Reagrupament inicia la campanya ‘Apadrina una Urna’

Reagrupament inicia una campanya de recollida de fons per a l’adquisició d’urnes per a la consulta sobre la independència de Catalunya.
Reagrupament inicia la campanya ‘Apadrina una Urna’
(Barcelona, 1 de setembre de 2013)

Davant les dificultats financeres del Govern de la Generalitat de Catalunya i de les amenaces polítiques de l’espanyolisme d’impugnar la partida pressupostària corresponent a la consulta sobre la independència que el govern vol impulsar en aquesta legislatura, Reagrupament inicia una campanya de recollida de fons per tal que sigui el poble de Catalunya qui compri les urnes i les cedeixi a la Generalitat.

Amb aquest projecte, Reagrupament vol demostrar que el procés cap a la independència té darrera la majoria de catalans i que res ni ningú no aturarà aquest desig de llibertat que s’expressa en la necessitat de ser consultats sobre la independència de la nostra nació. A més, el que estem reclamant és una simple qüestió de democràcia: que deixin votar el poble de Catalunya per a decidir el seu futur. No volem privilegis, tan sols volem votar, tan sols volem democràcia.

Reagrupament ha proposat el projecte #ApadrinaUnaUrna a la plataforma de micromecenatge Verkami amb l'objectiu recaptar fons que seran destinats a l’adquisició de les urnes que la Generalitat necessiti. Si el cost de les urnes necessàries, que la Generalitat encara ha de calcular, fos inferior als diners aconseguits, la diferència s’invertirà en altre tipus de material que la Generalitat estimi oportú.

Fem una crida a tot el poble de Catalunya perquè respongui, un cop més, davant els permanents intents dels partits espanyolistes de dinamitar la democràcia i demostrar al món que la independència de Catalunya és un clam i una necessitat per a la majoria dels catalans.

Les aportacions a #ApadrinaUnaUrna s’obriran durant els propers dies.

11.657 lectures

Comentaris (6)

De qui són les urnes?
No són nostres (dels ciutadans) les urnes que es fan servir habitualment?
No crec que siguin del govern (de torn; espanyol o català).
Rotundament NO!!!
Ni pensaments!!! Que ens hem vegut l'enteniment??? I l'iva resultant d'aquesta compra on anirà a parar? Que potser es quedarà aquí? No vull regalar ni 1cèntim més a Escanya per allò q és nostre, allò q hi tenim dret, allò q ens pertoca! A més, si els catalans ens hem de pagar les nostres urnes em nego a deixar votar a la Camacho, Ribera, Duran, Cagarro i cia!
No, no i no!!!!
Potser hauriem d'aprofitar per fer la votació electrònica
Al segle XXI és inadmissible treballar amb Urnes, per el que potser, i de cara a donar imatge moderna del nostre gran País, potser convindria pensar en introduir el sistema de votació electrònica que minimitzi costos i permeti millorar la comunicació entre els ciutadans i els nostres polítics. Potser no serà tan difícil després preguntar la opinió al ciutadà.

Un tipus Change.org amb DNI digital?

ENCARA NO HI HA CAP PROJECTE OBERT A VERKAMI AMB AQUEST NOM: "APADRINA UNA URNA"
COMPREM-LES TOTES
Entre tots podrem comprar totes les urnes que necessitem i després les revenem a Espanya pels seus "pucherazos"
resposta internacional
Bona tarda

Tinc entès que quan hi ha problemes d'aquest tipus és la comunitat internacional amb els seus observadors qui possibilita les urnes.

Total 6 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament