Reagrupament agraeix la tasca feta per Montse Aymamí de cara a les eleccions europees

La Junta també va descar el suport de Pilar Altarriba, Joan Coll i Boi Fuster durant la campanya electoral
Reagrupament agraeix la tasca feta per Montse Aymamí de cara a les eleccions europees

La Junta Directiva Nacional de Reagrupament Independentista, reunida en sessió ordinària a Barcelona, el 31 de maig del 2014, per unanimitat, va agrair la tasca desenvolupada per Montse Aymamí i Viadé, com a candidata de l’associació en la passada campanya electoral per al Parlament Europeu.

L’actuació portada a terme per la Montse durant la pre-campanya i la campanya, ha estat molt important en els resultats obtinguts i ha ajudat a reforçar el procés cap a la Independència en el que ens trobem en aquests moments.

La Junta considera que el patriotisme, compromís, servei al país que ha demostrat la Montse, l’ha convertit en un exemple per a tots els catalans i les catalanes. 

Finalment, també la Junta va esmentar i agrair la tasca de suport desenvolupada per tres reagrupats que van participar molt activament en l’esmentada campanya: Pilar Altarriba, Joan Coll i Boi Fuster, encarregats de portar la furgoneta de Reagrupament durant diversos municipis catalans al llarg de la campanya electoral.

7.160 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament