Reagrupament dóna suport a la proposició de llei de declaració d’independència de Catalunya

Estelada durant la gran manifestació del 10 de juliol

L’únic que els catalans podem decidir és la nostra llibertat, i un vot contrari a la independència per part de CiU seria perpetuar l’espoli fiscal, el genocidi lingüístic i cultural i l’empobriment de Catalunya.  

El principal punt del programa electoral de Reagrupament Independentista va ser, és i serà la declaració unilateral d’independència per part del Parlament de Catalunya. Des de Reagrupament, doncs, felicitem als membres de la Mesa del Parlament per haver admès a tràmit la proposició de llei de declaració d’independència de Catalunya i encoratgem Convergència i Unió, el partit majoritari del nostre país, a votar-hi a favor en el vinent debat parlamentari.

La responsabilitat del govern de la Generalitat és aconseguir el poder polític i econòmic necessaris per resoldre els problemes del nostre país. El camí cap a la independència que es pot iniciar amb l'aprovació d'aquesta proposició de llei és l'única sortida a la via autonomista, que ja s'ha constatat com un atzucac irresoluble. Convergència i Unió té ara, doncs, una responsabilitat històrica i Catalunya, amb el seu govern al capdavant, no es pot permetre continuar submisa a la decisió i a la voluntat dels espanyols.

Per a Regrupament Independentista, l’únic que els catalans podem decidir és la nostra llibertat, i un vot contrari a la independència per part de CiU seria perpetuar l’espoli fiscal, el genocidi lingüístic i cultural i l’empobriment de Catalunya.

12.387 lectures

Comentaris (7)

Prec a les diputades i diputats de CiU
Diputades i diputats de CiU al Parlament de Catalunya: teniu a les vostres mans que esdevinguem un país lliure, un estat de ple dret al món, un país no espoliat injustament i que els catalans restituim per sempre més la nostra dignitat sobirana, i no haver-nos d'arrossegar mai més al poder espanyol per demanar engrunes.
Teniu l'oportunitat de posar els comptadors a zero i construir un país més just en el si de la UE.
Què més pot desitjar un representant legítim del poble?
¿Será posible el sueño?
Habría que ir preparando una gran concentración en las puertas del Parlament el día que se debata la Ley de Declaración de INDEPENDENCIA.
Hay que acabar con las divisiones para un objetivo tan noble e HISTÓRICO, si lo más importante es la INDEPENDENCIA.
¡¡Que los representantes de la soberanía vean que hay UNIÓN para ese momento histórico!!
Un objectiu de tots
Les eleccions ja han passat i els resultats ja no es modificaran. Ara, doncs, cal que tots els qui desitgem la llibertat per al nostre poble ens mantinguem a favor d'aquesta proposició de llei, fos el que fos el nostre vot en la pasada contesa electoral.

Abans d'ahir va ser un dia històric, i no ho serà més perquè CiU seguirà optant pel "peix al cove". Tanmateix, el primer pas ja s'ha fet. Quan es debati la proposició de llei, les noticíes sobre Catalunya s'escamparan arreu, tot i que alguns mitjans més aviat opten per no fer-ne gaire bugada (qualsevol notícia ocupa més espai que aquesta).

Sense distincions en aquest punt: SI, Rcat, ERC, CUP i tots aquells que somien amb una Catalunya sense ocupació, ens hem de felicitar perquè ens trobem davant d'una fita excepcional i impensable no fa pas tant.
Donar-li suport sense condicions
No importa que no haguessim sigut nosaltres quins alli al Parlament hagin presentat la Proposició de Llei per la Independència. Nosaltres, si, NOSALTRES, tenim el deure moral de donar-li suport incondicional a la INDEPENDÈNCIA sense importar quin partit ha pres la iniciativa, quin altre l'ha pogut dur a terme, i, sobre tot, per quina metodología s'assoleix -si és amb o sense referèndum post-Parlament- sempre i quan aquesta sigui democraticament admissible i conforme al dret internacional.
Felicitats també a Solidaritat Catalana
Com a membre de Reagrupament em dol i em molesta que en cap moment d'aquest comunicat s'esmenti la força política que ha presentat la proposició de llei.
Si ens felicitem per l'admissió a tràmit de la llei i li donem suport, és just esmentar a Solidaritat Catalana en el comunicat.
No cal fer reverències a ningú, però tampoc no entenc aquesta evident omissió.
la veu del poble
Molt ben dit i ben fet! Cada pas endavant és un obstacle més que deixem enrere.
ENDAVANT!!!! FELICITATS REAGRUPAMENT!!!
donar suport a la independencia és l'unic cami que val. Tot els viciticismes, descriminació, robatori, desculturització, odi, marginació s'acabarà pels catalans si es fa un pas deciciu cap a la seva independencia. La votació a favor del parlament de la independencia es de llarg més important que la consulta a barcelona, malgrat aquesta també ser-ho!!!!

Total 7 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament