Reagrupament convoca el Premi Pau de Tars

Reagrupament vol reconèixer les persones que després d'anys de blasme o persecució ara defensen que Catalunya necessita ser un Estat
Caiguda del cavall de Pau de Tars

Per celebrar el creixement de l’independentisme i donar la benvinguda a les persones que han evolucionat en les seves conviccions polítiques, Reagrupament Independentista  ha decidit convocar la primera edició del Premi Pau de Tars .

Des d’uns anys abans de la manifestació del passat Onze de setembre, han estat nombroses les persones que han anat assumint els postulats que una nació com Catalunya necessita dotar-se d’un Estat propi per tal de defensar i projectar la seva identitat i poder garantir els drets i el benestar dels seus ciutadans. Fins i tot, hi ha hagut casos de persones amb trajectòria pública destacada que han abraçat la causa de la plena llibertat nacional i la constitució d’un Estat propi per a Catalunya, després d’anys d’haver estat rebutjant cap futur per a Catalunya fora d’Espanya i cercant fórmules d’impossible encaix amb una Espanya unitarista i regressiva.

Els candidats al premi podran ser votats per tothom al web de l'associació

Per tal de celebrar el creixement de l’independentisme i donar la benvinguda a les persones que han experimentat aquesta evolució en les seves conviccions polítiques, Reagrupament ha decidit convocar la primera edició del Premi Pau de Tars. Amb aquest premi es guardonarà la persona que, després d’anys de negació del dret a la independència de Catalunya i, fins i tot, de blasme o persecució de l’independentisme, hagi passat ara a defensar-lo. Els candidats al premi seran anunciats durant els propers dies, i s’engegarà un procés participatiu obert a tothom (associats i no associats) per mitjà del web Reagrupament.

Pau de Tars (sant Pau)  va caure del cavall i va veure la llum del cristianisme

El nom del premi deriva de la figura històrica de Pau de Tars (originalment Saül de Tars o Saule, i després Pau), conegut també com Sant Pau, l'Apòstol dels Gentils (nascut a Tars entre el 7 i 10, i mort a Roma el 64 o 67). L’apòstol Pau és descrit al Nou Testament com un jueu hel·lenitzat i ciutadà romà de Tars, a la regió de Cilícia (avui dia a Turquia), erudit del judaisme de la branca dels fariseus, i perseguidor dels cristians abans de la seva conversió camí de Damasc en la qual Pau va sentir la veu de Jesús, moment en el qual, segons la llegenda, va caure del cavall enlluernat per una llum provinent del cel, i es va convertir al cristianisme.

Reagrupament considera important que les persones que temps enrere havien menystingut la independència de Catalunya o que hi havien frivolitzat com a opció política rigorosa, però que ja s’han adonat que és l’única opció de futur per a la nostra nació, s’incorporin activament al treball per a conquerir la independència. De manera semblant a Pau, un cop caigut del seu cavall, els nous independentistes faran una contribució decisiva per aconseguir l’èxit definitiu que ens condueixi a la nostra plena llibertat com a poble.

10.111 lectures

Comentaris (6)

Enteneu el que llegiu?
Què passa que no enteneu el que llegiu alguns o què? No es per fer-los mofa ni denigrar-los, ni petar-nos el cul de riure, és un reconeixement amb premi i tot. No sigueu tan torracollons.
Per què?
Estic d'acord amb en Carles...en comptes de riure'ns, els hauríem d'abraçar....encara que es podria fer amb ironia, crec que no cal!
Endavant amb la reconversió
Molt bona iniciativa: Estic segur que veient la nòmina dels que han caigut del cavall n'hi haurà més que s'animaran a sortir de l'armari (nacionalment parlant, és clar). Dintre de poc temps lo més "guai" serà la conversió. Jo prefereixo independentistes recautxutats que practicants de la puta i la Ramoneta. En serio.
És un error
Perdoneu, però no creieu que ara és el moment de sumar al màxim de voluntats possibles a la causa independentista i no retreure als qui ho són des de fa poc el perquè no ho eren abans????
ara ho entenc
Ara se de que ve la frase aquesta d caure del cavall, d'aquest en hi ha molts
Això no toca ara
Sincerament, ara no toca remenar aquests temes. Els que no éren independentistes i ara ho són, que síguin benvinguts, 'rectificar és de savis'. Que volem demostrar? Que vam ser els primers? Que més dona això ara? Ara l'important és consolidar l'independentisme i aconseguir una majoria indiscutible a tots els nivells. Reflexioneu una mica, si us plau. Cal que tots remem en la mateixa direcció. No us sembla?

Total 6 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament