Acord entre Reagrupament i el Bloc Sobiranista Català

Fem pinya per la declaració unilateral d'independència
(Barcelona, 1 de setembre de 2010)

El Bloc Sobiranista Català ha arribat a un acord amb Reagrupament Independentista per presentar-se a les properes eleccions al Parlament de Catalunya i poder assolir "l’objectiu de proclamar unilateral de la independència de la nostra pàtria". 

Josep Ma Boix, President del Bloc Sobiranista Català, ex-regidor per Convergència i Unió, ex-conseller comarcal per la mateixa formació i candidat al Senat pel Partit Republicà Català en les darreres eleccions espanyoles en les quals va obtenir 27.842 vots, participant de la COALICIÓ SÍ signa el comunicat que s'acompanya.

Josep Ma Boix

El Bloc Sobiranista Català , partit polític fundat l'abril de 2009, va néixer amb el desig de ser la referència sobiranista de l'àmbit professional i emprenedor. La seva gènesi ha estat basada en el teixit associatiu de caire empresarial, gremial i federatiu del món econòmic català. A l'actualitat compta amb el suport d'un seguit d'associacions que sumen uns 7.500 membres, els quals -des d'una profunda catalanitat- deleixen per veure llur nació lliure i per participar en el progrés i la plenitud de Catalunya. Així mateix, el Bloc Sobiranista Català es troba lligat culturalment a l'Ateneu Sobiranista Català, com a eina de reconstrucció identitària.

El Bloc Sobiranista Català  comunica que, com a participant la COALICIÓ SÍ, nascuda com a resposta del Manifest 12 d’abril ha arribat, dins del marc de la pròpia COALICIÓ SÍ, a un acord amb Reagrupament Independentista per presentar-se a les properes eleccions al Parlament de Catalunya i poder assolir l’objectiu que ens uneix que és la proclamació unilateral de la independència de la nostra pàtria.

Visca Catalunya Independent!

Josep Maria Boix i Caparrós

Bloc Sobiranista Català

14.348 lectures

Comentaris (9)

De mica en mica s'omple la pica
Molt bona notícia. Ara per ara el que interessa és anar buscant adeptes per la nostra causa
independentista. Enhorabona i sigueu benvinguts a casa.
Salut i Independència.
Bona noticia!
Em sembla una molt bona noticia. Com més sigue'm més pes tindrem, ara és hora de pasar-ho bé i fer realitat els nostres somnis. Catalunya Iliure!
Felicitats!
Grans fitxatges i excel.lent noticia!
Doncs si en Josep Mª Boix,President del Bloc, te una gran trajectoria política, les bones noticies no acaben aquí: espereu a coneixer la seva mà dreta i Secretari General,en Càstor Bayo. Es una persona excel.lent,d´aquelles que es fa estimar i que quan parla ho fa amb expresivitat e il.lusió que contagia. Vam coincidir de més joves a les Jerc, si com ho sentiu, en Càstor va ser Conseller Nacional de Jerc (coincidint amb en Uriel.. i quan la Rut va ser candidata al Congrès-Senat per Erc) i President de Jerc Horta-Guinardó. A més ha estat Conseller Nacional de JNC, President de Joves amb Empenta,Vicepresi del Consell de Joventut d´Horta-Guinardó i President del PRC a Barcelona. Que,quasi res eh? i amb 39 anyets. Es el gran "tapat" com dirien al Fútbol. Hem fitxat joies! altres fitxen allò que...
Segueixen les bones notícies !!!!!
Després de la incorporació de Suma Independència , més bones notícies .

Al·leluia !!!!!!

7.500 membres. Sóna molt bé. De mica en mica s´omple la mica.

Benvinguts Bloc Sobiranista !!

Reagrupament recull ara la torxa del manifest de 12 d'abril
Reagrupament recull ara la torxa del manifest de 12 d'abril: una nova responsabilitat per no defraudar el país. Així ho crec i així ho celebro.
Endavant
Anem per bon camí.
Anem per bon camí. Poc a poc estem construint la unitat de l'independentisme. Aquesta gent del Bloc, com dies enrere els de Suma Independència, són valors positius per a Reagrupament.
Visca Catalunya lliure!
Molt bé!!!
En Boix és un home de territori i de paraula: un bon fixatge ell i la seva gent.
Felicitats a tots dos
Com a independentista me n'alegro per aquesta unió de dos sectors tant significatius com són Reagrupament i el Bloc. Sens dubte que l'aportació del Bloc Sobiranista Català serà molt profitosa i fidel per a la gran feina que s'està fent des de RCat envers l'emancipació nacional.
Felicitats!!!

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament