Llibres

Carles Serra és el número 13 de Reagrupament
(Vilanova i la Geltrú, 16-11-2010)

Metge especialista en immunologia, Carles Serra recepta Carreterina Independex ®, unes píndoles màgiques indicades per a “infeccions greus de l'estatus nacional” que té com a efectes secundaris les “proclamacions unilaterals d'independència” (les pastilles formen part de la propaganda electoral). Resident a Sant Pere de Ribes, Serra, de 48 anys, ocupa el número 13 en la candidatura de Reagrupament a les eleccions catalanes.

10.952 lectures
Joan Carretero en l'inici de campanya

"El nostre país està vivint una etapa de gran decadència i, per tant, cal sortir d'aquesta pendent i, nosaltres tenim 3 receptes pel país, que és tenir un Estat propi, tenir una democràcia de més qualitat que la que tenim i anar cap a un país d'excel·lència i no pas cap a un país de ni-ni"

Entrevista a Ràdio 4 a Joan Carretero, president de Reagrupament i cap de llista per Girona

9.590 lectures
Joan Carretero entrevistat per 'El debat'

Va formar part del Govern, designat per ERC, en el primer tripartit. I el va abandonar, com també va abandonar la formació republicana posteriorment, per impulsar una via cap a la independència que considera més directa i efectiva: proclamar-la unilateralment des del Parlament, abstenint-se, mentre no hi hagi una majoria de diputats independentistes, d’entrar en un “govern autonomista”.

7.693 lectures
La cap de llista de Reagrupament per Barcelona, Rut Carandell, amb Carles Móra, número 2, a Esplugues de Llobregat (2-11-2010)
(Esplugues de Llobregat, 2-11-2010)

La cap de llista de Reagrupament per la circumscripció de Barcelona, Rut Carandell, ha explicat a MónDivers els seus punts de vista sobre la declaració unilateral d’independència a la llum del procés de Kosovo. La candidata de la formació que lidera Joan Carretero també ha dit que al Parlament cal destapar «la caixa dels trons» de la llei electoral i ha remarcat que la seva formació té una solidesa de plantejaments que, segons el seu parer, no es troba a l’altra candidatura independentista rupturista, Solidaritat Catalana per la Independència.

9.306 lectures
Carretero durant un acte recent a Caldes de Malavella

Falten vint-i-set dies per a la gran final de la temporada: les eleccions al Parlament. Aquest és el símil que va fer servir ahir, durant el seu discurs a Granollers, Joan Carretero (Tremp, 1955). El president de Reagrupament Independentista i cap de llista d’aquest partit a la demarcació de Girona va abandonar Esquerra Republicana el 2009 per fundar un nou partit polític independentista, que ara es presenta a les eleccions del 28 de novembre amb l’objectiu de proclamar unilateralment la independència. Segons Carretero, només la independència assegura poder tenir seleccions esportives pròpies.

8.727 lectures
Carles Móra a la seu de Nació Digital

Carles Móra i Tuxans (Arenys de Munt,1955) Alcalde mediàtic del primer municipi que va organitzar una consulta sobiranista. Fa 30 anys que es dedica a la docència. Ara forma part de les llistes de Reagrupament per Barcelona. Home pacient està convençut que Reagrupament ofereix alguna cosa més que independència, “la independència per dur el país a l'excel·lència” en diu. Es queixa que les administracions del PSC li fan el buit a nivells d'ajuts des del referèndum i insisteix que la unitat amb Solidaritat es va intentar fins el darrer minut.

12.319 lectures

Entrevista a Joan Carretero al Polièdric de Catinfo

9.163 lectures

La periodista d'Elecat 2010, Marina Alert, entrevista Rut Carandell.

9.740 lectures
Joan Carretero a COM Ràdio

En declaracions al programa El Dia a la COM , Joan Carretero, president de Reagrupament, considera que tant és quins canvis en el Govern central es facin o s’hagin fet perquè per als catalans “que hi hagi un govern o un altre sempre és un govern que va en contra nostre. Si tinguéssim la desgràcia que fos un govern eficient, encara ens aniria més malament. És evident... L’experiència demostra que mai prenen cap decisió que vagi a favor nostre”. 

9.907 lectures
Rut Carandell atenent un mitjà durant la inauguració del local de Reagrupament a Calella
(Barcelona, 16-10-2010)

La cap de llista per Barcelona de Reagrupament, Rut Carandell, nega que la seva formació i Solidaritat siguin projectes calcats, però malgrat tot reconeix que “sempre havia vist amb bons ulls una coalició” en una entrevista a Nació Digital.

8.602 lectures

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament