Comunicat de Reagrupament

El poble de Catalunya ha decidit que vol seguir la via autonomista i la seva decisió ha de ser respectada.

Agraïm el suport que hem rebut, desitgem encert als que han de dirigir el Govern de la Generalitat de Catalunya els propers anys i reiterem el nostre compromís ara i sempre amb la independència i la dignitat del nostre poble.

Visca Catalunya lliure!

Reagrupament Independentista

14.791 lectures

Comentaris (173)

El camí , tot just , comença ara
No ens queda mes remei que mirar i anar endavant . Mes tard o mes aviat la nació s’adonarà de que els nostres politics , col•laboracionistes i botiflers , nomes breguen per ells i per els seus partits , per tal de que res canvií , doncs ells ja es guanyen la vida en el marc d’aquest frau polític i constitucional . Ens cal continuar fent pedagogia dels avantatges d’un Estat Català . El que mes ens ha d’encoratjar es que no lluitem per nosaltres , lluitem per els nostres fills , per els nostres nets , per el seu benestar, econòmic i social . Ara mateix , nomes ens queda Reagrupament com opció seriosa i valida .

Us demano que no defalliu .Recordeu com els defensors del Baluard de Santa Clara van perdre una desena de vegades les posicions lluitant contra els criminals espanyols i francesos de los forces borbòniques , i una desena de vegades les van tornar a reconquerir .(Honor i gloria als herois del Baluard de Santa Clara)

Oh bandera catalana ! , nostre cor t’és ben fidel
Fin de la gran mentira
Ni consultas soberanistas, ni leches en vinagre. Con la fuerza de la democracia, a través de esa gran arma que es el sufragio, ha quedado bien patente lo que el pueblo de Catalunya quiere. Una autonomía fuerte que vuelva a ser el motor de España. Queda bien claro que el pueblo catalán no desea la independencia. Toda la propaganda asfixiante y llena de falacias os ha explotado en plena cara. Daros cuenta del deseo del pueblo y plantearos vuestra política. Els catalans no us volem. Alt i clar.
SENTO, EL NO SABER ESCRIURE BE EMB CATALA.
Com dic a la meva edat no ens va estar posible apendre a escriure la nosta llegua de naixement,pero
naixent a catalunya som CATALANS y els nostres fills i nets encara tant com nosaltres.
Per aixo us vui demanar que seguiu amb la nostra lluita, seguirem votant INDEPENDENCIA i el nostre
pais necessita personas com vosaltres, juntemnos tots els que asi sentim i la nostra uniò sera la
nostra força, pero ja savem que el cami es molt llarg, lluitem pel futur dels nostres.

VISCA CATALUYA LLIURE
Hem de contimuar lluitant
Tenim de continuar , perqué només depèn de nosaltres i de gent com nosaltres proclamar la Independència de Catalunya . Unim esforços amb col. lectius que volem la llibertat de Catalunya . ¿rrecordeu els Impresos de propaganda electoral nostre ? SI VOLEM PODEM SOLS DEPÈN DE TU , DONS A QUE ÉS PEREM ? LA UNIÓ FA LA FORÇA UNIM LES NOSTRES FORÇES JUNTS I CAP A LES MUNICIPALS TOTS COM UNA PINYA PER L´INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA .
Agraïr a tots els votants poble a poble i continuar
Vull agraïr a la junta i als candidats el gran esforç que han fet. De moment hem sofert un entrebanc però ja sabem que vindria i també que en vindran més. Ja ho diu, el President: "si algú no vol que li fotin bufetades per tots costats, que plegui quan abans, però els que quedem confiarem en nosaltres i disposats a seguir fins el final.". Doncs això és el que tenim, però cal seguir. Personalment crec que hauríem de trobar la manera d'agraïr poble a poble tots els nostres votants, escoltar-los i veure com podem eixamplar la base, de la qual poden sortir nous líders locals que hauran de prendre el relleu dels que vagin caient. Estem en bona posició, en tenim prop de quaranta mil i això pot ser una bona base. Es probable que sigui un procés llarg, una cursa de relleus tal com deia el President, i per tant cal formar i entrenar nous liders que ens portaran endavant. I això es pot fer sota el comandament ideològic de l'actual President, sense cap dubte.
Des de València
PENSE QUE en un futur ENS HEM DE PRESENTAR A TOTES LES ELECCIÓNS. No hem de deixar cap espai
buit,que seria ocupat per altrers. Respecte a les municipals cal tenir en compte que per a presentar-se a les eleccions europees faràn falta l'abal de més de 50 càrrecs públics. La proposta de Víctor Baeta, 29/11/2010 11:20, d'anar a les eupees amb valencians, illencs i aragonessos faria que el nostre discurs independentista en Catalunya, penetrara MÉS I MILLOR.
el valor de les persones
El que és important són les persones. A Reagrupament hi ha persones impressionants, però el projecte no ha calat i els resultats son categòrics. L'esforç que cal fer és descomunal i a més Solidaritat té representació parlamentària. Ara toca reflexionar, si ens integrem en una corrent comuna guanyarem força. Les persones seran les mateixes, el projecte es reforçarà i a les properes serem una única veu. Ens han donat un repás important. Ara toca reflexionar.
Ànims i no desmereixem la feina feta
Potser no ha estat el que ens esperavem, però el missatge ha arribat i romandrà.
Ànims i endavant Reagrupament!

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament