Primera conferència nacional dels regidors de Reagrupament Independentista

La Conferència Municipal de Reagrupament Independentista treballarà des dels municipis per avançar cap a la independència
Vista de El Vendrell

El Vendrell serà la població amfitriona, el pròxim 5 de novembre, de la primera Conferència Municipal de Reagrupament Independentista, que aplegarà els regidors independentistes de l’associació. Després d’uns mesos d’adaptació a la dinàmica municipal dels regidors de Reagrupament, ha arribat l’hora de fornir una organització i un full de ruta comú en què tots els esforços –a més d'intentar millorar el nivell de vida dels seus ciutadans en una època de foscor– prenguin un mateix camí, que no és cap altre que treballar des dels municipis per avançar cap a la independència del nostre país.

Aquest full de ruta no serà possible si no hi ha la voluntat ferma d’unir les diferents inquietuds del món independentista per evitar que aquest moviment s’aturi davant la passivitat i el servilisme de las politiques actuals.

Amb aquesta voluntat, els associats del Baix Penedès acullen la responsabilitat d’aquesta conferència, que tindrà lloc el dissabte dia 5 de Novembre al Casal Familiar del Vendrell.

Convocatòria

Dia: 5 de novembre de 2011

Horari: De 10:00 h a 14:00 h

Lloc: Casal Familiar del Vendrell (Baix Penedès)

Més informació:

municipalisme@reagrupament.cat

9.478 lectures

Comentaris (3)

coordinadora baix penedès
No cal dir que des de les eleccions de l’any passat al Parlament de Catalunya a dia d’avui han succeït moltes coses, decepcions, baixes, alguna alta, però sobre tot un convenciment clar per part dels associats actius que la proposta de Reagrupament es l'única que es manté intacta des del seu origen, unitat del món independentista i regeneració democràtica.

Amb aquest convenciment que aquest es l’únic camí per obtenir la independència de Catalunya, ens vam curar les ferides i ens vam posar a treballar. El mapa independentista, mes de 700.000 vots en potencia, es van dividir i malbaratar en un repartiment entre els partits pròpiament independentistes com nacionalistes, ERC, SI, Rcat i CiU, tornant a deixar al país com fa 8 anys. Es per això, que hem intentat d’acostar nostres propostes a la resta de partits, inclosa la CUP. Per a nosaltres la unitat te un preu, no exigir als demés perdre la seva identitat ni a perjudicar la seva entitat. Es per això que Rcat mai l’ha condicionat per estar a un lloc concret de la llista o altres qüestions que no sigui la voluntat i imatge de que estem per treballar junts per la independència.

No es fàcil, a les municipals CUP i SI la seva prioritat va ser obtenir una petita part d’aquest món agafant-la de ERC, es a dir continuant dividint. A les eleccions al Congres Espanyol, SI continua mantenint aquesta prioritat a no perdré representació com a partit i CiU torna tant sols a pensa en recuperar el seu “estatus” de l’època Pujol. ERC, desprès de adonar-se que la seva política no representava al món independentista, a fet un gir, no del tot tancat, però un moviment endavant que ha permès aquest cop la possibilitat de unir esforços perquè el món independentista no quedi en un moviment residual i sense poder polític real. Es aquest petit o gran moviment que Rcat demana a tothom que creu amb la independència, amb la intenció de fer gran coalició a on tothom sumem en lloc de restar. Com ja es va dir fa temps des de Rcat, els gossos abans de mossegar-se entre ells, mosseguen al seu enemic mes perillós, dons ja tindrem temps de discutir-nos.

Aquest dissabte tenim una possibilitat més per intentar refer aquest camí, si vols col·laborar pel teu país, tant sols vine i aporta la teva voluntat a la suma de tots.

Si vols més informació per poder assistir aquest dissabte, posat en contacte amb els tels. 610 27 66 02 / 609 38 40 31.


Coordinadora Baix Penedès
Dinar obert
Hola Marc, a les 14.00 un cop acabada la conferència hi ha un dinar obert a associats, amics i simpatitzants; veniu i podreu parlar i conèixer tots els regidors de Reagrupament. També hi seran els membres de la junta nacional de Reagrupament
Molt bona iniciativa!!
Si us plau companys de l'equip web de Reagrupament.cat, creu l'esdeveniment de la conferència o si no almenys digueu l'hora d'aquesta. Cel.lebro molt l'iniciativa dels companys del Baix Penedés i sobretot del coordinador del B.Penedés, Xavier Todó i d'en Ricard Cabré, coordinador de la Vegueria, que també és del baix penedés. Us faria res ficar la llista dels regidors que assistiran a la conferència? Moltes gràcies.

Total 3 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament