Joan Carretero i el M.H. President de la Generalitat, Artur Mas, signaran aquest dilluns l’aliança per la independència

L’acord d’associació preveu que ambdues formacions s’uneixin per treballar conjuntament per convertir Catalunya en un estat independent
Joan Carretero i Artur Mas, junts el novembre de 2012

Joan Carretero, president de Reagrupament i el President de Convergència Democràtica de Catalunya i MH President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, es trobaran aquest dilluns, 24 de març, per signar l’acord d’associació que va ser ratificat el novembre passat i mitjançant el qual totes dues formacions s’uneixen per treballar conjuntament per convertir Catalunya en un estat independent.

L’aliança es formalitzarà mitjançant la signatura de tots dos líders, després de que CDC hagi afirmat la seva voluntat, comuna amb Reagrupament, per tirar endavant un procés de Transició Nacional que culmini en assolir un estat independent. Aquesta sinergia compartida entre ambdues formacions, també quedarà palesa en les llistes electorals, ja que en aquelles de caràcter general hi concorreran de manera conjunta. Tanmateix, a les properes eleccions municipals previstes per al proper any, Reagrupament i CDC es presentaran per separat, tot i que, amb la porta oberta per dialogar i estudiar, municipi a municipi, la possibilitat de fer llistes també conjuntes.

L’aliança independentista entre Reagrupament i CDC doncs, serà vàlida mentre les dues formacions mantinguin clara la seva proposta política de dotar Catalunya d'un estat independent i es mantindrà vigent fins a la consecució d'aquest objectiu.

L’acte de signatura de l’acord d’associació, que serà a porta tancada i amb la presència de membres de les direccions d’ambdós partits, l’iniciarà Joan Carretero, per part de Reagrupament i, a continuació, hi intervindrà Artur Mas.

L’acord es formalitzarà amb la signatura del document que recull les condicions d’aquesta aliança per la independència de Catalunya.

9.423 lectures

Comentaris (1)

No es pot tenir tot......
Tal com crec que ens passa a tots els "reagrupats", no es que m'importi gaire que els llocs que ocupem a les llistes de CiU, però el que em posa la "mosca al nas" es que els nostres vots ser-vegin per donar un escó a un component de UD.... que després anirà a parar al PP europeu...Malgrat tot, crec que tenim de donar el màxim recolzament al President de Catalunya que assegura que ens vol fer independents... endavant, dons!!

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament