Reagrupament, un projecte unitari

Joan Carretero a Arenys de Munt

D’ençà del dia de la seva creació, Reagrupament sempre ha estat un projecte unitari, ha tingut la intenció de sumar, d’unir totes aquelles persones que volem que Catalunya es constitueixi com a estat i que, com és evident, no trobem en cap de les formacions polítiques avui parlamentàries la resposta als nostres anhels de llibertat i sobirania.
 
Per tant, Reagrupament neix com a associació, però amb la ferma voluntat d’esdevenir protagonista en les pròximes eleccions. I neix, com he dit, amb una vocació unitària, amb la intenció de posar fi a la dispersió de sigles que sempre ha caracteritzat l’independentisme català. I fins avui hem fet molt bona feina i tots i cadascun dels nostres associats n’han d’estar orgullosos. Som avui un moviment fort, producte de la transversalitat ideològica que sempre hem defensat però alhora cohesionat i ben implantat al territori.
 
En els últims anys hem sumat i hem sumat molt, i hem desautoritzat tots aquells que, per desprestigiar-nos, ens han volgut penjar l’etiqueta de ser una escissió d’Esquerra. Res més lluny de la realitat, els números són clars: dels nostres actualment més de 3.400 associats, un 70% no havien militat mai en cap organització política i el 30% restant prové de diferents partits. Per tant, hem avançat molt en el camí de la unitat independentista i ho hem fet treballant des de la base, trepitjant el carrer i recorrent la geografia del nostre país explicant les nostres propostes a tothom que ens ha volgut venir a escoltar i hem aplegat a les nostres files bons professionals; com diem tot sovint, Reagrupament no vol professionals de la política però sí bons professionals que volen dedicar uns anys de la seva vida a fer política pel seu país.
 
Som, per tant, un moviment que ha fet fins avui tres assemblees nacionals amb una alta participació d’associats, uns associats que no han exercit de figurants sinó que han intervingut, han participat i han pogut dir la seva sempre que han volgut. Hem demostrat que tenir una direcció forta no és contradictori amb disposar d’una base activa i amb ganes d’intervenir, de treballar i de mobilitzar-se. Hem omplert, pagant expressament cada associat de la seva butxaca, tres cops el Palau de Congressos en tres assemblees que han servit per, primer, dotar-nos d’uns reglaments i d’una junta directiva nacional; segon, d’un full de ruta que hem denominat “Organitzant el nostre futur lliure”, en què van participar més de 600 associats, i, tercer, aprovar unes candidatures que van tenir el suport del 90% dels assistents, i de més del 90% en els casos de les circumscripcions de Lleida i Girona. És a dir, tots els passos que hem anat fent s’han fonamentat en la participació dels associats i en un suport àmpliament majoritari, i val la pena recordar-ho quan d’altres que no se sap encara qui ha elegit pretenen erigir-se en portaveus de la democràcia interna i de la transparència i, des d’altres organitzacions , ens volen donar lliçons no se sap ben bé de què.
 
Dimarts passat, al Fossar de les Moreres, un grup de patriotes, d’independentistes de pedra picada van fer una crida a la unitat independentista, a l’entesa amb vista al 28 de novembre. I jo agraeixo sincerament el seu esforç, la seva il·lusió perquè en les pròximes eleccions l’independentisme català assoleixi uns grans resultats i jo comparteixo de ple aquesta il·lusió, però els he de dir que ha passat molt temps d’ençà que el 31 de juliol a Arenys de Munt vaig fer una proposta de coalició a Joan Puigcercós i Joan Laporta, en una sala plena de gom a gom d’una munió de persones que avui en poden ser testimonis. Des d’aquell dia, no hi ha hagut cap resposta seriosa a aquesta iniciativa, tot han estat subterfugis, menyspreus i fugides d’estudi.
 
Des de llavors, Reagrupament ha continuat afegint suports al seu projecte: Suma Independència, el Bloc Sobiranista Català… i encara som a temps de continuar sumant. Tots els candidats de Reagrupament tenim clar, i hi ha un mandat de la tercera assemblea nacional que així ho diu, que estem disposats a fer un pas enrere a favor de la unitat si és que realment aquesta unitat s’ho val. Però penseu una cosa, el 28 de novembre és molt important, segur que sí, però encara ho és més el 29 de novembre. Probablement en aquestes eleccions no s’assolirà un mínim de 68 diputats disposats a proclamar la independència des del Parlament de Catalunya; justament per això és molt important, és bàsic i fonamental, que l’endemà de les eleccions els nostres diputats tinguin clar què anem a fer al Parlament. No només haurem de fer molta pedagogia del procés cap a la independència dins i fora del Parlament, sinó també deixar clar que no ens deixem comprar ni per cap càrrec, ni per cap sou, ni per cap comissió o prebenda; que no participarem de cap manera en la gestió d’una comunitat autònoma espanyola a la qual falten 22.000 milions d’euros en el seu pressupost, cosa que ens anul·la com a país, i que les nostres idees d’independència i regeneració democràtica són la nostra única raó de ser. Al Parlament, els diputats de Reagrupament hauran de treballar per posar els fonaments de la Catalunya Estat. Nosaltres hi estem disposats, no sé si tothom està en condicions de poder dir el mateix.

14.353 lectures

Comentaris (15)

Doncs ara ja se qui es que no vol unitat... SCI, i només SCI, en te la culpa!! Aquest es creuen que faràn alguna cosa, peró el que no saben es que Carretero els hi passarà la llima per sobre, i descobrirem qui són veritablement aquests de SCI. Ànims sr Carretero, vostè val molt, i nosaltres (associats, simpatitzants), estem al seu darrere, per fer-li una empenta en el moment en que ho necessiti. Reagrupats, el 28-N, com que entrarem, ens podriem trobar tots a Barcelona, a la seu central, o als locals repartits per tot Catalunya per celebrar que Reagrupament assalta el Parlament!!
jo també sumo
Jo també.
2014
JO TAMBE TINC UN SOMNI, UN SOMNI QUE DESITJO EST FACI REALITAT, per respecte i homenatge a els caigut en defensa de la llibertat l,any 1714, per respecte a els nostres pares, per repecte a nosaltres mateixos, i per deixar un païs petit, honest, pe-ro al mateix temps GRAN PAÏS, una terra agermanada, formada per BONS-HOMS, que gaudiran el nostres fills. JO TAMBE TINC UN SOMNI.......... "Procamació del "ESTAT CATALA", per SETEMBRE 2014, i sempre desde el respecte, la educació, la negociació i també desde la democracia. Un copet de neu, no li fa res a una branca, pero si caüen de forma continuada, la branca es modifica respecte a el seu estat anterior., i fins i tot, pot caure a terra....... TINC UN SOMNI...................
I la energia?
Des de fa temps que milito a Reagrupament, com que ja sòc molt gran i vull arrivar a veure la meva patria lliure, penso amb l'andemà de proclamar l'independència. Un dels problemes més grans que s'ens plantejaran seran els subministres energètics, tant d'enegia elèctrica, com gas natural i combustribles per automoció.
A mi no em preocupa el finançament, (els nostres amics del Centre Català de Negocis ja ens han explicat amb tot luxe de detalls que econòmicament som perfectament viables).
Però què farà "La Caixa" amb " Fenosa", "Gas Natural" i "Repsol"? seran els primers en boicotejar-nos?. Algú ho està ja treballant? Entenc que aquests temes no es facin públics mentre es plantegen i es treballen.
D'Endesa i companyia es pot esperar qualsevol cosa.

El facebook és xenòfob !
Carles , fas una referència a facebook . El facebook és un instrument feixista i xenòfob anticatalà.

Tanquen d´un dia per l´altre totes les pàgines reinvindicatives catalanes. Exemples: La pàg. de Plataforma per la llengua, la que parlava del monument a l´independentisme fet a Arenys, etc, etc...

Tots els catalans hauríem de fer boicot a Facebook. Reagrupament inclós. Per això sempre s´ens pixen a sobre, perquè la gent ni està informada , ni vol estar-ho , i ni reacciona.

( Ei Carles, que tot això no ho dic per tu , ho dic dirigit a tothom en general !! )
Incloure un programa socio-economic altrenatiu
Cal sumar independentistes. Però caldria definir-se clar i disferenciar-se de l'independentisme individualista-competitiu-capitalista del independentisme comunalista de individuos membres d'una nació que no els pot deixar en un atur del "ja t'ho ferás". Una nació que faciliti treball per a tothom i els salaris i preus per a poder viure dignament.
LA FORÇA DE LA PARAULA
Com sempre, les paraules del Dr., del nostre Mestre es el que ens dona força i ens uneix, simes no, la nostra voluntat i potser la nostra constancia desinteressada, per assolir els objectius de Reagrupament, hem de pendre consciencia, primerament individual i despres col.lectiva, per poder arribar a la excel.lencia, mirar endevant i avançar una miqueta cada dia, aixó, també ens donara la consciencia neccesaria i la força per no defallir fins assolir la Llibertat.
Endavant Joan, ens tens amb tu incondicionalment.
Camí cap a la Llibertat de la mà de Vostè..............!!
Company Carretero:
Des de Colonge, al Baix Empordà te vostè i Rcat. tot el nostre suport.
Per nosaltres no només hi ha Reagrupament, sinó una munió de patriotes que tots junts amb vostè al front, crearem en les tres assembles que portem fetes, un front comú de veritables independentistes que volem un futur millor per al nostre país, per la nostra gent i també per als nostres fills.
Mentre altres, esclaus de l’España profunda, s’entossudeixen en recuperar l’estatut assassinat per un TC. altres "pactistes de causes perdudes" volen reclamar el “concert econòmic” i encara uns altres il•luminats volen fer un “referèndum per què “el poble decideixi”.
Pobres il•lusos. ¿No s’han adonat encara que els espanyols no ens volen per cap altra cosa que no sigui per robar-nos 60 milions d’euros diaris?
Tot això és la prova més palpable d’un país (España) ancorat en el passat on encara hi plana l’àliga de “Una Grande y Libre”, però per la seva desgracia, ja no depèn d’ells la LLIBERTAT de la Nostra Pàtria, sinó única i exclusivament de nosaltres i del nostre vot.
Abans-d’ahir vàrem fer un correu electrònic al Sr. Cuní, del programa “Els matins de TV3” demanant-li que fessin un programa sobre el dèficit fiscal, presentant la conferencia del Cercle Català de Negocis. De moment no n’hem tingut cap resposta. Sigui la que sigui, farem públic l’escrit i la resposta, si és que responen.
Gràcies Sr. Carretero per ser qui és i per ser on és. Nosaltres el seguirem allà on Vostè vagi. Sabem que el seu camí és el nostre i sabem també que farem drecera cap a la llibertat de la Nostra Catalunya, Pàtria estimada.

Visca Catalunya, Lliure, Sobirana i Democràtica, com a Nou Estat dins la UE //*//

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament