Nou article a 'La Vanguardia' sobre Reagrupament

Antoni Puigverd compara Joan Carretero amb Astèrix
Nou article a 'La Vanguardia' sobre Reagrupament

El diari 'La Vanguardia' torna a parlar de Reagrupament per mitjà d'un dels seus articulistes de referència. En aquest cop es tracta de l'escriptor Antoni Puigverd -conegut per la seva afinitat al PSC-PSOE- que esmenta Joan Carretero i Rut Carandell i compara Joan Carretero amb un gal irreductible posseïdor d'una poció màgica per a arribar a la independència.

El tractament torna a ser poc amable amb el president de Reagrupament, però fa la impressió que alguna cosa es deu estar movent quan articulistes de la casa estan tractant el fenomen Reagrupament.

10.599 lectures

Comentaris (14)

normal
Bah no feu cas, en Puigverd nomes parla be del Papa. Aquest si que te totes les gracies.
dins de l'habitual
Aquest article està dins al context de les columnes, escrites per Antoni Puigverd durant la campanya, molt critiques amb tots els candidats. Essent Carretero l'únic de qui ha extret aspectes positius. Em sembla que debatre els comentaris crítics hauria de ser l'actitud de Reagrupament i no el victimisme. Això, si volem regenerar la política catalana.
I per que feu cas al BOTIFLEROT d'en Puigverd? Reagrupats Catalans deixeu que els unionistes gateigin, nosaltres em de volar.
I dignitat
La tossuderia i la solitud són, efectivament, luxes cars i rars i, a més a més, són condicions indispensables d'un altre luxe que el sr. Puigverd no s'ha permès mai perquè costa diners: DIGNITAT.
Si es pensa que ens pot intimidar amb això...
Bé senyor Puigverd, bé. Que es noti la seva por i la seva impotència, d'aquesta manera només confirma la força que estem agafant.
Siguem valents
Catalans ; defensem-nos dels espoliadors espanyolistes.
Una quimera
Tinc 64 anys i si, pensar en la independència de Catalunya sempre ha estat una "quimera", però avui Què em queda, amb una Espanya on el Tribunal Constitucional ANUL-LA el que un grup social decideix amb la seva llibertat democràtica?. Què em queda, quan en televisions votarien per a una Belen Esteban ( mon social) princesa d'aquesta Espanya? Què em queda, quan les esquerres que votava (PSC) i als que creia portar-nos a un estat federal, en realitat no creien en això, la meva il.lusió on esta, què passa amb la meva quimera? i més etc .. .... Il.lús de mi, què em queda. Ja no em queda res de la meva quimera, només em queda la INDEPENDÈNCIA i després tornarè a situar-me políticament
Els catalans de Lil·liput
per Víctor Alexandre
dimecres, 09 novembre 2005

http://www.victoralexandre.cat/index.php?option=com_content

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament