Joan Carretero lliurarà a Jaume Barberà el I premi Memorial Jordi Gomis

L'acte de lliurament tindrà lloc a la seu de Reagrupament aquest divendres a les 18 h.
Jordi Gomis

El proper divendres, 14 de juny, el president de Reagrupament Independentista, Joan Carretero, lliurarà al periodista Jaume Barberà el I Premi Memorial Jordi Gomis al millor article sobre la independència de Catalunya. El premi fou instituït per recordar Jordi Gomis i Ollé (Reus, 1971–Aneto, 2012), economista, membre de la Junta Directiva de Reagrupament, que es va distingir per escriure excel·lents articles en defensa de la independència de Catalunya i la regeneració democràtica.

El Premi Memorial Jordi Gomis guardona els articles signats amb nom o pseudònim publicats a la premsa diària, periòdica o especialitzada de qualsevol lloc del món, en suport paper o en suport digital (també els escrits en pàgines web o blocs), que tractin sobre la independència de Catalunya en qualsevol dels seus aspectes. El veredicte es va fer públic en el transcurs de la V Assemblea de Reagrupament Independentista que va tenir lloc el 21 d’octubre de 2012 a Vic, però Barberà no el va poder recollir en aquell moment per problemes d'agenda. 

El I Premi Memorial Jordi Gomis té una dotació de 300 euros i un diploma acreditatiu, que es distribueix entre els dos guardonats ex aequo en l'edició d'aquest any. 

L'acte de lliurament tindrà lloc a la seu de Reagrupament aquest divendres, 14 de juny, a les 18 h. a la seu nacional de Reagrupament (Roger de Llúria, 5, 2n 2a).

8.231 lectures

Comentaris (1)

Magnífic!
Magnífica elecció.

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament