Iniciativa, culpable!

Ferran Pujol i Benlloch
Ferran Pujol i Benlloch
Associat a Reagrupament

Aquesta frase hauria de ser entonada per Jep Cabestany , el personatge “fatxa” del programa La Competència  de RAC1. És la frase que es pronuncia quan analitzes l’actuació del Sr. Herrera i la Sra. Camats abans, durant i després de la campanya electoral.

Sentir aquests dies al Sr. Herrera fent-se l’ofès perquè el President Mas li estén la mà quan, segons ell, l’havia ofès dient, abans de la Campanya i durant, que serien comptats en el bloc del No és, pel cap baix, ridícul i infantil. Ell (ella i ells) s’han passat la legislatura passada, abans de la Campanya i durant, dient coses tan gruixudes, demagògiques i, molts cops, falsejades del President Mas que eren més que ofensives, eren insultants.

Titllar el President Mas de “retallador”, culpable moral de morts sanitàries, ofegaments de platges, de portar a la indigència a la gent és molt gruixut, especialment, per a qui és co-responsable d’haver deixat els calaixos buits.

A més, el President Mas tenia raó: els espanyols han comptat a IC en el bloc del No, els hi agradi o no, per això el Sí té el 47’8% i els No la resta (segons comptes espanyols de poc nivell matemàtic, es clar).

És ara que tenen la oportunitat, novament, de donar la raó a uns o a altres, tot i que molt en temo, no caldrà esperar molt per a saber que ells continuen decidint la seva política en funció de la viabilitat personal i de partit, res més.

Si una cosa havia donat credibilitat en el món catalanista a ICV era la seva separació, coordinació, etc amb IU, a diferència del PSC que aleshores encara podia escollir ser el PSOE català o mantenir-se com a partit autònom.

Aquestes eleccions, les més en clau nacional que cap altra, resulta que decideixen tirar enrere la seva autonomia i li lliuren a Podemos la seva ànima i li juren servitud eterna. Un patetisme nacional a l’alçada del PSOE de Catalunya.

ICV ja va entretenir les converses amb ERC i CDC abans del 9N, ja van saltar del vaixell després de no poder aturar-ho el mateix 9N, recordem la famosa entrevista a Joan Herrera on es van autoimposar anomenar la paraula “votar” durant el 9N i havien de dir “acció de posar una papereta en una capsa”, brutal.

En fi, com diria Jep Cabestany:  “Iniciativa? Culpable !!”

5.383 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament