Contra la crisi, independència

Després de les campanyes sobre el 'doodle de Google i "Apadrina una urna", Reagrupament engega una nova campanya on remarca que, per sortir de la crisi, ens cal la independència
Contra la crisi, independència

Reagrupament Independentista engega una campanya on remarca que per sortir de la crisi ens cal la independència. Si bé una vegada independent, Catalunya haurà de lluitar per combatre-la, creiem que només podem sortir-ne sent un estat lliure, aplicant polítiques pròpies adaptades a les necessitats i realitats de Catalunya i evitant la sagnia que suposa pertànyer a l’Estat espanyol.

Catalunya genera prou riquesa com per ser un dels primers estats europeus a nivell econòmic, però a causa de l’espoli fiscal constant que patim, perdem entre el 8 i el 9 per cent del PIB de forma continuada. Ens cal disposar dels nostres diners i poder així aplicar les mesures fiscals, laborals i econòmiques adequades a la realitat empresarial catalana.

La manca d’infraestructures a què l’Estat espanyol sotmet Catalunya és una altra de les causes que impedeix sortir de la crisi. Aquestes són la base de l’activitat econòmica d’un país i són cabdals per augmentar-ne la productivitat.

Pel que fa als serveis bàsics com la jubilació, la sanitat, l’educació o la seguretat, en aquests moments els catalans no els tenim garantits, tot i abonar elevades cotitzacions a l’Estat espanyol. Només amb un estat propi els recursos destinats a les pensions augmentaran, la política de salut disposarà de més recursos i l’educació serà en la llengua pròpia i tindrà els continguts culturals i socials catalans, actualment en perill. De la mateixa manera que els nostres estudiants no hauran de marxar fora del país una vegada hagin acabat els estudis, contràriament al que està passant ara i cada vegada de manera més alarmant.

Per supervivència, per dignitat: contra la crisi, independència!

La campanya va començar el 7 de setembre i es fa a nivell nacional. S’han imprès 18.000 flyers , 6.000 cartells mitjans, 6.000 tríptics i 5.100 cartells grans que es distribuiran per tot el territori català mitjançant les agrupacions comarcals i de districte de Reagrupament.

També es faran actes arreu del territori i la campanya s’ampliarà a les xarxes socials.

8.711 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament