Felipe ens espanta amb 300 mil morts

"Sempre hi ha pistolers del GAL per amenaçar"
Salvador Cot
Salvador Cot
Periodista

Si no pots dialogar amb el president, almenys intenta fer-ho amb l'expresident. Ahir Artur Mas va provar que Felipe González entengués alguna cosa i va rebre, com sempre, la resposta única del manual de la política espanyola: "No". Però no va ser una negativa qualsevol, va ser un "no" exactament igual al de Mariano Rajoy. El mateix tipus de "no".

Més que argumentar, González va amenaçar. Segons ell, el camí per al reconeixement del dret a l'autodeterminació és inviable perquè Rajoy i tots els presidents que en el futur hi hagi a La Moncloa continuaran negant-se a reconèixer res. També va advertir que hi ha el perill de despertar el nacionalisme espanyol -amb conseqüències suposadament tràgiques que no va definir- i, finalment, va desenterrar els 300 mil morts dels Balcans per advertir el Parlament de Catalunya de les conseqüències de depèn quines declaracions unilaterals... Sempre hi ha pistolers del GAL per amenaçar.

El pal va ser ben visible. I la pastanaga, l'habitual: Es pot negociar alguna cosa millor al Consell de Política Fiscal i Financera i, depèn de com, potser hi ha la possibilitat de respectar les escoles catalanes. En fi, el "no" de sempre. Felipe González s'ha fet vell, però no ha perdut el cinisme.

5.613 lectures

Comentaris (1)

els valencians en l'escenari...
Per allò que ens afecta Felipe González va nomenar, entre Catalunya i Galícia, a València dues o tres vegades, . Li donem les gràcies per aparèixer com una 'possibilitat'. No dubte que hi estem treballant...

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament