Reagrupament demana als ciutadans que donin un ampli suport al president Mas al 25N plebiscitari

"En moments excepcionals, actituds excepcionals"
Rut Carandell
(Barcelona, 9 d'octubre de 2012)

La vicepresidenta de Reagrupament, Rut Carandell, ha presentat aquesta tarda a la seu nacional de l'associació independentista la presa de posició de Reagrupament davant les pròximes eleccions plebiscitàries del 25N. En veu de Rut Carandell, atenent el fet que el president Mas s’ha posat al capdavant del procés per l’assoliment de l’Estat per a Catalunya i ha manifestat públicament la seva ferma decisió d’encapçalar-lo, Reagrupament ha decidit demanar als ciutadans que donin un ampli suport a les properes eleccions plebiscitàries al president Mas. "Aquesta –ha dit– és l’actitud responsable que demana el transcendental moment històric que ens toca viure.·"Cal que el projecte que encapçala el president Mas, ha afegit, surti molt i molt reforçat en les properes eleccions del 25 de novembre. Els legítims interessos dels partits polítics han de quedar en segon terme."

Reagrupament fa temps que treballa per assolir que totes les organitzacions polítiques que han estat treballant en els darrers anys per assolir que Catalunya es doti d’un estat propi, lliure i independent hi vagin conjuntament i encapçalades pel president Mas. Malgrat els nostres esforços, aquesta unitat no ha estat possible. 

Rut Carandell ha expressat l'agraïment de Reagrupament a les generoses ofertes que tant ERC com SI han fet separadament per bastir-ne coalicions. "Ho agraïm sincerament –ha manifestat–; però no les podem acceptar. Ara és el moment de la responsabilitat amb el país. Ara és el moment de la generositat amb Catalunya".

Per aquest motiu, Reagrupament ha decidit demanar als ciutadans que donin un ampli suport a les properes eleccions plebiscitàries al president Mas. "Aquesta és l’actitud responsable que demana el transcendental moment històric que ens toca viure", ha dit Rut Carandell. "Estem en un moment històric i il·lusionador i tots nosaltres hem de ser responsables de les nostres accions. El món mira Catalunya i no podem fallar. En moments excepcionals, actituds excepcionals ", ha reblat la vicepresidenta de Reagrupament. La decisió presa per la Junta Directiva Nacional de Reagrupament haurà de ser ratificada durant la celebració de la 5a Assemblea Nacional, que tindrà lloc a Vic el pròxim 21 d'octubre.

Més informació:

12.713 lectures

Comentaris (11)

Mass media lliures i ponderats
Ara sí que hem sortit a tots els mitjans de comunicació, fa estrany i tot.
Sí, però ...
Crec que al menys als militants, se'ns hauria de donar una explicació i les raons de tota mena per haver pres eixa decisió.
I ho dic perque CiU no ha donat fins ara gaires mostres per confiar en que faci cami directe cap a la independència. Sense anar més lluny, l'actitud vers la campanya del "No vull pagar", amenaçant als autors i no sé si denunciant-los, quan aquest gravament vers Catalunya és del tot discriminatori..
També hi ha un negre núvol amb el finançament irregular del partit, per dir-ho suaument.
També la seva dependència de La Caixa i resta de lobby's econòmics, especialment amb l'empresariat que te molts interessos a Espanya.
Etc., etc.
Màsses dubtes per, de cop i volta, entregar-nos a un partit que fins ara ha sigut practicament a les antípodes de Reagrupament .i en grant part contrari als interessos dels "catalans" per excés de moderació, pactisme i connivència amb Espanya, quan aquesta ens ha combatut frontalment i ho segueix fent.
Aclariu-nos els dubtes, si us plau; han donat proves veritables que es pot confiar en ells? Ara és moment d'abocar-se totalment per fer decantar la balança cap a la nostra llibertat i ho hem de fer sabent perfectament amb què i qui comptem per evitar frustracions que ens conduirien a una derrtota definitiva.
ENDAVANT
ENDAVANT
JO VOTARÉ ARTUR MAS
Són lògics, al meu entendre, els dubtes que genera la decisió. Jo, personalment, i descartada la gran ocasió de fer una candidatura conjunta, crec que cal fer pinya amb Artur Mas. El seu comportament i posicionament, ara per ara, em semblen impecables. Per això, jo votaré Mas i no tant CIU (ja m'enteneu).
Objectiu Estat Català
Reagrupament demostra una vegada més la seva capacitat de maniobrar segons les circumstàncies actuals, sempre amb l'objectiu d'assolir un nou estat català que serà l'única eina que ens permetrà ser catalans de ple dret i regenerar la nostra democràcia.
SI SENYOR!
Un cop més l'encerteu, ara cal Independència, tot lo altre son collonades, llegint els comentaris que fa la gent, es demostra el nivell dels ciutadans d'aquest País, com es pot ser tant curt de mires?
Per una vegada deixem de ser sectaris i puristes, el president Mas, està demostrant que és un líder i te un clar objectiu.
Si no fem un vot clar i majoritari, ja podem plegar. Com deia en Joan Capri, avui en dia d'ideals no se'n troben ni als estancs. Anem per feina!
Primer la independència, desprès ja votarem el que vulguem, fins i tot al que millor ens enganyi si voleu.
Despertem-nos d'una vegada!
Per què no hi ha un front comú independentista ?
Per començar,l'independentisme català separat sense fer un front comú.Com publicava El Periodico,una llista conjunta d'Erc,SI,Reagrupament i el Cup seria la segona força política del Parlament.Una altre decisió histórica perduda!! Espero que no ens hagim d'arrepentir.
Dàltra banda,aquesta decisió de Reagrupament no sé a que obeix...no serà que us hagin promés alguna cosa a canvi? i això de CIU independentista em costa de creure,si que hi han sobirenistes com Oriol Pujol ,Rull i potser en Mas,però és que no m'empasso Unió i en Duran,amb en Vila d'Abadal és un altre cosa,per cert,no trobeu estrany que hagi saltat per plantar-li cara a l'espanyol Duran?
Ja veurem,si és profitós el vot convergent,jo de moment no me'n fio gens ni mica.
Visca Catalunya Lliure !
És el millor que han fet fins ara.
Els aplaudeixo i mereixen el meu respecte. A veure si hi ha altres que els segueixen.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament