Joan Carretero: "És un moment de màxima generositat, de plena confiança i d’una ambició sense límits"

El president de Reagrupament anima a votar aquest proper diumenge 25 de novembre a favor de la independència de Catalunya i a fer fort el president Artur Mas
Carretero i Mas
(Puigcerdà, 23 de novembre de 2012)

Potser mai com aquest proper diumenge 25 de novembre haurem pogut tenir la sensació que la història camina amb nosaltres, al nostre voltant, democràticament impresa en forma de candidatura electoral. 

Que no ens distregui el seu missatge de la por. Que no ens empudegui la brutícia de les seves clavegueres. Aquest diumenge pot ser el dia -ha de ser el dia!- en què la voluntat democràtica, lliure i pacífica dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya proclami la nostra voluntat de ser un poble amb dret a viure en llibertat i dignitat, com qualsevol altra nació del món. 

No és per tant el proper diumenge 25 un dia normal. No són aquestes unes eleccions normals. No triem un programa electoral, ni unes concretes mesures de Govern. Elegim per damunt de tot un president que es comprometi amb un gran objectiu: que Catalunya esdevingui un nou Estat d’Europa. Un president al que correspondrà dur les regnes d’un procés que, tal i com estem veient, intentaran destruir des de tots els mitjans possibles. Tenim la responsabilitat de posar-nos al seu costat, sinó, tot aquest procés pot trontollar. 

I també aquest dia 25, de forma excepcional, ens presentem al món. Tots els governs i mitjans de comunicació del món, tindran els ulls posats damunt del resultat electoral de Catalunya d’aquest diumenge, i en faran una lectura directa i simple, cercaran quin resultat ha obtingut el president que ha convocat unes eleccions per referendar la seva proposta de constituir Catalunya com a Estat d’Europa. I buscaran una resposta rotunda: Té el suport del seu poble? És un president fort o feble? Aquesta serà la clau de volta perquè el món, Espanya inclosa, es cregui que el poble de Catalunya camina seriosament cap a la independència. 

Ara més que mai és moment de renunciar a especulacions, fòbies o prejudicis personals. És el moment de decidir el vot pensant per damunt de tot en el moment excepcional que vivim, pensant només en l’objectiu final de la nostra llibertat. És per tant un moment de màxima generositat, de plena confiança i d’una ambició sense límits.

Us animo a votar aquest proper diumenge 25 de novembre a favor de la independència de Catalunya i a fer fort el president Artur Mas. La seva força serà la força del seu compromís, del nostre compromís amb la independència, la llibertat i la dignitat de Catalunya. Encara hi ha combat. A tots ens correspon ara, un altre cop, tornar a sofrir, tornar a lluitar i, ara sí, véncer! 

Joan Carretero i Grau
President de Reagrupament

9.857 lectures

Comentaris (3)

Endevineu a qui ha votat aquesta iaia de noranta-dos anys?
Endevineu a qui ha votat aquesta iaia de noranta-dos anys?

http://annanoticies.org/?p=43666
Avui dissabte a les 17:00 a la plaça Sant Jaume de Barcelona en suport del President
Avui dissabte a les 17:00 a la plaça Sant Jaume de Barcelona en suport del President

http://annanoticies.org/?p=43623
Joan Carretero: “No són aquestes unes eleccions normals. No triem un programa electoral, ni unes ...
Joan Carretero: “No són aquestes unes eleccions normals. No triem un programa electoral, ni unes concretes mesures de Govern. Elegim per damunt de tot un president que es comprometi amb un gran objectiu: que Catalunya esdevingui un nou Estat d’Europa”

http://annanoticies.org/?p=43581

Total 3 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament