Hi som, hi serem

Imatge de la 3a Assemblea de Reagrupament "Units pel futur"

Reagrupament saluda com a signe de vitalitat  les noves candidatures que volen bastir-se assumint de forma íntegra els nostres principis bàsics d’independència, regeneració democràtica i treball.

Conscients de la força cohesionadora  que estan comportant les nostres propostes en el moviment independentista català, volem compartir-les un cop més amb tots els qui les vulguin considerar pròpies, els fonaments de les quals són els següents: 

 • La nació catalana ha d’esdevenir un Estat  de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea.
 • Reagrupament no formarà part de cap Govern que no es constitueixi per declarar de forma unilateral la independència  de Catalunya, que haurà de ser aprovada posteriorment per referèndum.
 • La proposta de Constitució Catalana  aprovada per la IIª Assemblea de Reagrupament serà la primera llei que els diputats de Reagrupament presentaran al Parlament per a la seva aprovació.
 • La regeneració democràtica  de la política catalana és condició necessària per l’èxit del nostre futur i això vol dir els compromisos següents:
  • Sistema electoral basat en llistes obertes.
  • Limitació de mandats a dues eleccions consecutives per al mateix càrrec.
  • Règim d’incompatibilitats estricte, prohibint l’acumulació de càrrecs.
  • Control, transparència i austeritat en la despesa pública i dels polítics.
  • Llei electoral vinculada al territori.

Reagrupament serà present a les properes eleccions i avui s'ha obert un procés de participació per tal que els associats puguin decidir el nom que identifiqui la nostra marca electoral entre els següents:

 • Reagrupament Independentista
 • Catalunya Estat
 • Pàtria i Dignitat

Per a votar (només possible per a qui sigui associat) cal clicar  aquí .

Som una candidatura de gent normal  en la qual Catalunya és la nostra única raó de ser. Per això, en el moment que esdevinguem un Estat, Reagrupament haurà aconseguit els seus objectius fundacionals i es dissoldrà com a organització.

Visca Catalunya lliure!

17.877 lectures

Comentaris (58)

Reagrupament Independentista
De les tres opcions, em sembla clarament millor la primera perquè, tot i que és cert que Reagrupament va sorgir com a moviment intern d'Esquerra, això no és pas cap vergonya, al contrari, Erc és un partit independentista històric, que ens ha decebut a tots i ens ha enganyat dues vegades seguides. Però segur que tota la gent d'ERC són independentistes. El problema és que no han sabut copsar el moment històric. Jo els vaig votar una vegada convençut i una altra vegada emprenyat però igual de convençut.
"Reagrupament" és el nom que ens ha unit des del principi i penso que val la pena aprofitar aquesta esbranzida "publicitària". En cas contrari, podem perdre molts vots de gent que no hi plega gaire, però que han agafat simpatia per Reagrupament.
"Catalunya Estat" sona a una altra cosa, molt més eixelebrada i menys meditada que el que som. I "Pàtria i Dignitat" ens posa la pell de gallina als que cada dia ens llegim totes les notícies relacionades amb el futur del nostre poble, però faria perdre molta gent que no sap d'on ve la locució. Em sap greu admetre-ho, però la majoria de la població passa absolutament de la cultura, la llengua, la independència, l'espoli fiscal en sentit eteri... i l'únic que li interessa és que no li toquin la butxaca, que no hi hagi aventures que els facin passar gana, i poder portar un cotxe més gros i més lluent que el veí. Ras i curt.
Visca Catalunya lliure!
Visca Reagrupament!
El Front Nacional
Jo sóc partidari d´unir forçes i crear una llista conjunta,un partit unificat,el FRONT NACIONAL. Per l´independencia,per la nostra cultura,tradicions i llengua. Visca Catalunya!
L'han enganyat!!!!!!!!!!!!!
Joan,

Estic segur que l'han enganyat, el Jan es molt bo en algunes coses peró nou en aixó de la política,per contra en Lopez n'ha apres a la millor i més fastigosa escola, la Madrilenya i l'Uriel bé que n'he de dir, des de la primera comunió apoltronat a ERC....

L'han enganyat i ara en Laporta i el seu equip de 4 persones no saben com sortir d'aquesta espiral que li han montat en poc menys d'una setmana l arqué , lopez i bertran.

Crec que la gent de reagrupament som prou sòlids per passar de la cursa de relleus de la que sempre parla el nostre president a una cursa de fons on els ciutadans valorin la nostra constancia, entrega , valor i voluntad de servei a canvi de res pel pais.... i aixó no es fa ni en un any ni en una setmana.

Endavant reagrupament!!!!
Per mi en Laporta s'ha cremat, tot i que per la meva banda ja està perdonat....pero inservible per fer política...una llàstima.
Caramel enverinat clarissim.
Laporta t'han fet el llit, nano. Copies fil per randa el que reagrupament diu i formes un partit per posar-hi al Beltran, al Lopez-Tena (el trobo intel·ligent) i als dos que en Carretero ha fet fora de Reagrupament. No vull pensar que has parat una trampa a reagrupament però és clarissim que això és un caramel enverinat. No m'ho esperava de tú això. El fet que facis tragar al Carretero als dos dissidents que ell va expulsar per formar part del teu partit és una escupinada a tota la cara que crec que el Doctor no es mereixia tenint en compte com t'ha obert la porta. Podries haver proposat una unió de partits però mai això que has fet que és de mal pagats i sibil·lins. Jo votaré Reagrupament pq són els que han picat pedra durant aquests anys i tú nomès els ofereixes les restes i a més tragar gripaus. O ets un sibil·lí o t'han fet el llit i de quina manera.
PERDEM UNA OPORTUNITAT
Amics, estem perdent una oportunitat històrica... no la podem deixar passar... l'independentisme mai havia estat tan viu com en aquests moments... ho tenim tot de cara... però els traidors els tenim dintre, no a espanya!! Espanya està jugant més net que nosaltres mateixos: estan tots units contra nosaltres. En canvi nosaltres, no som capaços de posar-nos d'acord i fer un front comú en favor del nostre pais? Llavors, perquè la manifestació de l'altra dia?? Xarlotades... Si us plau, encara hi som a temps... per una vegada, deixeu les poltrones i feu-nos un favor a tots els que creiem en el somni de la independencia... recordeu una frase de l'himne del barça: "tots units fem força". Deixem-nos de protagonismes individuals, pel bé de Catalunya.
Vot delegat?
Es cert que a l'assamblea de Solidaritat si pago 20 € tinc un vot? i si en pago 20.000 en tinc 1000?
Ostres no crec que aixó vagi d'aquesta manera no? potser si Tena uriel i Laporta junts fins on mes lluny poden arribar es fins aquets supósits , potser no es convé massa anar amb ells?

De tan surrealista costa de creure i tot.

No m’agrada a ulls clucs obrir “La porta” a Laporta.
A Reagrupament som molts els reagrupats; i molts més els seguidors i simpatitzants que, si s’escau, estan disposats a votar-nos.
El Sr. Laporta segurament ha estat un bon president del Barça; jo tot i que de futbol no hi entengui, no he estat cec per veure com aquest barça presidit per En Laporta i liderat per En Guardiola s’emportava totes les copes.
Però resulta que Catalunya no és un club, i el que busquem és molt més que guanyar uns partits de pilota, i el que ens juguem mol més que aconseguir l’As de Copes.
Senyors! No ens oblidem que el que ens juguem és la independència de Catalunya i que pugui esdevenir un Estat propi dins la comunitat Europea.
No oblidem que milers de persones reagrupats, seguidors i simpatitzants naveguem en la mateixa nau, i que aquesta ha estat fermament construïda i pilotada amb èxit per un gran comandant el nostre President Joan Carretero ajudat de prop per la Rut Carandell
No oblideu que aquest gran pastis que formem milers de persones és cobejat pels que veuen la política, no com un servei al país, si no com un lucratiu ofici.
Jo particularment amb l’afany de veure una Catalunya triomfant i per la meva tranquil•litat, soc dels que prefereixo a En Carretero i a la Na Carandell a la Presidència del meu país.
Carretero, pensa en els terminis.
L'oferiment anunciat a Arenys de Munt, avui dia 31 de juliol, pel cap de files de Reagrupament, Joan Carretero, d'articular una coalició sobiranista amb Joan Laporta i Alfons López Tena té molla. Però el simbolisme noucentista que malaltíssament arrosseguem els catalans els podria fer perdre bous i esquelles.
L'estètica d'aplec que ens acompanya com a poble ens fa perdre de vista qui és l'enemic. L'ordre jurídic implacable d'Espanya.

Per registrar la llista d'un partit electoral el termini és de 20 dies. Si el que es registra és una coalició el termini són 10 dies. Si les eleccions, com tot indica, es convoquen el 30 d'agost per celebrar-se el 24 d'octubre, el dia 12 hauran fet tard.

Si realment volen unitat que es deixin d'aplecs i vagin per feina. Corren el perill que el gust per l'esplai els faci perdre l'oremus. Més val que recordin que Rubalcaba no és un minyó escolta.

naciodigital.cat

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament