Flatulències

Flatulències

És ben coneguda aquella síndrome que afecta una gran majoria de catalans que van a Madrid a fer alguna gestió oficial i que consisteix a fer tot el possible per agradar i fins i tot per pensar que, amb les seves declaracions i/o actuacions, seran considerats una gent fenomenal. Allò tan anticatalà, que ve a ser: “Eres un tío cojonudo... no pareces catalán”, volen que els sigui aplicat, després del seu pas per la capital. No cal dir que els episodis de diarrees davant del repte són ben descriptibles.

Vaig quedat estupefacte quan, fa uns dies, el Conseller de la Presidència, l’honorable Francesc Homs, a la cadena COPE, emissora de Madrid, deia que ell veuria bé que tots els espanyols votessin per decidir el “nou encaix” de Catalunya. Tot el camí recorregut per l’actual Govern de la Generalitat, de cop i volta, semblava anul·lat, i molts compatriotes varen sentir una sensació de pànic i, alhora, de decepció importants.

Cal dir que, just l’endemà, el President Mas ens va confortar en dir que el futur dels catalans només l’hem de decidir els catalans. Sense cap mena de dubte, aquesta declaració del President ha tornat la tranquil·litat a les files i columnes de patriotes que començaven a retrobar antigues sensacions, que tots pensàvem ja superades pels recents esdeveniments.

Em nego a comentar el paper, una vegada més demagògic i trampós, del líder d’ERC, que va signar un document / full de ruta que no contradiu allò que va dir el Sr. Homs a Madrid.

En tot cas, recomano a tots aquells catalanets que, en aquests moments del camí cap a la independència de Catalunya, hagin d’anar a Madrid i/o Espanya, facin un tractament preventiu per aconseguir evitar les cagarrines i tot es pugui reduir a unes flatulències que es puguin alleugerir amb una certa facilitat.

11.238 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament