Més enllà de la independència

Francesc Alcázar
Francesc Alcázar
Associat a Reagrupament

Catalunya ha emprés un viatge cap a la seva plena sobirania nacional. Un procés on la societat civil s'ha involucrat i a on el President de la Generalitat ha agafat el lideratge per tal d'assolir aquesta fita. 

Reagrupament Independentista fa uns anys que treballa per a aconseguir la independència de Catalunya, des de la transversalitat i amb servei de país. Sumant esforços amb l'objectiu que el Parlament, òrgan democràtic i sobirà del poble català, proclami la declaració unilateral d'independència. La gent de Reagrupament és al costat de tothom per avançar cap a aquesta direcció, treballant colze a colze. 

És per aquest motiu que Reagrupament ha donat ple suport al President de la Generalitat de Catalunya, home fort i líder en aquest importantíssim procés que hem encetat, i que ha de ser la imatge de la voluntat del poble català al món exterior.

 Però a Reagrupament anem més enllà de la independència de Catalunya. Creiem que hem de construir un país lliure i sobirà, però alhora ha de ser un estat més democràtic i d'excel·lència. Un estat capdavanter al món.

Treballem per regenerar els valors democràtics i l'adversitat del món polític percebuda per la societat civil. Proposem una clara i inequívoca regeneració i radicalitat democràtica, amb una limitació de mandats, una transparència política, una incompatibilitat de càrrecs electes i una llei electoral de llistes obertes i districtes electorals reduïts. El polític es deu als seus votants i ha de ser una persona pròxima a ell. Els diners públics són de totes i tots els ciutadans i no se’n pot fer un mal ús. 

La independència dóna la eina i els mitjans per decidir nosaltres mateixos com a poble quin país volem tenir. Un país radicalment democràtic i d'excel·lència. Cal anar més enllà de la independència.

6.316 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament