El final de la via autonomista

"L'Assemblea Nacional Catalana ha convocat una concentració (19:30, Plaça Sant Jaume, Barcelona) per tal de demostrar al president de la Generalitat la ferma voluntat del poble de Catalunya d'iniciar el procés cap a l'Estat Català independent"
El final de la via autonomista
(Barcelona, 20 de setembre de 2012)

Avui, el president Mas ha reiterat el final de la via negociadora amb Espanya. Ha expressat la seva voluntat d’iniciar i liderar el procés del sentiment majoritari del poble català, per tal de que Catalunya esdevingui un Estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea.

L’inici d’aquest procés constituent està generant un gran entusiasme en els ciutadans de Catalunya, i sentiments de fonamentada il·lusió i esperança, que Reagrupament  comparteix plenament.

Per això, Reagrupament  es posa a disposició del president de la Generalitat per col·laborar i contribuir en el procés constituent que s’ha iniciat , i fem una crida a tots els ciutadans de Catalunya i a les organitzacions polítiques, per tal que es posin al servei del moment històric que Catalunya es disposa a viure. 

Convocatòria d'última hora a la Plaça Sant Jaume de Barcelona

L'Assemblea Nacional Catalana ha convocat per aquest vespre (19:30 h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona) una concentració per tal de demostrar al president de la Generalitat la ferma voluntat del poble de Catalunya d'iniciar el procés cap a l'Estat Català independent. Us hi esperem!

8.973 lectures

Comentaris (1)

Santa Innociencia.....!!!!
Una sensació que NO TINDREM INDEPENDÈNCIA, ni rapida ni saludable.

Una estranya maniobra del PP -Pont Aeri -Sectors Economics Espanyols faran el possible per no trencar els llaços amb Espanya. Ahir el NO va ser contundent, però deixant la porta oberta a futures negociacions, necessiten temps! Ara comencen a sortir veus a reformar la Constitució, i cada dia s'hi afegirà més gent moderada, els extrems son minoritaris, i la majoria per reformar la Constitució cada vegada serà més amplia. I com ho faran, facil, amb la complicitat del Govern Català, que demana temps, temps pel Gobierno Espanyol. Ah, i de pas, Mas que preveu un futur encara més difícil de retallades i falta de liquiditat, amb el "cuento" de fer el camí cap a Itaca, aconseguirà una majoria parlamentaria de 4 anys més. No hi haurà una candidatura de totes les forces polítiques que volen un Estat Propi. Si les eleccions fossin d'aquí a dos anys o d'aquí un any, amb les retallades, i encara en crisis, la reelecció seria molt difícil.

El full de ruta Espanyol per desestibilitzar el moviment Independentista serà el següent:

- El MHP Mas convocarà eleccions.
- Hi haurà un nou parlament.
- L'estat s'avindrà a negociar, es carregaran l'estat de les autonomies i crearan un Estat Espanyol Federal.
- Es convocaran eleccions per reformar la Constitució.
- Per fotre els Catalans, votaran SI a una reforma, això s'allarga anys i anys.....
- Ens ho donaran tot, tott i tot... menys les claus de la caixa, serem tan insolidaris els catalans, i potser bascos també, de no voler compartir recursos amb el resto d'espanyols?

Ells tenen clar que la vaca no la poden vendre ni deixar-la marxar. És la ultima colonia d'on ingressent beneficis, la ultima!


Juan Rosell, CEOE, aboga por reformar el sistema autonómico y si hace falta la Constitución.

Sáenz de Santamaria: El Gobierno avisa que todos los españoles deberían decidir sobre Catalunya.

Felipe Gonzalez: "la mejor estructura sería la de un Estado federal asimétrico", pero hizo hincapié en que cualquier cambio se debe hacer al amparo de la Constitución.

Cayo Lara: "CiU busca una mayoría absoluta con un discurso simplista"

SEREM INNOCENTS AQUESTA VEGADA?

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament