Reagrupament insta Montilla a rectificar les greus amenaces de Corbacho

Corbacho amenaça que la independència de Catalunya no serà pacífica
Montilla i Corbacho (números 1 i 3 per Barcelona dels socialistes)

Reagrupament Independentista insta a José Montilla, candidat núm. 1 dels socialistes i president en funcions de la Generalitat, que, seguint la seva apel·lació al joc net en aquestes eleccions, rectifiqui les greus declaracions de Celestino Corbacho, núm. 3 socialista i actual ministre de Treball. Corbacho ha dit que és evident que Catalunya es pot desconnectar econòmicament de l'Estat, però -segons ha afirmat- ningú no hauria de pensar que això no serà 'traumàtic' ni que serà 'pacífic'.

Reagrupament deplora les declaracions de Corbacho, que constitueixen una greu irresponsabilitat i una amenaça intolerable, impròpia d'un responsable polític en un sistema democràtic. Així mateix, recorda que, recentment, el Tribunal Internacional de Justícia de les Nacions Unides, amb seu a La Haia, ha determinat la plena legalitat de la declaració unilateral d'independència efectuada democràticament, com a via d'accés a la constitució d'un nou Estat. Cap demòcrata no es pot oposar a l'exercici de drets fonamentals reconeguts per la legalitat internacional.

Més informació:

14.676 lectures

Comentaris (9)

Fora antidemòcrates
Prou de fer por a les persones sensates de Catalunya !!!!. Som adults i ja sabem el que volem.
Seria bo demanar la seva inhabilitacio com a candidat.
inhabilitacio
Seria bo demanar a la justicia la seva inhabilitacio com a candidat.
Ja sabem que gent com aquesta no dubtarà a treure els tancs al carrer el dia de la Independència. Que s'atreveixin a utilitzar-los amb tot el Món mirant.
L' atur mai ens farà lliures
El ministre de l' atur ens diu que la independència no serà pacífica. Ell ens vol que romanguem en la dolça pau dels cementiris dels aturats. Ja sabem que vol dir ser una persona espanyola, una persona pacíficament aturada.
Ho ha dit amb tota la intenció del món de fer por.
Els espanyols són així, imperialistes, insolidaris, agressius i poc amants de la democràcia.

Hem d'estar preparats i hem de saber a qui ens enfrontem.

El més curiós del cas és que, de moment , l´independentisme no té representació parlamentària. Quan n´hi hagi què diran aquests nazis !!

Llàstima que l´independentisme sigui incapaç d´unir-se. En tot cas, a Reag. no se'ns pot culpar de res. Som els que sempre hem tingut i tenim les portes obertes.

També penso que aquestes paraules estan dites amb tota la intenció d´acollonir. Si algú es volia sortir de la rega de CiU potser amb aquestes paraules s'ho repensarà.
Els llevarem les caretes a tots però millor si se les lleven ells mateixos, com fa aquest.
-Home! ja va bé saber que en aquesta actitud amenaçadora tan impresentable coincideix amb l'Aleix Vidal Quadres (aquest ho va dir impunement en un debat televisiu), perquè hi ha gent que encara pensa que el PSC(PSOE) és millor per a Catalunya que no pas el PPC(PP) quan, en realitat, ambdós són igual de troglodites. Però nosaltres hem d'ésser llestos i hem d'animar aquestes actituds entre els unionistes.
-Així en fer-se visible internacionalment que no poden, no saben i no volen elaborar arguments en contra de l'exercici d'autodeterminació reconegut per l'ONU, el Consell d'Europa i la Unió l'opinió que tots els organismes internacionals i la majoria de països es formaran és que els espanyols són primitius, prepotents i antidemocràtics i volen perpetuar un espoli a un poble i perpetrar l'anihilació cultural d'una nació que efectivament, com qualsevol altra, té dret a governar-se per ella mateixa, des de dins del seu propi territori i per la gent que hi viu.
-Cap estat del món que no vulgui formar part dels pàries de la diplomàcia internacional voldrà anar contra el Tribunal de l'Haia ni contra els 14 punts de Woodrow Wilson (fonament de la Societat de Nacions i la majoria dels quals referents a l'exercici de l'autodeterminació) ni contra la Carta Fundacional de les Nacions Unides que no recull aquest dret col·lectiu fonamental en un trist, confús i embarbussat preàmbul sinó al seu articulat, a l'article número 1. Actituds com la d'aquest paio, no ho dubteu, ens ajuden. Estimulem-les!
Colomasa
El pallasso del Corbacho diu el que pensa de veritat, propi d’un país que la seva riquesa la van fer robant, matant i conquistant per les armes territoris i nacions. Mai han creat riquesa treballant. No es d’estranyar que en una conferencia digui aquestes coses perquè son les que ell pensa i les que ell faria personalment

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament