La primera pedra

La primera pedra

Acabada la jornada de les eleccions a les Corts espanyoles, hem d'agrair l'esforç i el treball de tots els qui heu participat en la campanya, dels qui voluntàriament i de forma generosa hi heu dedicat hores de treball, dels qui heu format part de l'equip 2.0, dels qui heu col·laborat omplint i participant en els actes, dels candidats que desinteressadament heu fet unpas endavant i també a tots els qui amb el boca-orella heu aconseguit vots. A tots doncs, moltes gràcies!
 
Aquesta ha estat la campanya de la nostra generositat amb el país i també amb la coalició, generositat per afavorir la unitat entre independentistes, generositat per forjar una candidatura d'ampli espectre que faci sentir la veu de l'independentisme a Madrid.

Definitivament, hem col·locat la primera pedra, hem demostrat que la nostra única preocupació és Catalunya, però estem encara molt lluny de la majoria necessària per aconseguir l'alliberament de la nostra nació.
 
Ara s'inicia una nova etapa política i això ens esperona a treballar cada vegada més, a seguir lluitant i a agafar el compromís de tirar endavant el projecte polític sòlid i seriós que ens ha de portar a l'estat propi.

Qui se sent independentista i vol treballar per un estat lliure, és benvingut a treballar en el projecte de Reagrupament cap a la independència. Reagrupament hi serà, com sempre, al servei de la nostra pàtria.
 
Seguim endavant!

Joan Carretero i Grau

11.079 lectures

Comentaris (3)

merkel fa l'ullet?
Ja sé que no té gaire a veure amb l'article , però ho havia de dir:
Ostres! Angela Merkel proposa el BCE comprardor de deutes!
I a Barak Obama (EUA) se'l veu molt interessat per la decisió EU.
Vaja, al PP se li apropa una proposta ben "interesant."...!? (com diria un Japonés).
Som on èrem però hem arribat més enllà
Ningú després de les municipals i les espanyoles no ens pot acusar de sectaris. Hem demostrat que som transversals pactant des de les CUP a ERC. Cal també que es fixin en el nostre pla estratègic de ruta que dóna resposta a la qüestió nacional, la regeneració democràtica i el canvi de valors socials. Els indignats de casa farien bé de llegir-lo: s'hi reconeixerien.
Reunificació.
Crec que després d'aquestes eleccions hi ha un primer pas a fer. Que SI s'uneixi a la coalició ERC-Rcat. És natural i a més factible, si tots els integrants el que volen és la independència i que aquesta es plantegi en aquesta legislatura.
Això ens permetria tenir un grup fort a qualsevol Cambra i arrossegaria CiU cap al mateix lloc, a part de "robar-li" votants. És indispensable tenir representació política independentista forta al Parlament.

Total 3 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament