Reagrupament fa més de 100 actes durant l’estiu

Reagrupament fa més de 100 actes durant l’estiu

El 10 de juliol la tercera assemblea nacional de Reagrupament Independentista va aprovar la candidatura d’ampli espectre i transversal per presentar-se a les  eleccions al Parlament amb la finalitat de votar la declaració unilateral d'independència de Catalunya i la regeneració democràtica. També es va votar positivament que aquesta candidatura, en un acte sense precedents de generositat i patriotisme, fos oberta a incorporar més candidats de fora de l’associació. En aquest sentit es va dotar la Junta Nacional de poders especials per negociar amb altres forces i grups polítics possibles pactes i coalicions. Totes les executives de  les assemblees comarcals, dels districtes i de les vegueries de Reagrupament refermem el nostre total suport i confiança per aquestes negociacions a la Junta Nacional i especialment al seu President Joan Carretero.

“Creiem que no ens hem d’aturar. Davant la imminent convocatòria de les eleccions  és vital fer arribar el missatge a la població dels avantatges de tenir un Estat propi.  Per això estem realitzant una forta campanya de presència al territori en forma  d’actes als pobles de Catalunya i també a l‘exterior per explicar als catalans la  necessitat d’independència del nostre país i de regeneració democràtica”.

“Per aquest motiu, Reagrupament no fa vacances a l’agost. Amb 130 actes realitzats  o programats fins a finals de setembre, conjuntament amb l’acte central a la diada  de l’Onze de setembre, les executives de les comarques, districtes i vegueries de  Reagrupament Independentista volem mostrar al poble català que hi som, que  treballem i que serem presents lluitant fins al final per aconseguir el nostre  únic objectiu: la independència de la nació catalana”.

“Si el deu de juliol va significar la primera gran manifestació a favor de la independència, des de Reagrupament Independentista demanem fer un pas més i cridem als catalans perquè la manifestació de l’Onze de Setembre esdevingui el clam de centenars de milers de catalans a favor de la candidatura que proclami la independència al Parlament de Catalunya".

11.739 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament