sinó que Laporta pretenia absorbir Reagrupament.

  • “Nosaltres hem estat oberts a coalicions, a pactes, amb totes les forces que tinguessin com a objectiu prioritari la independència del país.”
  • “Fa pocs dies, dilluns, van pujar a Puigcerdà dues persones que van fer una assemblea al Fossar de les Moreres [on hi havia representants de les dues formacions] i nosaltres li vam dir que sí, que estàvem oberts a coalició i no n’hem obtingut resposta.”
7.760 lectures
Joan Carretero: «Si som prou rellevants, obligarem a fer la sociovergència»

Joan Carretero (Tremp, Pallars Jussà, 1955) és president de l’associació Reagrupament Independentista. Combina la llarga jornada de metge a Puigcerdà amb una agenda ja prou atapeïda d’actes preelectorals. Assegura que no hi ha la més mínima possibilitat d’acord de coalició amb Joan Laporta, i garanteix que el ciutadà trobarà la papereta de Reagrupament el 28N.

13.109 lectures
Jordi Gomis durant un dels molts actes que està fent aquestes setmanes per l'Alt Camp
(Valls, 1-10-2010)

Jordi Gomis és el coordinador a l’Alt Camp de Reagrupament, una formació política que, per primera vegada, ha presentat en el seu programa una declaració d’Independència. Reagrupament es presenta per primera vegada en unes eleccions al Parlament de Catalunya. A l’entrevista, pretenen donar a conèixer una mica més en profunditat què en pensa un dels seus coordinadors.

16.691 lectures
Presentació del llibre "Carretero. Retrat d'un metge que fa política" a Terrassa (24-09-2010)
(Terrassa, 24-09-2010)

Durant a la inauguració de la seu electoral a Terrassa, el Diari de Terrassa va fer una entrevista a Joan Carretero, president de Reagrupament, que es va publicar el divendres dia 24.

  • "A la gent que el món de la independència els queda lluny, els convé encara més aconseguir-la."
  • "Tindrem un grup parlamentari propi i la nostra veu se sentirà amb força durant els quatre propers anys."
  • "Les unitats van bé quan tothom té els mateixos objectius, sinó duren el que duren."
11.145 lectures
«Decadència és pertànyer a l´Estat espanyol»
(Girona)

El President de Reagrupament Joan Carretero deixa clares en aquesta entrevista les seves diferències amb ERC i CiU i es reafirma en la seva voluntat de separar unilateralment Catalunya de l'estat espanyol. Un estat, tanmateix, al que no nega determinades virtuds.

12.309 lectures
Lluïsa Sanabra
  • "Catalunya vol ser una trista Comunitat Autònoma més?"
  • “No és fàcil de dir (nombre d’escons), però penso que entrarem al Parlament. Respectarem el que els catalans vulguin”
  • “Ens hem espanyolitzat, ens hem acostumat a viure de subvencions i ajudes. I això no ho hem de permetre"
15.348 lectures
Ferran Pujol a Reus / Foto: Enrique Canovaca
(Reus, 16-09-2010)

Ferran Pujol (Almoster, 1971) encapçala la llista de Reagrupament, un moviment creat el novembre del 2008 que té com a objectiu assolir la independència de Catalunya. Pujol aposta per la regeneració democràtica i l'ètica en la política, assenyala els eixos bàsics de la Constitució Catalana redactada pel seu partit i desvetlla quines són les seves preferències per governar Catalunya a partir de la tardor.

12.069 lectures
Joan Carretero atenent els mitjans de comunicació tot fent cua al monument de Rafael de Casanova

"A Catalunya vivim de les fantasies dels “progres” que diuen que aquí tothom ha de ser d’esquerres encara que sigui molt conservador”

12.111 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament