Reagrupament fa una crida a autoinculpar-se per sedició si "Manos Limpias" denuncia el president Mas

La formació independentista considera que la ciutadania de Catalunya demostrarà que està al costat del primer president de la Generalitat restaurada que ha apostat per la independència
La ultradreta espanyola vol repetir la imatge d'un Govern català tancat entre reixes

Arran de la notícia feta pública fa pocs dies en què s’informava que el sindicat ultradretà i espanyolista "Manos Limpias" vol presentar una querella contra el president de la Generalitat, Artur Mas, d’aquí a un parell de setmanes per acusar-lo de “sedició, prevaricació continuada i malversació de fons públics” i també de “coaccions i amenaces al govern de l’Estat”, la Junta Directiva Nacional de Reagrupament Independentista ha decidit fer una crida a la ciutadania de Catalunya perquè, si aquesta amenaça es porta a terme, s’autoinculpi també per sedició i faci costat al primer president de la Generalitat restaurada que ha fet una aposta clara i decidida per la independència de la nació catalana.

La crida està adreçada a tots els catalans patriotes que estan disposats a plantar cara als atacs d’aquest sindicat ultradretà i espanyolista que vol impedir la llibertat del poble català

Aquesta crida de Reagrupament està adreçada a tots els catalans patriotes que estiguin disposats a plantar cara als atacs d’aquesta formació ultradretana i espanyolista que vol impedir la llibertat del poble català, el qual majoritàriament ha optat, com es va demostrar en les últimes eleccions, per exercir el dret a decidir i per assolir l’estat propi.

Des de Reagrupament estem convençuts que, si aquesta denúncia tira endavant, seran milers les catalanes i els catalans que ens convertirem en sediciosos a un Estat que en els últims 300 anys ha fet tot el que ha estat al seu abast per fer desaparèixer la nació catalana, la seva llengua, la seva cultura, el seu model econòmic i social, i la seva voluntat de ser un poble lliure.

9.885 lectures

Comentaris (12)

Com ens podem autoinculpar donant aixi suport all nostre president?
Voldire que ensdiesiu com autoinculparnos
On he de signar
Agraïria em fessiu saber el procediment per autoinculpar-me o afegir-me a la vostra iniciativa
Per què no ho feu popular això?.
Per què no ho feu popular això.

Molta gent com jo també vol fer costat a tots els que treballem per fer de Catalunya un nou país i ens em de recolzar uns als altres si volem arribar a bon port,......em ser mes forts que mai, en aquest sentit la meva proposta es que es podria obrir una pagina per internet a on tothom pugi aderirse a la vostra iniciativa des de casa,...... es molt provable que se'n portin un bon ensurt!!!

Salud i Republicà independent!!
Jo també vull inculpar-me
Com ho he de fer per autoinculpar-me? Expliqueu-ho una mica, si us plau. Molt bona
TOTS AMB EL PRESIDENT!
Com autoinculpar-se?
Si feu extensiu com autoinculpar-nos ho farem. Bona campanya. Felicitats per la iniciativa!!
TSJC
La clau la te el TSJC. Si accepta la querella ja hem vegut oli.
on hem de signar per autoinculpar-nos ?
Si em dieu què cal fer per autoinculpar-nos, ho faré. Un procediment pot ser adreçar una carta per correu administratiu al jutjat corresponent, i a la fiscalia. El procediment és molt fàcil: amb original i còpia anar a qualsevol oficina de correus de la vostra població, demanar enviar-ho per "correu administratiu", el funcionari de correus posa un segell d'entrada a la vostra còpia, segella la que posa dins del sobre (en el qual hi figura l'adreça de l'organisme oficial corresponent (jutjat, fiscalia, ), amb segell normal, sense pagar certificat.
Jo ja m'he autoinculpat !!!
Quan he sabut la notícia, he entrat al Facebook de Manos Limpias i he els he dit que també poden querellar-se conta mí!!!... Trovo molt lloable aquesta iniciativa i també, si es donés el cas, podeu comtar amb mí!!!,

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament