Acte d'homenatge a Pompeu Fabra

Serà aquest dimarts, 13 de novembre al Centre Excursionista de Barcelona / Les places són limitades i s'adjudicaran per rigorós ordre d'inscripció
Acte d'homenatge a Pompeu Fabra

La Ruta Pompeu Fabra, Els amics de les Homilíes d’Organyà i Reagrupament Independentista han organitzat conjuntament el Fabra Fòrum , un acte d’homenatge a Pompeu Fabra en motiu del 150è aniversari del seu naixement i dels 100 anys de la publicació de la Gramàtica Catalana. 

L’acte es farà el proper dimarts, 13 de novembre i començarà a les 18h. amb la salutació de Joan Domènec Ros , President de l’Institut d’Estudis Catalans i d’Esther Franquesa , Directora General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El programa serà el següent: 

-18h.15 Presentació del documental "Pompeu Fabra, la llengua d'un poble" , de Pere Masdeu i Rovira (1968). A càrrec de David Paloma, corresponsable de la Ruta Pompeu Fabra.

-18h.25 Projecció de la pel·lícula

-18h.55 Ponències:

       - “Els biògrafs de Pompeu Fabra i l’etapa de Barcelona ”. A càrrec de Mila Segarra, de la Secció Filològica de l' Institut d'Estudis Catalans.

- “Pompeu Fabra i l’etapa de Bilbao” . A càrrec de Mònica Montserrat, de la Universitat Rovira i Virgili.

- “Pompeu Fabra i l’etapa de Badalona” . A càrrec de Coloma Lleal, de la Universitat de Barcelona.

- “Pompeu Fabra i l’exili” . A càrrec de Jordi Manent, de la Revista de Catalunya.

-19h.45 Estrena de la composició musical Oda a Pompeu Fabra , d'Albert Carbonell.

L’acte es farà el dimarts, 13 de novembre, a les 18h. i a la sala d'actes del Centre Excursionista de Catalunya, al número 10 del carrer del Paradís de Barcelona.

Molt important: les places són limitades i s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció. Podeu fer la reserva a seu.nacional@reagrupament.cat .

364 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament