Reagrupament fa una crida a expressar el suport a Raül Agné al proper partit del Girona quan surti a la gespa

Reagrupament expressa el suport i admiració cap a l’entrenador del Girona, Raül Agné, per l’actitud de dignitat que va demostrar a la roda de premsa de dissabte a Osca
L'equip del Girona que va guanyar contra l'Osca

Reagrupament del Gironès expressa el suport i admiració cap a l’entrenador del Girona, Raül Agné, per l’actitud de dignitat que va demostrar a la roda de premsa de dissabte a Osca, quan uns periodistes li van exigir que deixés de respondre les preguntes en català. Agné s’hi va negar, però abans va aclarir que primer respondria en català i després en castellà, que no hi havia cap problema i que ell contestaria en la llengua en què se li fes la pregunta, amb total naturalitat. Davant la insistència dels periodistes perquè s’expressés en espanyol i prou, ell es va aixecar i va marxar, però abans va denunciar que si hagués parlat en anglès en comptes d’en català segurament no se li hauria demanat que canviés de llengua.

Recordem que a la Franja de Ponent es parla català i que Raül Agné és originari d’allà, per la qual cosa els periodistes aragonesos que van demanar que s’havia de parlar en castellà, demostren que, a més de ser intolerants, són maleducats i ignorants.

Actituds com aquesta reforcen la catalanitat d’un club com el Girona FC, que té bons resultats en l’àmbit esportiu, una directiva amb un bon funcionament i que ara, amb el seu entrenador, és el referent d’una ciutat que sempre ha destacat per la defensa de la llengua i la identitat catalanes.

Reagrupament del Gironès encoratja les persones que assisteixin al proper partit del Girona a casa, divendres contra l’Alcorcón, a rebre amb un gran aplaudiment i una gran ovació Raül Agné quan surti a la gespa i que portin pancartes en què es feliciti l’entrenador per la seva actitud, i que, a més, es vegin més senyeres i estelades que mai a les graderies del camp en senyal de suport a Raül Agné per demostrar-li que no està sol a l’hora de defensar la llengua catalana contra els intolerants, sobretot ara que serà víctima d’una campanya en contra per part de la caverna mediàtica madrilenya i espanyola.

Reagrupament Independentista del Gironès

12.401 lectures

Comentaris (3)

Gràcies Raül.
Bones, sòc soci del Girona i votant de Reagrupament i la noticia m'ha encantat. La veritat és que dono tot el suport del mon a en Raül, i li estic molt agraït tant per les bones estones que em fa passar a Montilivi com per les actituds com aquestes.
En Raül és millor tant dintre com fora les banqueta. I espero que siguis el nostre entrenador durant molts anys. Visca el Girona. Visca en Raül Agnè.
Gracies Sr. Raül
La meva més afectuosa felicitació i tot el meu recolsament per l’entrenador del Girona, el Sr, Raül Agné, per la seva valentia i mostres de dignitat. Però, al mateix temps, cal remarcar que, al menys fins el dia d’avui, la directiva del Club no ha esta a la alçada de les circumstancies.
Gràcies Raül!
Tant de bó al món de l'esport Català hi haguessin molt més Raüls Agnés. I a més, s'ha de felicitar al Girona pels seus bons resultats Esportius. Visca el Girona! Visca Raül Agné!

Total 3 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament