Reagrupament crida la ciutadania a donar suport incondicional al president de la Generalitat

Ara sí, ara toca! El futur és nostre!
Reagrupament crida la ciutadania a donar suport incondicional al president de la Generalitat
(Barcelona, 25 de setembre de 2012)

Reagrupament independentista considera que avui s'ha viscut un dia per a la història. El president de la Generalitat s’ha posat al capdavant del procés per assolir la llibertat del poble de Catalunya.

Reagrupament, fidel al compromís contret en el procés d’assoliment de la llibertat i de la dignitat de Catalunya, manifesta el seu suport incondicional a aquest procés i demana a tota la ciutadania i a totes les organitzacions polítiques que hi donin suport i acompanyin el president de la Generalitat en aquest moment crucial per a la història del nostre país.

Avui s’inicia el tram final del camí que ens ha de portar a ser un nou estat d’Europa. 
Tots els ciutadans hem d’estar preparats per participar del procés d’autodeterminació del nostre país.

Ara sí, ara toca! El futur és nostre!

Informacions relacionades:

9.705 lectures

Comentaris (9)

Ben Fet!
Trobo molt encertada aquesta decisió i la nota de premsa. És el moment d'unir forces.
no se sap mai
Amb els convergents no se sap mai si pugem o baixem, pero el que esta clar que va per on ha d'anar, ja ho veurem, si fa un amago i tira cap endarrera, aquesta vegada no els hi perdonaran, despres d'haver muntat el pollastre:
el que sí que està clar és que el Mas lidera; fins i tot els seus es queden sorpresos de les seves decisions.
Jo dono suport a la junta de Rcat, ja que tenen molt bon criteri politic sempre, encara que amb els convergents no se sap mai.... no patiu ho veurem si tot es un truc...per perpetuar-se al poder, maquiavel semblava un bon noi...
tothom amb el nostre President.
Personalment, i amb arguments sempre he estat un crìtic amb els dirigents de CiU, però ara més que mai soc conscient, participo i amb sento orgullos del meu President i de la junta. Reagrupament torna ha demostrar que nosaltres només som un eina al servei de Catalunya. El nostre President Artur Mas, s'ha fet digne de tenir el nostre recolzament i fer-li costat és el que toca, pronunciar solemnement que el poble català exercirà el Dret d'autodeterminació "si o Si" i que Catalunya ha de ser un Estat com qualsevol pais d'Europa, és impagable. De fet és la Espanya intransigent i antidemocràtica que ens indica que ara si que tenim President i no valorar-ho ara és "traició" a Catalunya, ho de fet, potser és vol continuar amb la etiqueta independentista fins al final dels temps.
A Carles Vinyals
Carles Vinyals,

Sento que les meves preguntes t'hagin neguitejat d'aquesta manera; eren més bé retòriques. Per mi no embrutes cap terra, ni la catalana, ni la espanyola, ni la mundial. Et respecto tal com ets, tinc alguns amics com tu i els estimo igual, senes importar-me el su cognom. Per ho sento, per molt que t'emprenyi, sóc català, i espanyol. Repeteixo: català i espanyol. Si tu vols ser només català, està bé, no t'imposaré res i espero tu facis el mateix. Per tant, si us plau, no m'imposis el fet de que jo no só català, jo sóc el que vull ser. Quan parles de imposar idees parles com si jo fos franquista, però és que no ho soc. Per molt que t'emprenyi, estic en contra del franquisme como ho estic del independentisme català.

Consell: no visquis amb aquest odi. Estima més!

Abraçada, my friend :)
A Xavier Colell
Les teves preguntes són dignes d'un vailet de primaria i un insult a la intel.ligència; si tú mateix no te les saps respondre és inútil tractar d'explicar-te-les. Torna a l'escola -pagant, que són temps de crisi- i mira d'aprendre de gran el que vas desaprofitar de jove. Si tú ets català jo sóc nepalés. I m'importen un rave els teus cognoms, suposant que siguin autèntics, que ja és prou suposar. Hi ha molts López i Rodríguez que honoren aquesta terra, la mateixa que tú embrutes cada cop que respires. Català, tú? I "també" espanyol? Mira, Xavier, o com et diguis: Tú ets espanyol i només espanyol; reconéixe-ho i haurem arribat al cap del carrer. Aquesta, i no cap altra, és la explicació de no sentir-te representat per nosaltres. Jo tampoc em sento representat per vosaltres. Veus com és de senzill?

I pel que fa a "imposar idees i sentiments", aquí sí que m'has guanyat. Renuncio des d'ara mateix a competir amb vosaltres. Una dilatada experiència, filla d'una pràctica secular, us ha fet mestres insuperables en aquesta matèria. Guanyeu per golejada; no hi ha color.

Però no us ha servit de res. De victòria en victòria,...fins a la derrota final. Sorry, Xavier.Rcat ni s'equivoca ni la caga.
Pren la millor de les opcions possibles en el moment present. Si la teva alternativa és esperar al 2018 o al 2081 fins que es produeixi el miracle que Rcat obtingui la majoría en unes eleccns, no comptis amb mí ni amb la immensa majoría dels catalans. Somnia tot sol.
totalment d'acord
Puc equivocar-me. Tothom pot equivocar-se.
Vaig creure a en Mas fins que va malmetre l'Estatut per un acord partidista que anava contra el país.
Vaig votar ERC fins que van malvendre els seus vots al PSC per unes cadires que els van durar 4 anys i prou.
Tinc dret a tornar a equivocar-me, però dono un gran valor a l'esforç que el nostre Honorable President Mas està fent i crec que és mereixedor de la meva confiança.
I si m'equivoco, i si aquest cop no arriba la llibertat i tornen a enredar-me, i si demà han de ser els meus fills els que continuin desitjant el futur independent del meu pais, només espero i desitjo que es puguin equivocar com jo, per creure en la bona voluntat d'aquells que es posen al davant i donen el millor pel seu pais.
Enhorabona per la decisió que pren Reagrupament, fent costat al president. Estic orgullós de seguir estant a Rcat.
Si un referèndum per la autodeterminació surt que NO, els catalanistes independentistes ho acceptareu? Si surt que si pero amb un 51% , què passarà amb el 49%? Si Catalunya es converteix en un Estat, acceptareu moviments de secessió? i de re-unificació amb Espanya? I què passarà amb el invent del Països Catalans, és a dir, part d'Aragó, València, Balears i sud de França? Si avui es celebressin eleccions als Països Catalans, guanyaria el PP i el Front Nacional francès per majoria absoluta.

Jo com català, no em sento gens representat per vosaltres, perquè sóc també espanyol. Respecto els vostres sentiments, però no acceptaré mai que se m'imposin idees, i molt menys sentiments.

Els polítics espanyols son patètics; i quan dic "espanyols" em refereixo als catalans també.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament