Reagrupament convoca el II premi Memorial Jordi Gomis d’articles sobre la independència de Catalunya

En la 1a edició es van guardonar articles de Jaume Barberà i Joan Camps 'ex aequo'
Un moment de llliurament del I Premi Jordi Gomis, amb Montserrat Tudela, Jaume Barberà, Joan Carretero i la filla i l'esposa de Gomis

Reagrupament Independentista convoca el II Premi Memorial Jordi Gomis al millor article sobre la independència de Catalunya d’acord amb les bases que figuren a continuació. Jordi Gomis i Ollé (Reus, 1971 – Aneto, 2012), economista, fou membre de la Junta Directiva de Reagrupament es va distingir per escriure excel·lents articles en defensa de la independència de Catalunya i la regeneració democràtica.

Poden concórrer al II Premi Memorial Jordi Gomis els articles signats amb nom o pseudònim publicats, entre el dia 1 de gener de 2013 i l’11 de setembre 2013, a la premsa diària, periòdica o especialitzada de qualsevol lloc del món, en suport paper o en suport digital (també els escrits en pàgines web o blocs), que tractin sobre la independència de Catalunya en qualsevol dels seus aspectes. 

Les persones, col·lectius, organitzacions i/o institucions que optin al premi hauran d’adreçar una còpia del treball per correu electrònic a cultura@reagrupament.org , on constin clarament les dades del mitjà on s’hagi publicat l’article i la data de publicació. Rebran confirmació de la recepció de la candidatura. 

S’hi haurà d’incloure, a més, el nom, adreça i telèfon de l’autor o autors i, en el cas d’organitzacions o institucions, la persona de contacte. Les candidatures podran ser presentades pels propis autors, per terceres persones i /o pel jurat, que podrà aportar els articles que cregui necessaris. 

El termini de lliurament de candidatures al II Premi Memorial Jordi Gomis finalitza el dia 11 de setembre de 2013. 

Els treballs que es presentin hauran de ser originals i escrits en català. Els articles presentats seran valorats per un jurat, nomenat per la Junta Directiva Nacional de Reagrupament Independentista, el qual resoldrà l’atorgament del premi, que podrà ser concedit ex aequo  o declarat desert. La composició del jurat es donarà a conèixer el dia que es faci públic el premi. 

La decisió del jurat serà inapel·lable. 

El veredicte es farà públic en el transcurs de la VI Assemblea de Reagrupament Independentista que se celebrarà a la tardor de 2013, on també es farà l’acte de lliurament del guardó. 

El II Premi Memorial Jordi Gomis, té una dotació de 300 euros i un diploma acreditatiu. 

Qualsevol incidència no prevista en aquestes bases serà resolta per la Junta Directiva Nacional de Reagrupament Independentista. 

La presentació de candidatures comporta l’acceptació d’aquestes bases. 

Informació relacionada:

10.746 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament